От напълнели Дюкан ни превръща във фотомодели - 153

• 29 671
  • 609
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте и от мен! Hug
Толкова съжалявам, че не можах да бъда с вас на срещата! Hug А исках и се бях записала... Ще кажете, че съм несериозна, но така се случи. Надявам се, че ще има и още Peace Идеята на Кри за периодични срещи е много добра!!!  bouquet
Страхотни сте на снимките!  bouquet
Stelxen  bouquet при теб има голяма промяна!  bouquet
Нищо, с което да се похваля... само проблеми. Надявам се скоро да ми светне зелената светлина.
Иначе съм си режимна, но отслабването втория път не е като първия!  Twisted Evil Така че не допускайте да има втори курс! Sunglasses Аз бърза работа нямам и ще си карам режима, пък когато стане! Sunglasses
Хубава вечер на всички! Hug

# 361
rien - не съм на срещата, малко ми е далече София. Cry  Hug

Жабке - какво трещене, каква градушка? Значи да очакваме включване по-късно, като се придвижи насам. При нас е слънчево, ветровито.
Като дойде насам, къмто "провинцията", у Шумена града.... викам аз.  Wink
Снимките са супер, пази си наистина същите дрехи, да видиш каква карикатура ще си след още време. Аз една дреха нямам читава, всичко голямо. Ама и аз инат - ще си сменям гардероба напролет, сега с едни колани държа панталоните.
Деси Вал - ще си организираме среща, защо не? Аз съм навита. Дано всичко с бабчето да е наред!  Praynig
dodojoro - щом има за сваляне, смело напред! Аз само казвам, че изглеждаш добре. Аз също в началото си мислех - е, като сляза под 60 кг и се харесам и ще спра, но сега реших твърдо да си стигна 56 кг.

Пийнете сега по едно кафе ( аз това правя), пък който не иска кафе - нещо друго режимно.

Приятен следобяд!

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 15:21 от gulbenur

# 362
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабке - какво трещене, каква градушка? Значи да очакваме включване по-късно, като се придвижи насам. При нас е слънчево, ветровито.

Тука и гърмя и трещя даже.  Peace
Ма нали съм у гората (Витоша) , нормално. Незнам по града как е било.

# 363
Здрасти и от мен!
Лабелло-еми някога може и да се видим наживо Hug
На всички Hug.

Искам пак срещааааа.
Имам си минус и то готииин, ма няма да сменям лентичката още.
За периодичните срещи-аз съм за отвсякъде Heart Eyes

# 364
  • София
Сноу  Hug и аз много съжалявам, надявах се да се видим! Абсолютно си права, всички го казват - втория път става по-бавно и по-тегаво, ама да е като обеца на ухото на новичките. Да не прегрешават, да се опитват да спазват възможно най-стриктно режима и по-бързо да постигнат целите си, без нужда да се връщат на поправителен!
Идеята за периодичните срещи е на мъжа на Светлат, аз само съм проводник  Laughing
И така, обявявам срещи всяка първа и трета събота от месеца в 13.00 ч. , за първата - 21.2. - нека бъде в заведението, което предлага Люси

Люси, чакаме повече инфо  Hug
Боби  Hug ние пак ще си се уговаряме, пак ще се знае кой ще ходи, пак ще има някой, който да отговаря за организацията, просто срещите ще са по-чести, за да можем да се опознаем по-добре. Да пробваме, пък ако не става... А за лятото можем да изберем заведение с детска площадка  Laughing
Мименсита  Hug не се притеснявай, въобще не изглеждаш зле! Освен това си помисли, че всички в началото, на първите срещи сме изглеждали така (е, не всички  Whistling само тежката артилерия, т. е. трицифрените). А ти може и да си била слон, ама вече не си! Ако искаш, запази за по-нататък обещаните страшни снимки!  bouquet
Венерас  Hug

# 365
До "ВСИЧКИ" - Здрвейте Hug Както можеше да се очаква, днес съм 90 килограма Simple Smile Но пак е добре де.. само 2 килограма съм качил, при това, че като се прибрах се донатъпках със сладко Rolling Eyes

До "Зарибената" - Честит Рожден Ден newsm59  party023 Gift

До "GoldenEyeful" - На кой ТИ приличам?

