Песента от рекламата?

• 274 116
  • 788
  •   1
Отговори
# 360
а дали може да ми каже някой от къде мога да изтегля песента от новата реклама на нескуик - пее се нещо такова - искам,мамо, да ти покажа как те обичам........
Аз също я търся моля ви помогнете Simple Smile
А тая песничка все още ли е в неизвестност???Пак започнаха да я пускат рекламата и на мен пак ми се прищя да я дръпна от някъде,ама пусто,като не знам коя е... Confused

# 361
Някой може ли да ми каже песента от рекламата на Persil?

# 362
Моля ви се някой да помогне да се намери тази песен на нескуик. Много хора я търсим. Аз още ще се опитвам да я намеря, ако случайно ми попадне веднага ще ви пиша. Peace

# 363
Песента,която търсих е намерена....не си правете труда да я търсите

# 364
Песента е:

Melissa Lefton - Anything Can Happen

# 365
Вчера гледах реклама на банка ДСК, ако не се лъжа беше, че става на не знам си колко години... Не мога да я намеря, а искам пак да я гледам. Хелп?  Rolling Eyes

# 366
  • Плевен
Много ми харесва песента от най-новата реклама на Kinder Bueno или поне за мен е нова, ще се радвам ако някой ми помогне!

# 367
  • София
Някой да знае кои са песните в рекламите на Банкя и Девин?

# 368
И на мен много ми харесва вампирската на Киндер Буено.
Ето и оригинала на  Шела Сю

# 369
  • София
Намерих на Банкя:

# 370
Искам да попитам за песента от рекламата на Wellaton, ето го и линка - http://www.youtube.com/watch?v=Q_UouZkQb7A

# 371
а дали може да ми каже някой от къде мога да изтегля песента от новата реклама на нескуик - пее се нещо такова - искам,мамо, да ти покажа как те обичам........
Аз също я търся моля ви помогнете Simple Smile
А тая песничка все още ли е в неизвестност???Пак започнаха да я пускат рекламата и на мен пак ми се прищя да я дръпна от някъде,ама пусто,като не знам коя е... Confused
Оказа се че песента е композирана специално за рекламата.. Надявам се от матраци ТЕД да ми я изпратят след това ще ви пиша. http://www.youtube.com/watch?v=P0lt0nkSdsk

# 372
мерси! песента я знам, но аз искам да гледам рекламата, песента не ме интересува. нямам тв вкъщи и я издирвам из нета...

# 373
  • Бургас
Току-що гледах рекламата на Нескафе Голд.Страхотна песен!Знае ли я някой на кой е?Изключителен женски глас,прилича ми на Ейми Уайнхаус,лека и пръст.

# 374
Тази ли е песента Nina Simone/ Feeling Good

Общи условия

Активация на акаунт