Днес и аз не издържах на хубавото време и направихме малка семейна разходка, но с колата до каварталното кафе, там приказка с Мимозе и после обратно. Яни пощъка и беше невероятно щастлива. Утре пак ще излизаме, за съжаление пак така накратко, че да не се роди Мопси без време.
Сега ще ви подкарам малко по домова книга, ама кат не влизам денем... малкият дявол не дава и иска тя да пише на компа

Аз сложих вчера на Яни МПР ваксината, но честно казано не съм се замисляла дали ще ми се отрази на мен. Педката ме увери, че това е безобидна ваксина без странични реакции.
Аз засега съм си със старата количка. Днес разглеждах лятната колична на Мимозе, но няма пълно легнало положение и не е подходяща за Мопси, затова ще си караме със сегашната. А догодина ще му мисля... Сега не ми се гледат колички- твърде много работа ми е

За шапката- Яни се опитва да си я слага. Таз седмица така ме разрева- баща й тръгва за работа, тя си взела шапката, опитва се да си я сложи и вика ААйде... А аз не мога да я изведа и трябваше да чакаме да дойде баба й, за да прави "аайде"

Иначе казва АО на телефона, насочва дистанционното към тв, докато прави беля казва НЕ-НЕ-НЕ (това е най-новото й постижение

Честит рожден ден на Маги- да е здраво и умно детенце

Много сладки снимки на Мирко и Теди, а й русенската любовна двойка са страхотни