До "ЗлаВещица" -
Цитат на: ЗлаВещица
Прекрасни сте момичета
Мерси Twisted Evil

До "labello" - Крем-карамел я, като нямаше баклава Rolling Eyes

До "tzvety roussimova" - Ядосвам се на Приятели Crossing Arms

До "Stelxen" - Кога ли е било, че сега да е Whistling

До "rien" -
Цитат на: rien
Нелсън, не е смешно, къде ти е табелката?
Табелката й още е в колата ми smile3540

До "nelsun" -
Цитат на: nelsun
табелката ми си остана на масата
Пробвай пак hahaha

# 366
здрвейте и от мен!
 PartyЧестит рожден ден "Зарибената"  bouquet

# 367
  • София
Съжалявам, че днес пиша толкова разпокъсано, но сядам в промеждутъците между разните домакински дейности.
По повод на гликемичния индекс, да допълня Риен
Въглехидратите с нисък индекс не предизвикват повишено отделяне на инсулин. Това са: зеленчуци, плодове, бобови, ядки, семена, пълнозърнести продукти; като най-нисък е гликемичният индекс на соята, ечемикът, грейпфрутът, лещата, фасулът и ябълките. Неслучайно за 3 фаза се казва, че най-добрите плодове са ябълките и грейпфрутът.
Висок гликемичен индекс: бял хляб, бял ориз, алкохол, картофи, царевица, сладки и тестени изделия.
Мазнините - трябва да се ограничат наситените, които задържат холестерола в кръвта и увеличават риска от сърдечно-съдови заболявания. Наситени мазнини съдържат маслото, маргаринът, кокосовото и палмовото масло и месото; шоколади, сладкарски изделия.
Подходящи мазнини се съдържат в рибите, лененото масло и семе и орехите.
През първата фаза на метода на Монтиняк се консумират храни само с нисък гликемичен индекс, изключват се въглехидратите, алкохолът, газираните напитки, кафето(???), храненията са минимум 3 дневно.
Втората фаза е фазата на стабилизиране на кг, набляга се на зеленчуци и нерафинирани продукти. Следи се отново гликемичния индекс на храните, но вече има по-широк избор. Избягват се захар, сладкарски изделия, бял ориз, не се прекалява с картофи и царевица. Никога не се смесват въглехидрати с висок гликемичен индекс и мазнини! Ако се спазва това, няма да ревем на галите в трета  Laughing
Ставам да готвя, след малко пак ще се включа, днес съм досадна  Laughing

И още една хрумка - Амсимом (за тези, които не я помнят - видна дюканка, ама я хвана липсата  Laughing) ми каза, че е започнала да ползва конопено брашно. Какво мислите за него, удачно ли е да се използва вместо царевично нишесте??? Преписвам дословно съдържаноето на 100 гр от двата продукта.
                            Конопено брашно                                      Майзена
мазнини                    9.63%                                                     2 г
протеини                 30.92%                                                     3 г
въглехидрати             7.7%                                                     88 г
целулоза                 13.27%                                                     0 г
енергийност           247.90 Ккал                                              360 Ккал
На етикета на конопеното брашно пише, че се използва за кифли, кексове, хлябове, бисквити...
Какво ще кажете?

Додожоро  Hug не виждам откъде ще свалиш още 9 кг  Crazy, за мен си ОК Peace
Лабело  Hug няма да намериш по-нискомаслено сухо мляко в БГ, и други са търсили.
Блюмхен фий  Hug покрай вас, германките, ще науча май немски  Laughing Правилно ли те написах  Joy Дай на лични кога ще си в София, все ще организираме една среща   bouquet

И последно за днес - малко спам - http://www.hit40uk.com/birthdaycalendar/index.html за всички, които искат да разберат коя песен е била номер 1 в деня да раждането им.

