My Toys - В света на играчките - 8 !

• 19 960
  • 372
  •   1
Отговори
# 105
 А на тези Найкчета № 22 някой знае ли колко сантиметра е стелката newsm78? Вчера пробвахме същите №23,5 и ни бяха огромни, и се чудя дали №22 ще са ни добре или ще са ни мънички.

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1789829

# 106
А от тези сандалки, които ги показвате, 20-и номер с колко сантиметра стелка са?

13см. Peace

Благодара Танчето    bouquet
А сега като ни е 14 см крачето, нормално ли ще е 23 номер, или ще са големички при 1см разлика?

И ние сме с 14см. краче и №23 ни седят добре Peace. Малко са големички, но до лятото все пак има няколко месеца.

# 107
  • София
А на тези Найкчета № 22 някой знае ли колко сантиметра е стелката newsm78? Вчера пробвахме същите №23,5 и ни бяха огромни, и се чудя дали №22 ще са ни добре или ще са ни мънички.

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1789829

С метъра стелката е 13.5 см. а на маратонката пише че е  12 см.

# 108
 Ти направо ме шашна вече Rolling Eyes. Сандалките ни от миналото лято бяха №21 и бяха 13,5 см., а сега излиза че и №22 са 13,5см.

# 109
Благодара Танчето    bouquet
А сега като ни е 14 см крачето, нормално ли ще е 23 номер, или ще са големички при 1см разлика?

В никакъв случай няма да са големи , и ние сме с краче 14 см , и са ни добре , а и все пак има доста време до лятото . А и моделчето е такова ,че крачето минава леко напред , поне при нас, миналата година бях купила точен номер - стелка 12 см ,за краче 11,5 см и не можахме да ги носим въобще , много му излизаха пръстчетата и ги жулеше.

# 110
Момичета, аз искам да ви попитам дали в сайта има акумулаторни коли, защото с немският не съм никак добре и търсих, но не откривам. )))
Благодаря предварително. )

# 111
момичета,здравейте Hug. Някой знае ли защо не ми дава да пусна поръчка за повече от 100 евро. Опитвам се да пусна поръчка за първи път. И след колко време мога да пусна втора поръчка, мого ли веднага след първата???Има ли някой от Пловдивс който да се комбинираме? Благодаря ви предварително  Hug

# 112
Да, и от малката номерация са само момичешки.  Sad

Ето тук има сини сандалки ,ако някой много ги иска  Crazy

# 113
  • Стара Загора
Да, ама няма доставка до Бьлгария/поне аз не видях/.

Така, разбрах, че няма ограничение за с/тс на порьчката, а за обема има ли? То ясно, че някой обемни неща не ги доставят, аз говоря за порьчка, сбор от няколко по-обемни артикула. Пр.: колело+кошара+количка

# 114
ще ги опаковат и изпратят отделно с една такса

# 115
  • Стара Загора
Благодаря  Hug
Остава този пьт да не ме скастрят пак с някой банков превод.  Crazy

# 116
Да, ама няма доставка до Бьлгария/поне аз не видях/.

Така, разбрах, че няма ограничение за с/тс на порьчката, а за обема има ли? То ясно, че някой обемни неща не ги доставят, аз говоря за порьчка, сбор от няколко по-обемни артикула. Пр.: колело+кошара+количка

Има ,има , чрез Бг търговец, в момента подготвям една малка поръчица . Mr. Green

Незнам дали е редно да го публикувам тук   newsm78

# 117
танче,давай го.

искам и аз да порьчам нещичко  Wink

# 118
  • Стара Загора
О, и аз искам да се включа/не сандалките, панталончета си заплюх/, ако си сьгласна. Защо не пуснеш отделна тема или има такава?  Thinking

# 119
И аз,и аз съм за! newsm44Точно в момента го разглеждам и е супер!Танче изкарай тема! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт