Песента от рекламата?

• 274 199
  • 788
  •   1
Отговори
# 345
Shocked  Shocked Песента е на The Black Eyed Peas-Boom Boom Pow

Само аз ли имам чувството, че не пускат оригинала на песента  Shocked
Гласовете са доста различни

Оригинала е, но го пускат от 1:57 до 2:30 Peace

# 346
  • Бургас
Здравейте, аз търся песента от новата реклама на сладолед Рафи, българска е и съм я чувала по радиото, но не мога да я намеря както и да пробвам в google  Simple Smile

# 347
Тази е  Peace

# 348
Здравейте, аз търся песента от новата реклама на сладолед Рафи, българска е и съм я чувала по радиото, но не мога да я намеря както и да пробвам в google  Simple Smile
Според мен е на Лора Караджова,но не ми се вярва да е Нека бъде лято,дует с Goodslav.... Thinking

# 349
  • Бургас

Супер  Grinning
Много благодаря  Simple Smile

# 350
  • Разпиляна във въображението
Аз търся мелодията от btv cinema. Опитвам се да открия клипче, но няма Sad

# 351
Може ли да ми помогнете. Днес бях на кино и видях една страхотна реклама. Става въпрос за рекламата на кока - кола.
Рекламата беше наистина страхотна,а песента е върха. Ще се радвам,ако някой ми помогне да я намеря... newsm78

# 352
Може ли да ми помогнете. Днес бях на кино и видях една страхотна реклама. Става въпрос за рекламата на кока - кола.
Рекламата беше наистина страхотна,а песента е върха. Ще се радвам,ако някой ми помогне да я намеря... newsm78

По описанията ти е много трудно да се определи коя точно е рекламата или пък песента.
Мен лично тази на Кока Кола ми е любима (включае и песента Wink )

# 353
Не е тази. В самата реклама главната роля играе една капка. Рекламата е 3D. В началото мъж и жена отпиват от кола,а след това излиза една капка кола и започва да лети наоколо

# 354
Също така в момента върви една реклама...мисля,че е на Глобул и рекламират телефон на марката LG рекламата е доста нова и я срещам предимно по БТВ

# 355
Ето и марката на телефона LG EGO T500  Рекламата е на Глобул

# 356
Здравейте мами...   bouquet  bouquet  bouquet Моят въпрос е за
 http://www.4shared.com/audio/q8EMuxAQ/Unknown.html
тази песничка - не мога да открия името, а е известно диско парче.... струва ми се newsm78 newsm78

Предварително благодаря  Hug

# 357
Най новата качена музика в YouTube вижте   във  сайт http://-spam103-

# 358
Много се извинявам ако някой вече е писал за тази песен но не можах да намеря друга информация... Става въпрос за новата реклама на Astika... знам че песента е на Dan Skinner/Adam Skinner/Randall Breneman - Mr. Blues обаче не мога да я намеря никъде... ако някой може да ми изпрати линк от къде да я дръпна, или нещо такова ще съм много благодарна... Praynig

# 359
Здравейте! Търся музиката към рекламата на Бтв за филмите през лятото. Самата реклама започва така: Лятото е горещо, лятото е.... и така нататък. Музиката е инструментал и има chill out звучене. Доста я търсих, но не мога да я открия. Надявам се, че вие ще ми помогнете

Общи условия

Активация на акаунт