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 18:43 от krikri

# 368
  • София
Здравейте
аз се изгубих малко от хоризонта но съм тук отново
примен промяна няма в килограмите нито + нито - , но пък във визията има  smile3534
вече не съм блондинка -станах по умна вече  newsm47
Зарибената
  newsm59

# 369
здравейте милички минавам само да почерпя за моето момиченце,което стана на годинка в петък,нямах време да мина,затова сега една късна режимна почерпка да ви пусна Flutter

# 370
Благодаря за поздравите Кри, Просто Жабка, Гулбенур, Мименсита, Стелхен, Деси Вал, Цвети Росимова, Вики, Туни, Маичка 87 и...ако пропускам някого и на него благодаря. Скромна, виртуално почерпка от мен за всички вас - моето голяяямо семейство!щастлива съм, че ви намерих и благодарение на това открих новото си АЗHug Heart Eyes Хайде малко "ПИЯЧКА"

# 371
Здравейте,аз съм нова при вас,но и аз като вас искам да сваля от килата.Купих си книгата на Дюкан и имам един въпрос към вас-т.е тъй като сме в период бебеправене,дали ако почна режима може да си навредя по някакъв начин ако се е сбъднало желанието ни за бебе/тъй като имаме проблеми с това/,моля за вашите съвети

# 372
qulbenur,  Hug mimesita Hug, suzana63 Hug, Snow4eva Hug, aynur Hug, *Боби* Hug Lucie Hug, dodojoro Hug, просто Жабка Hug, svetlat Hug, nelson Hug, mar4ela5 Hug, krikri Hug, ВИКИТО Hug, Gardenia Hug, Боби 1973 Hug, rien Hug, asia 06 Hug, VIVKA Hug, mausbeni Hug, blumchen fee Hug, labelo Hug, tuningmania Hug, ЦвеТи Hug, кали 08 Hug, Елена Т Hug, Neda Hug, sass Hug, happysmile Hug, veneras Hug, Nyala Hug, Зарибената Hug, музичка Hug, Shushy80 Hug, чочосан Hug, lipstick Hug, desi val Hug, krasi tv Hug, Tumba lumba Hug, vichi95 Hug, Татитка Hug, baci Hug, Ванесса йо Hug, mirka*birka Hug, Dari68 Hug, tanyamanya Hug, Горда, Hug boby doll Hug, sanny3 Hug, k savova Hug, ВЕЩИ Hug, Цвети Русимова Hug, Фучия  Hug....... специални Hug Hug за baba Яга за розичката .... ...ако съм пропуснала някоя .... мноооооого моля за извинение ...ама вие ми взехте ума бе момичета ...едва смогнах да изчета всички поздравления и пожелания ....а и нали съм върло любопитна докато изгледам и снимките от срещата ....ама колко се УБАВИ ....чак ме хвана яд че не съм и аз на тези снимки .....

ЗАРИБЕНАТА .......ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН .....ДА СИ ВСЕ ТАКА ДОБРА КРАСИВА И ЩАСТЛИВА ........... ПОЖЕЛАВАМ ТИ МИЛИОН ХУБАВИ ЕМОЦИИ И БЛЕСНАЛИ МЪЖКИ ПОГЛЕДИ ДА ТЕ СЛЕДВАТ НАВРЕД !!!!!!!!!!!!!

# 373
може ли някой да ми каже по колко кока кола лайт е разрешено на ден  ooooh!

# 374
  • Пловдив
До "ЗлаВещица" -
Цитат на: ЗлаВещица
Прекрасни сте момичета
Мерси Twisted Evil

Моля, моля, пак заповядай   Joy Joy Joy

Слава, вече имаме няколко дюкански бебета, имаме и още няколко на път  Simple Smile

Десита, останах с впечатление, че това не е твоят режим  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт