В ДЕТСКАТА ГРАДИНА много смях да има! - 22 част

• 8 260
  • 221
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Ще ти бъда благодарна за малко повече инфо  Praynig От къде се купува тази билка, кое е хомеопатичното лекарство (наясно съм, че не е добре да се прилага хомеопатия без лекарски съвет)  Hug

Лекарството, което ние ползваме е Пулсатила 15. Лекарката ми го препоръча без да я посещаваме, само след разговор по телефона, но тя познава дъщеря ни, защото само тя я лекува.

Във форума има тема: Лекува ли хомеопатията конюнктивит. Погледни я ако искаш. И други майки са доволни от Пулсатила 15. Дали е подходяща за твоето дете обаче не зная. Предполагам, че дори да не му помогне, едва ли ще му навреди - това е потенция само 15. Трябва да знаеш, че  хомеопатичните препарати могат да си загубят ефекта ако се дават заедно с други лекарства.

Билката Очанка се продава насипно в аптеките. Има описано точно как се прилага на опаковката, но хомеопатичката ни каза просто да правим промивки на очите с отварата.

# 181
Hug

Тук съм си, ама нямаше какво да пиша докато си стояхме с дребния вкъщи.

Fair Lady- бързо оздравяване пожелавам    bouquet 

# 182
  • В средата на времето
Fair Lady, бързо оздравяване и от мен  bouquet В коя болница лежахте и как беше там?

# 183
Здравейте!

Виждам, че са ни преместили.За мен няма значение, важното е да си имаме теми и да пишем в тях.
При нас в момента са сборни групите поради малкият брой деца по групите / за съжаление повечето са болни/. Sad

На всички болни пожелавам бързо оздравяване! Praynig

# 184
явно и аз съм голям заплес изощо нямаше да забележа че са ни преместили, ако не бяхте писали Hug, тези дни нещо много работа ни е налегнала и не мога да влизам през деня Hug

# 185
Много съмнителна ставаш, принцескееееее

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 00:18 от Голям заплес

# 186
Добро утро!  Hug

Като сме в общия отчетен форум, да изпием по едно кафе:

Fair Lady, много неприятно. Дано бързо се възстановите!

# 187
  • София
Присъединявам се - и аз си пия кафето преди да започна да се трудя интензивно.  Peace

# 188
  • София
Присъединявам се - и аз си пия кафето преди да започна да се трудя интензивно.  Peace

И аз се присъединявам към сутришното кафе, че имам половин час време Hug

# 189
Хайде и аз в клуба на пиещите кафе преди започване на работа   food010
Нещо не мога да се събудя още, Виктор едва го вдигнах и него от леглото в 7.30.

# 190
  • Разпиляна във въображението
Май само аз съм на мляко с какао. Така и не харесах кафето.

Спорен ден на всички Laughing

# 191
И за мен една чаша кафе, моля.

# 192
  • София
И за мен една чаша кафе, моля.

# 193
Добро утро.

Аз вече си изпих кафето. Днес започна добре денят. Васи се събуди самичка и тръгнахме без протести към градината. Сутринта помолих Госпожата й да я преобличат след танците следобяд. Да видим днес как ще бъде като я взема.

Да ви кажа започнах да наблюдавам положителна промяна в поведението й вечер вкъщи. Прибира си играчките сама без да й казвам, и започнах да чувам думата "добре" от време на време, вместо дежурното "не" и "няма".  Градината започва да показва и положително влияние.  Peace. Започна да говори повече за това как е минал денят й в градината, за приятелката й Яна, какво е яла и т.н. Дано да е все така. Praynig.

Хайде лек и спорен ден на всички.

# 194
Здравейте!

Гери  Hug Радвам се за положителната промяна при вас  Heart Eyes

Ходихме на лекар тази сутрин преди работа. Добре е детето, от гърлото има какво да се желае, но видимо върви към оздравяване  Heart Eyes И това без Синекод (естествено спестих тази подробност, че да не ми се карат  Embarassed).

Вела, благодаря ти за изчерпателната информация, но за щастие при нас няма да се наложи. Не виждам и следи от конюнктивита  Hug Няма вече червенина, няма гурели  Hug За всеки случай ще продължаваме с промивките със сребърна вода  Wink

Рапорт даден! Сега и аз ще си направя едно кафе  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт