Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 707
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • на плажа
  Честито, Валя!
 Какъв празник е днес?[/color]
 Ти нали щеше да излизаш, мързеланкеее![/color]
 Личи си, че днес е по-слънчево, защото никой не пише.
 Аз отдавна храня Мирко с чаена метална лъжичка, защото кучетата изгризаха неговите силиконови и не можах да си харесам други, та така си остана.
 На гърне не стои, но пък понякога се изакваме в банята, а по-често се изпишкваме. Пишка прав.

# 196
  • до една звездичка
Честито, Валя!
Какъв празник е днес?[/color]
Св. Валентина. Честито и от мен   bouquet

Ние още си ползваме пластмасова лъжичка с гумен накрайник. (не като тази на аватара Laughing) Много ми е удобна. И като размер също, затова май няма да я сменям скоро. Не че не съм и давала и с  вилица, де  Laughing

За гърнето - пробвах веднъж - не се получи. И засега още не настоявам. Мама-мързелана съм, май newsm78 Embarassed

Духче, и аз те поздравявам за колажа. Много е...по св. Валентински  Flutter Знаеш ти.... Party

За количките и аз много се чудих - да я сменям ли, да не я ли сменям...В крайна сметка реших за сега да се въздържа. Още повече, че нашата е комбинирана, и като гледам типично летните модели, май с нищо не се различават от нашата. Само дето позицията на гръбчето ни е полу-легнала и ми се налага да слагам възглавничка  Tired

Момичета, да питам: започнаха ли дечицата да заспиват с някоя конкретна играчка, или кукла и трудно ли свикнаха? Как, всъщност се получи?

# 197
 Ти нали щеше да излизаш, мързеланкеее![/color]

Не съм се отказала. Излизам Grinning

# 198
Благодаря ви за честитките и най-вече, че ме подсетихте, че имам празник. Май няма да мога да празнувам, че от вчера имам някакво стомашно неразположение, ако отмине - ще се отчета. Но вас няма как да не ви почерпя

При нас нищо ново на хоризонта.
Гого не предава фронта.
На крачола ми виси здраво
и ще откача вече направо.
Едни чинии не мога да измия,
а колко цапа той самия ....
Но кротне ли веднъж в леглото,
тогава почва ми теглото -
Чинии, прах и подове немити,
добре че нямаме още термити,
но ситуацията така ме вдъхнови,
че мама чак поема сътвори.
(и то в ранни зори.
Но на кой ли му дреме за моето бреме,
да живее поета,
и да бърше лекета)

Е, дано поне съм ви разсмяла, ако не друго.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 16:27 от Гад Чевръста

# 199
  • до една звездичка
Бре, бре, бре, БРАВО, бе Гаде!
Че ние, ако знаехме, че едно поздравление така ще те вдъхнови, на всяка 20-та страничка ще ти ги отправяме!!! Hug Hug Hug

# 200
Вале, честит празник  bouquet  bouquet  bouquet!!! Мерси за почерпката Hug! Ама ти си страшна бе, как го измисли, браво на тебе  bouquet Hug
Дега, Боби си има има една шарено музикално мишле с приспивателна мелодия и без него не заспива Simple Smile! Гушка си го и е готов Simple Smile
aanet, Импи, честити ви ходещи крачета  bouquet
Храним се с метална чаена лъжичка, много са ми удобни, с другите има да се храниме 1 час и той се отказва.
Гърне още не съм купила, като му дойде времето Simple Smile. Но това жълтичкото, което Импи е показала, много ми хареса и ще търся нещо такова!
Нашата количка е комбинирана и е много лекичка, няма да купувам друга. А и той не иска вече да се вози в нея, ходим си навън пеша. Като се позатопли ще изпробваме триколката и колата дали ще ги одобри Simple Smile
Да се похваля моя мишок започна да дава целувки с ръчичка, по 5-6 накуп Laughing
MIA, подсети ме за пишкането как майка ми ни е учила 3-мата (аз и брат ми-близнак и 1г.8м по-големия ни брат). Казва им на тях прави, аз клекнала, но аз като ги видя и аз ставам и се опикавам и обратното Laughing, хич не й е било лесно Wink
Ewito, много сте готини с Мърко Hug

# 201
Здравейте  !

.......................
За гърнето - ми не го слагам. Пробвах го 2 пъти, че сестра ми му подари гърне за НГ ... ми той се опъва като струна и не иска да седне ... хем има дръжки и забавление. Ето такова е , ........................

И нашето е такова , но и при нас не се получи  от 1-2-рия път . Започна да се застоява повече на гърнето при редовно слагане след повече от 10 дни .Сега вече мога да кажа че стои по 5-10 минути , но акането не го дочакваме  Peace Е и това ще стане , бърза работа нямаме .

