Клуб "Парфюмен ценител"

• 24 347
  • 418
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро парфюмни, цели 4страници сте навъртяли от снощи до сега. )))) Браво!. )))))

Аз за днес още не съм измислила с какво да съм. ))
Но поне да се похваля, че продавача от ибей отново ми изпрати парфюма, този път да ми стискате палци да пристигне. ))))

# 61
Цитат
Понеже няма къде да го тествам,дали си заслужава поръчка на сляпо и лесен ли е за харесване?

Парфюмът е много хубав,но както всички парфюми на Ерме е специфичен и различен.Затова ,мое мнение е че не би трябвало да се рискува с покупка на "сляпо".Аз имам О де Мервей и Елексира и определено по харесвам вторият Peace.
Благодаря ти,Celebre! Ще го оставя за по-нататък.

# 62
  • В най - голямото село
Здарвейте Парфюмни. Денси   newsm51

Днес с: LOLITA LEMPICKA FORBIDDEN FLOWER
Поръчах го от Megashop, бях обещала да споделя... доста по - свежа версия на класическата L DE LOLITA LEMPICKA, отново ванилен в началото, но после се усеща само миризмата на малки сладки виолетки, все едно съм в такава градина

# 63
  • Варна
Добро утро, момичета. Днес съм с Герлен Champs Elysee. Този парфюм го харесах още преди няколко години, когато всъщност излезе. Когато го подуших за първи път не му знаех името, но аромата толкова ми се е запечатал, че само по миризмата го открих кой е и преди няколко месеца се сдобих с него   bouquet
Пожелавам ви романтичен и ароматен ден!

# 64
Денси, благодаря за прекрасната темичка.   newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Тук наистина има правила и те трябва да се спазват Hug

Честито на всички момичета за новите придобивки! Hug Hug Hug Да си пръскате с блаженство Hug
Благодарение на Емия тествах Нилските градини,прекрасен аромат за лятото. Вече го чакам Crazy Crazy
venush , Инстант Меджик е като Еликсира, само не толкова плътен ,иначе за мен аромата е същия Hug

Мирама
, и моя Премиер Жур отиде за подарък.Так и не го харесах Rolling Eyes
Пелагия, Прити Шоп са офиц. вносители на Шанел Hug

# 65
  • Варна
Opium... явно чак сега съм дораснала за него. Преди години не го харесвах, подтискаше ме, прекалено хард ми се представяше. Сега направо си го преоткривам, какво да кажа. Никога не съм го носила и за жалост ще трябва да поизчакам още малко докато се прибера да му се отдам подобаващо. Чака ме във Варна търпеливо  Laughing
Ета, мисля, че или в Прити шоп или в БЗ трябва да го има. Ако не - спретваме веднага приятелска среща с ароматна насоченост  Grinning

# 66
  • Габрово
... О де Марвей ...Понеже няма къде да го тествам,дали си заслужава поръчка на сляпо и лесен ли е за харесване? В момента съм влюбена в Нилските градини като за летен аромат.Освен това как е като трайност?

Заповядай http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_ … 3W__products.html
Аз привършвам второто виалче и сега събирам парички за по-голямо количество, макар да не е много траен на моята кожа, но пък е прекрасен аромат - много свеж, много чист с лека горчива нотка - като пръсване от кората на портокал.
Имам Средиземноморските градини - бяха покупка на сляпо, но останах очарована и есента ползвах предимно тях - за моя нос те са сладко от смокини с няколко капки пресен лимонов сок, много трайни.
Искам също и Нилските градини за пролетта и лятото (Ета, благодаря!  bouquet), и Мусоните, които обаче не съм мирисала все още. Иска ми се да пробвам и Кели Калеш...
Незнайно защо ароматите на Ерме страшно ме привличат и ми се иска да ги опозная всичките Crazy Досега само с Калеш не се спогодихме - миризмата ми напомня на едно шкафче в апартамента, където живеехме преди 20-ина години. Вътре майка ми държеше остатъци от парфюми, мускалчета Българска роза, лекарства, бижута, които не носи и т.н. Това шкафче май само аз отварях от любопитство - да разгледам отново и отново... Затова сега Калеш ми мирише на "социалистическо шкафче" Joy Съжалявам обаче, че подарих виалчето - иска ми се от време на време да го пробвам отново... ще го поръчам...

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 11:05 от Deli_s

# 67
  • София
Здравейте, дами!

Днес с Кели Калеш, но зад ушите с орхидеята.Прекрасен аромат!
Виалчето от Фрагранса е на BLack orchid, не на воала.Поръчах си 4 бройки по 3 мл и сега имам близо 15 мл разкош.Гледам, че сега са вдигнали цената на 13.99 долара.Аз ги взех по 2.99... и те номера въртят.
Ета, Цветната бомба и мен ме заплени.Гледах в един български сайт,че предлагат Flowerbomb extreme в изключително красиво шише

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 12:49 от Мaрта

# 68
  • Sofia
Привет ароматни!  Grinning
Правилата на форума трябва да се спазват!
Останалите намирам твърде субективни за дефиниране, с възможни различни интерпретации, което ги обезсмисля.  Peace

Още си чакам свежото Алесандро Дел Акуа ин роуз и вече нямам търпение.
Със затоплянето навън минах на по-леки аромати - Хипноз, Май Инсоленс, Брайт кристал..
Още се чудя на Dsquared2 She wood - има нотка в него, която леко ме дразни.  Rolling Eyes

# 69
Karen , вчера тествах Dsquared2 She wood , много виолетки има вътре, много. Аромата си остана един и същ на ръката ми , така и не се разви Rolling Eyes

# 70
Имам Средиземноморските градини - бяха покупка на сляпо, но останах очарована и есента ползвах предимно тях - за моя нос те са сладко от смокини с няколко капки пресен лимонов сок, много трайни.

Ей, искам ги тези средиземноморски градини щом така ухаят....

# 71
  • Варна
Правилата, които сме формулирали са съгласувани с ръководството на форума  Simple Smile. Да, може да се интерпетират свободно, но са пожелателни, което не ги обезсмисля. Най-вече с цел подобряване на атмосферата. И за това, да не се налага всеки път да си напомняме, че сме дами, а не махленски клюкарки  Laughing

Средиземноморските градини странно ми замирисаха на печени чушки, не ме спечелиха. Вероятно трябва по-сериозен тест, понякога обонянието лъже.

# 72
  • Sofia
Мимс, на тези, които не са дами нищо не може да помогне.  Laughing
Нито пожелания, нито забрани..
Дано все пак се подобри атмосферата!   bouquet

# 73
ДОБРО УТРО, УХАННИ!!! 
Искам да пожелая на новата ни тема да продължи да носи духа на истинския парфюмен ценител, този, който намира дори мъничко красота и в най-странния и 'остарял' парфюм, а не го поругава.
Да поговорим за парфюмите с любов! Heart Eyes

Специални благодарности на Мимс, Ета, Джемма, Денси, Лунната лейди и Бастет за страхотното отношение!

# 74
  • София
Средиземноморските градини странно ми замирисаха на печени чушки, не ме спечелиха. Вероятно трябва по-сериозен тест, понякога обонянието лъже.

Чушки, домати, те са ми фаворит за този сезон и си ги нося с кеф  Simple Smile Аз не откривам подобни зеленчуци, а цитруса е по-скоро портокал, отколкото лимон.

Общи условия

Активация на акаунт