My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 968
  • 372
  •   1
Отговори
# 75
Моля ви да ми помогнете отново. Писах им и те много бързо ми отговориха. Ето и писмото: С онлайн речник не ми стана много ясно за какво иде реч. Аз го разбирам, че мога да върна пратката когато куриера ми я донесе. Така ли е?
......

Сторнирането на поръчката за съжаление вече не е възможна , защото е обработена и предадена .
Съветват те / молят те /  да откажеш приемането на пратката от GLS пратеника / куриера /  Peace ,
защото по този начин автоматично ще бъде върната на My Toys без да имаш възникнали разходи  Peace

# 76
  • Стара Загора
Благодаря, значи правилно сьм го разбрала. Обаче аз си я искам порьчката, те ми я сторнираха, или поне аз така го разбрах. Ето какво излиза: 

# 77
Моля ви да ми помогнете отново. Писах им и те много бързо ми отговориха. Ето и писмото: С онлайн речник не ми стана много ясно за какво иде реч. Аз го разбирам, че мога да върна пратката когато куриера ми я донесе. Така ли е?
......

Сторнирането на поръчката за съжаление вече не е възможна , защото е обработена и предадена .
Съветват те / молят те /  да откажеш приемането на пратката от GLS пратеника / куриера /  Peace ,
защото по този начин автоматично ще бъде върната на My Toys без да имаш възникнали разходи  Peace
Благодаря poli! А как мога да я откажа? При самото получаване ли?

# 78
Moмичета, ще ме извините, че пак ви занимавам, но не е за мен порьчката и много се притеснявам. Става вьпрос за това:
Ihre Bestellung wurde storniert , това означава ли, че те самите са ми я сторнирали

..........Leider können wir die Ware nur per Vorkasse versenden und da Sie dies nicht wünschen, haben wir die Bestellung storniert.

Mit freundlichen Grüßen
samimami, да сторнирали са ти поръчката
Пишат ти , че за съжаление могат да ти изпратят стоката само ако е предварително платена / тоест превод / и понеже ти не желаеш да направиш банков превод са я сторнирали.
Мой съвет - щом си я искаш поръчката - повтори я на ново след някой ден  Peace

# 79
писах им,че кода,който са ми пратили за рождения ми ден,не е активен.днес са ми пратили нов,пак с 10 % намаление.  Party

# 80
  • София
писах им,че кода,който са ми пратили за рождения ми ден,не е активен.днес са ми пратили нов,пак с 10 % намаление.  Party

ее, супер, хубаво, че си се сетила да им пишеш и евала, че са ти изпратили нов  Peace

аз оставих пускането на поръчката за утре сутрин, че докато се наканя много неща ми изчезнаха, ако някой си е харесал нещо може да се включи  Peace Засега сме 2 сигурни мами, и една, която ще се включи, ако са и налични нещата утре сутрин  Hug

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 20:14 от jijibiji

# 81
......

Благодаря poli! А как мога да я откажа? При самото получаване ли?

annabel83 , това , което прочетох и си преводох  от тях :
Bitte verweigern Sie beim GLS-Boten die Annahme der Sendung.

Bei einer Annahmeverweigerung wird die Sendung automatisch an
uns zurückgeschickt, ohne dass Kosten für Sie entstehen
ме довежда на мисълта , че трябва да се свържеш със куриерите в самия GLS  и да откажеш приемането и придвижването  на стоката Thinking
защото както са пояснили - така автоматично ще се върне пратката при тях без създадени твои разходи  Crossing Arms
телефонана GLS : 0185-990099 (0,95 ?/Min )
ако някой  го разбира по друг начин , нека пише  Rolling Eyes

# 82
ОК,Благодаря!

# 83
браво на тях
ето това е коректност  Laughing

# 84
абсолютно!

аз не се бях сетила да им пиша,благодаря на Ivy,тя ми даде сьвет.   bouquet

# 85
Flutter а сега няма ли да го споделиш с нас  hahaha

# 86
  • Стара Загора
poli_ благодаря  Hug

# 87
  • София

хихихи, и на мен ми мина тази мисъл през ума, ама трети път едва ли ще и пратят код  Joy

# 88
Joyестествено,но след като си пусна порьчката  Grinning

# 89
smile3516 еее скръндза такава  smile3534

шегувам се естествено  Hug успешна поръчка ти пожелавам
за да не е съвсем спам, днес в книжарница Сиела тук в МОЛ-а имаше две от играчките на Хасбро- слона и една на подобен принцип с едни топчета Artikelnummer: 1462693 , та въпросните игри струваха 54,90 лв  Tired

Общи условия

Активация на акаунт