Честит празник на Гад ! Мерси за почерпката  Hug

П.П Започна да ми става хубаво , едно такова пролетно настроение ме обзема .Дано повече да не вали сняг  Praynig  Започнах и аз да мисля за морето   grinning039 Даже и резервация сме си направили  newsm35, но няма да казам още къде ще ходим ...  

# 202
  • В сънния Люлин, прибулен...
Гаде, как добре те разбирам
и аз трудно вече се спирам
покрай разбойника малък
и вече напълно съм взела-дала.
Ситуациите май навсякъде са идентични
и да не използвам думи неприлични,
да бъдем позитивни оптимисти,
ще мине време, ще обърнем нов лист,
а днес - стига, някой да не се подразни,
ще викна просто ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 203
Че ние, ако знаехме, че едно поздравление така ще те вдъхнови, на всяка 20-та страничка ще ти ги отправяме!!! Hug Hug Hug

Ей, Дега, имаш нюх за мениджър, за знаеш. Веднага се сещаш как да впрегнеш таланта за производствени цели  Joy Joy Joy

Много се смях преди малко. Мъжа ми звънна да пита как сме, и аз му отговарям - нали знаеш - левия крачол, десния крачол и така. Последва дълга пауза и той каза, че не схваща. Казвам му, че Гого ми виси ту на левия, ту на десния крачол. А той каза, че едно време имало приказка за текезесарите, че по цял ден работата им била да си го местят от левия в десния крачол, та той  решил, че и аз така се изказвам за синето, ама го подсетих, че тая работа може да я научи като махнем памперса  rotfImao

Мерси, Вейхавей
за оптимистичния повей.
Мойта песен е изпята,
така ще съм докато ме копнат в земята.
Но нищо, че съм черногледа,
такъв си ми е мирогледа.
Иначе съм весела по натура
и калпава откъм мускулатура.
Голям купон се вихри тука,
да вземат другите поука
да почнат рими да нареждат,
а не мъжете да оглеждат.

# 204
Ауу, Гаде, скри ми шапката направо  Hug Срашна поетеса си  Hug Честит ти празник и от нас и бързо да се оправяш от неразположението  Hug Ама с мъжа ти сте опасни  hahaha
veihaivei  - ама ти не оставаш по назад, страшна си  Hug

Ех, за моренце си мислите гледам, аз се размечтах покрай вас  Mr. Green
И тихичко да се похваля, че на Стефчо дупето му е по добре. Този правения крем направо е вълшебен  Peace

# 205
Валенце, Честит Празник !!!
Много здраве, късмет и семейно щастие !!!
Нека усмивката никога не слиза от лицето ти, а Любовта да е винаги в сърцето ти !!!

Нека в студените зимни нощи, те топлят думи като тези, изречени от устните на любимият човек !!!

Желая ти много щастие !!!  Hug Hug Hug

# 206
  • на плажа
 Валя, поклон от мен. Страхотно стихоплетстваш.
 Вейхайвей,   bouquet и за теб.

# 207
Здравейте мами и от мен!    bouquetНе пиша често, защото при нас няма много за разказване.Мерките ни за 1 годинка са 10.800кг./78см..
Относно гърнето слагах я няколко пъти но тя почва да реве и става,мисля да пробваме пак към лятото и дано тогава да има успех.
Храненето отдавна го правим с метална чаена лъжичка,така се храним сравнително по бързо,а и с нея няма опастност да нараним венците тъй като имаме доста зъбчета 12!Лятна количка още не сме взимали,защото мисля че има доста време до тогава!И ние да се похвалим от една седмица и ние ходим!

# 208
Ех, уморихте ме от смях. Какви таланти сме имали, а си трайкат. Вижте ли до какво води скуката и ежеднежието тук. Валето е живият пример, а на вас ви се иска да идвате тук Joy

Гаде, Честит празник!
Импи, и нашето гърне е същото, оранжево, но от опита ми с каката забелязах че тази дрънкалка отпред пречи на вършенето на работа. Маги седше и си играеше, но не вършеше нищо, разсейваше се. Махнах дрънкалката и почна да го използва по предназначение.

# 209
ехеееее колко много ми липсвахтеее  Hug Hug Hug
известно време нямах компютър ..след това нет ...а след това и време... Mr. Green
гледам сте се развихрили на тема стихове някой ден ще сложа няколко от моите стихченца...като бях ученичка доста пишех Embarassed
ние не седим на гърне ами само го мъкнем напред назад из къщата  Laughing
на главата си го слага, мъче се да го натика в пералнята...изобщо .. Simple Smile)))
лъжичките ядем с която и да е не ни пречи Wink
отивам да ви чета че доооооста съм изтървала Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт