От напълнели Дюкан ни превръща във фотомодели - 153

• 29 663
  • 609
  •   1
Отговори
# 375
  • София

ЦвеТиHug Hug Wink

До "rien" -
Цитат на: rien
Нелсън, не е смешно, къде ти е табелката?
Табелката й още е в колата ми smile3540
До "nelsun" -
Цитат на: nelsun
табелката ми си остана на масата
Пробвай пак hahaha

smile3544   hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 376
  • София
...
До "GoldenEyeful" - На кой ТИ приличам?
...

Тунинг, едва ли го познаваш, казва се Влади. Rolling Eyes

Зарибена, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава!  bouquet

# 377
rien Радвам се, че си се завърнала. На срещата в Пловдив специално питах за теб. С кеф четях твоите постове. Няка да слагам иконки, знам колко ги "обичаш". Чак ти идва да се "разплачеш".
Целта си ми беше 65. И 65 влезнах в трета, после славих още 2 кг но естествено си ги качих. Интересното сега при мен е, че пак съм си 65, но дали защото си свикнах с килограмите или и аз незнам, но нещо като че ли съм качила на мерки. Нищо де, и така се чувствам добре и се харесвам.

# 378
  • Някъде на път....
Момичета, здравейте!  Hug
Четох, четох....и се чувствам зарибена!  Thinking
Само се опасявам, че волята няма да ми е на ниво и няма да издържа....  Sad Аз съм много лакома беееее.......
Ще се ентусиазирам и вероятно ще започна да се храня както препоръчва Дюкан. Не залагам големи надежди.... с тия големи килограми, няма и как да се превърна във фотомодел де......  Wink

# 379
Десита1234, още с влизането ти се обзаложих, че няма да се подвизаваш дълго в темата. Два дена издържа, чак ме изненада.Отговарям ти в името на десетина мои много добри приятелки с името Деси> половин литър е препоръчително. Аз пия повече, но безкофеинова, че от кофеин получавам безсъние и сърцебиене.
Кри мерси за корекцията, понякога от много инфо пропускам същественото. Блумхен фее се казва мацката.

Илиева , това е темата на трицифрените момичета, които става двуцифрени. Погледни в подписите на повечето има снимки преди и след, както и в началната страница.

Али и Мели, съжалявам но не мога да те посъветвам повече при съобщените от теб мерки. На теб не ти трябва диета, а спорт.Също така не вярва да има резултати. Успех!

# 380
  • Някъде на път....
rien, да, така е!  Peace
Разгледах и албума в snimka.bg и съм впечатлена!  Peace
Но нали колкото повече кг. имаш за сваляне, толкова по-бързо се свалят в ударния етап?
Аз искам да сваля около 15кг., но и 10 да сваля ще се чувствам добре. Изчислих си с калкулатора, че оптималното ми тегло, което мога да задържа е 58кг. В момента съм 73 и изглеждам ужасно. Най-добре съм се чувствала на 55кг., тогава не съм слаба, но самата аз много се харесвам. 55 са мираж, но някъде около 60 е постижима цел и трябва серизоно да се взема в ръце!

# 381
  • София

Али и Мели, съжалявам но не мога да те посъветвам повече при съобщените от теб мерки. На теб не ти трябва диета, а спорт.Също така не вярва да има резултати. Успех!

Благодаря все пак!Ти единствена се отзова на питане то ми  Hug
На шега,на майтап аз днес започнах Дюкан или нещо подобно.Мисля да направя 2-3 ударни дни и след това ще преценя.Ако не друго,поне ще намаля количеството и вида на храната.
А ако евентуално имам някакъв успех мога да пиша за да се похваля,все пак ти ми даде някакъв съвет.
Желая ти повече минуси!    bouquet

# 382
ЗлаВещица реших да се пробвам ама още от първия ден ще умра от глава  Twisted Evil

# 383
Благодаря на всички за подкрепата - знам, че попаднах на правилното място и съм сигурна, че това е точният начин за справяне с килограмите!  Hug  Hug  Hug

# 384
Зарибената! Още едно водолейче   Hug Честит празник!

# 385
От утре 3-та фаза ... но съм озадачен ... 40 грама сирене или 40 грама кашкавал. На едно място в книгата пише сирене, на друго кашкавал. А все си мисля, че калций ми трябва повече ,-)
А и като гледам репортажите за ментата в сиренето - чак се чувствам щастлив, че 3 месеца не съм им ял бълвочите.

И плодовете - може ли с костилките да ги хапвам? И кога е оптимално да се яде едната дневна бройка? Сутрин, Вечер? Самостоятелно ли трябва да я ям или може по време на самото ядене? Няма ли да се омеша?

# 386
  • София
Владизнайко, поздравления! Тъй като книгата е превод от френски, сирене ще значи кашкавал или сирене, т. е. каквото ти се яде в момента. Толкова ли си зажаднял за плодове, че ще ги ядеш с костилките? Joy От плодовете най-добре започни с ябълка или грейпфрут. Съвета ми е да ги хапваш сутрин, между закуската и обяда, и то самостоятелно.
Риен, не е корекция, а е добавка  Hug
Блумхен фее   bouquet

# 387
Ali &Meli аз отговорих, щото днес съм отговорна по отговаряне на нови запитвания, утре друг ще отговори, тук ако един е казал, не се преплитаме да повтаряме един и същ съвет по няколко пъти. Peace Ти си майка на 2 деца, 53 кг са си супер, тук сме надебелели до 100 кг и се борим наистина с килограмите. Успех!
Десита 1234, това е нормално. преминава след ударния период. Всички сме минали през тези ситуации.  Wink
Владизнайко, успех!

# 388
# 389
здравейте заслабващи слънчица Hug
gulbenur , Hugмного ми е натоварена програмата тия дни, едва успявам да изчета всичко, затова бях така лаконична сутринта....за мен, да се налага да ставам в 5 е убийствено рано и доста трудна задачка, но няма как...
Разгледах и аз снимките от срещата , за всички сладки дюканки   bouquet   bouquet
bermudez  Hugпоявявай се по-честичко де....

Да поздравя на патерица рожденичката Цоци    

Зарибената,честит празник!

krikri
 ,
ЧЕСТИТО! И никога повече да не виждаш по-високи от тези цифри!
mirka*birka ,определено имаш повод да потанцуваш танца на радостта!!
baci    Hugе как няма да има кафенце за теб, естествен че има.....
Немското ми цвете, честита месечинка,да си все такъв топъл, мил и позитивен човек и все такава секси мама

просто ЖаБкА ,доста виснали дънките   bouquet
кантара иначе се държи прилично, до днес бях на пз,както е обичайно при мен -задържа сваленто, няма покачване, от утре съм на П и се надявам пак да ме радва....
наближава ми месечинката, трябва да има нови поводи за радост  Wink

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 21:28 от feelgood

Общи условия

Активация на акаунт