Клуб "Парфюмен ценител"

• 24 342
  • 418
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Lodsi, на класическата прилича, да.
Най лесно се различават по етикета - класическата е със златен, воалът с черен. Или по кутиите - класическата Орхидея е със златна, а Воалът с бяла.

Тук буквите са златни, значи може би е самата Орхидея.
Благодаря ти, eta   bouquet
Която и да е, невероятен аромат е! В момента издирвам изгодни оферти за едни 50 мл  Heart Eyes

# 46
Днес съм с Рюмьор - да ми замириже на свежичко в унисон с времето - много цветя с една резлива сливка в сърцето:)

# 47
Честита нова темичка,и благодарности на Денси  bouquet .Звучи много интелигентно с правилата,които са в първият пост.Ще бъде много хубаво и да бъдат спазвани Peace.

По темата,вчера получих от Ягода Опиум ЕДП.Днес се напръсках, и какво да кажа-истинска цветно-ориенталска бомба.Аромата се носи като вълна-цунами след мен.
Не съм го ползвала от около 10години.Тогава ми беше силен и не ми харесваше много.
Сега,не знам,още не мога да кажа, но имам чувството,че ще се спогодим newsm78.

# 48
  • София
Добро утро, дами!

След дълго чудене, реших днес да съм с With love-H.Duff и сега ми е кокосво-прасковено  Flutter

Следващата седмица очаквам О де Мервей, досега бях го ползвала от виалчета и вече нямам търпение да се полея подобаващо.

А за Alien-a от fragrancex вече изгубих надежда  Confused

# 49
Този Опиум! Любопитството ми се засилва!
Изобщо не го помня преди години, беше "тежка артилерия" за мен тогава. Но след като последно време ме грабнаха добре позабравени класики, крайно време е да му обърна подобаващо внимание.

Дали го има в БЗ? (или да чакам Мимс да кацне във Варна)

Bettie, аз вчера бях с О де Мервей.  Grinning Имам чувството, че гардеробите ни ще са на 90% еднакви  Laughing
Туй Извънземно, да му се не види, така ли не кацна???

# 50
За мен на времето в Опиум имаше нотка, миришеща ми на Кока-кола. Simple Smile

# 51
  • София
Няма го, eta, от чакане вече ми мина желанието за това извънземно. Но нови желания- бол  Mr. Green

# 52
Добро утро, мили момичета! Поднасям ви едно кафе

Днес съм с Donna на Mariella Burani. Един аромат, който вече не се произвежда, но толкова женствен и изискан. Определено се вписва с времето навън и най-вече с моето настроение.
За времето и парфюмите. Каквото и да е времето, важно е ние как се чувстваме, а един хубав аромат може определено да подсили позитивизма и доброто самочувствие.
С нетърпение очаквам пролетта, а с нея слънцето, цветята и зеленината, как съм се заканила на на онези парфюми, в които има зелено, трева, коприва, краставица...... Joy

п.п. Носила съм Опиум преди години, наред с първия класически Амариж, Еден на Кашарел. Опиумът просто опива!   bouquet

# 53
за 'добро утро' - Ароматикс Елексир  bowuu
както усещам, ще бъде и за 'лека нощ' довечера  hahaha

# 54
Имам си Опиум-ЕДТ,но определено предпочитам ЕДП-то(от него са ми старите впечатления и си го искам него) Rolling Eyes

# 55
Здравейте и поздравления за заглавието на темата.
Днес съм обгърната с все още запленяващият ме аромат на Гучи by Гучи, виалчето свършва, май ще се купува...
Иначе и аз нещо се пробудих относно опиума, навремето ми беше суперхард, имаше го леля ми, можех да усетя присъствието доста след като си е тръгнала Simple Smile Дано да го има в някой МОЛ, да мога да го тествам. Уж става топло, а ми се искат зимни аромати...и ме тегли нещо ориента, мисля си и за един Алюр Сеншуъл...хубави мисли един вид за сутринта Simple Smile
Приятен и ароматен ден на всички!

# 56
Здравейте момичета и честита ви нова тема! Браво на Денси! newsm74
Искам да ви питам нещо,че ми е и спешно.Видях,че обсъждахте О де Марвей и въпросът ми е свързан с този парфюм.Понеже няма къде да го тествам,дали си заслужава поръчка на сляпо и лесен ли е за харесване? В момента съм влюбена в Нилските градини като за летен аромат.Освен това как е като трайност?

# 57
Цитат
Понеже няма къде да го тествам,дали си заслужава поръчка на сляпо и лесен ли е за харесване?

Парфюмът е много хубав,но както всички парфюми на Ерме е специфичен и различен.Затова ,мое мнение е че не би трябвало да се рискува с покупка на "сляпо".Аз имам О де Мервей и Елексира и определено по харесвам вторият Peace.

# 58
  • Варна
Мери, Сеншуала си е зимен парфюм според мен. Доста плътен и богат аромат за жега. Simple Smile

# 59
Добро утро!

Благодаря Ви, че се върнахте!

Направо давам по същество:

Имаше питане на L'instant magic elexir.
Тествах го онзи ден в ЦУМ. Там го има вече. Мммм...креместо-сладко, мускусен. Искам го. Мирише ми на крем за лице. Ето на това му викам аз гушлив аромат. Всъщност има ли разлика с Маджик, него не го познавам?

Pure white linen pink coral   - Цветна свежарка, идеален за пролет и лято. На мен ми мирише на ябълки - червени и сочни. Определено не е нещо уникално, но много ме зареди и приповдигна, пък е и траен на кожата ми. Май ще се купува, че идва топлото време.

Aqua allegoria Figue-Iris - много нетраен на мен. Иначе така преследваната от мен миризма на зелени смокини я има в средата. Началото е зелено и остро. Като току-що окосена ливада. После наизскачаха едни смокини, но ...за кратко. И след около час имаше сладичък, но блед мускус на ръката ми.

Amarige Marriage - цветя и сладост, сладост и цветя. Не усещам канелата в него, което е добре, защото не я обичам хич. Харесва ми, но е по-назад в уиш листата определено.

На работа съм и сигурно няма да имам време повече да пиша днес, но ще ви следя ей.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт