От напълнели Дюкан ни превръща във фотомодели - 153

• 29 698
  • 609
  •   1
Отговори
# 150
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета, здравейте!
Търпението ми беше възнаградено! smile3521 Ината с който устоях на трапезата от годишнината е поущрен с -1,5 кг! Пък тя си беше бая сериозна, ето я тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338684
Много съм щастлива да знаете!  newsm44 newsm44 newsm44 По-късно и снимков материал ще дам.
asia06, в книгата пише, че в 1ва и 2ра фаза спорта не се препоръчва, но според мен ако си спортувала преди това, няма проблем - не спирай. Ако не си обаче, не се презорвай. Пък ветеранките в режима ще ти кажат по-конкретно.  Peace Желая ти успех!
Хайде сега да пожелая приятно изкарване на срещата днес! Ех, как ви завиждам само.  Hug
И за финал по 1-2 ритника за всички задържали: ritnik ritnik

# 151
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро ! Hug

Цоци , Честит Рожден Ден !!

Бъди здрава , бъди щастлива , влюбена ,
красива , чувството за хумор не губи 
за хората, които те обичат
опора   винаги бъди!

Сузана ,Честит празник !

Да ти е живо и здраво , синчето!
 Много късмет и попътен вятър в бурното море на живота!!

Рошавата , не се отчайвай  Hug виж колко лошо те гледа

... но петъчните протеини често са под 20год  newsm47
  Joy вчера имаше и малко зрели "деца" Mr. Green  за разнообразие  Wink

Stelxen
, колкото и да ти е "тъжно" за бузите , загубила  си ги ! Hug

Аз няма с какво да се похваля  Sad за два дни ПЗ не съм мръднала в нито едната посока  Mr. Green.
Аааа да почерпя по едно Дюки  Mr. Green кремче   Hug

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 10:39 от VIVKA

# 152
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЦОЦИ,МНОГО ЩАСТИЕ ЛЮБОВ,ЗДРАВЕ ,КЪСМЕТ.НИКАКВИ СРЕЩИ С КАТ И ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ВЕЧЕ Mr. Green

Явно никой не е бил на режима 2/7 или 2/0 . Явно аз ще съм една от първите Rolling Eyes

# 153
Цоци, Честит рожден ден - бъди все такава, каквато си - уникална и незабравима, позитивна и борбена младежка душа със стахотна визия - много здраве, щастие, любов и успехи!

Сузана, честит рожден ден и на твоето "детенце" - жив и здрав, успех във всяко начинание!  newsm51
Стелксен, да, бузките изчезват, но излъчването - не  Peace   Между другото - случайно видях, че сме родени на една и съща дата.  Flutter Честито ти намаление!  Hug     bouquet
рошава, мименсита - и от мен пълен арсенал - ритник ritnik, баня в сребърна вода,   newsm37 , вълшебен пръшец babydust7 (Фоли като я няма Sad , аз да се пробвам  Crazy )   , дано да помогне..  Hug
Жабче, честито ти намаление - страхотно е усещането, нали    bouquet

Приятно изкарване на срещата, момичета и момчета, сигурна съм че ще е така, а за нас останалите ни остава само да чакаме снимки...   Hug

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЦОЦИ,МНОГО ЩАСТИЕ ЛЮБОВ,ЗДРАВЕ ,КЪСМЕТ.НИКАКВИ СРЕЩИ С КАТ И ЗАСТРАХОВАТЕЛИ ВЕЧЕ Mr. Green

Явно никой не е бил на режима 2/7 или 2/0 . Явно аз ще съм една от първите Rolling Eyes

Не си единствена, преди време имаше една жена, която редуваше така и беше казала, че сваля просто малко по-бавно.
И аз мисля да минавам на 2/0 Simple Smile Не си сама ейй  Hug

# 155
Благодаря за отговорите ви момичета.

# 156
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес за пореден път съм 88 килограма reverance Утре обаче, май няма да съм толкова tooth

До "Цоци" - Честит Рожден Ден newsm59  party023 Gift

# 157
Цоци, шемет невероятен, Честит рожден ден.  newsm51 newsm38  Бъди здрава, слаба и щастлива

suzana63, честит ти личен празник и рожденик. Да бъде здрав и да се гордееш много с него  smile3525

Stelxen, бузи няма. Браво момиче  bouquet

babka_jabka, браво и на теб  bouquet

рошава, мименсита, mar4ela5 колкото повече ритници, толкова повече минуси да отчетете ritnik ritnik ritnik

Момичета, пожелавам ви приятно изкарване днес. Ще чакаме снимки.
Аз няма да дойда, майсторите вече плъзнаха из целия блок и минаха и през нас да разбиват и направо ми се  newsm45 smile3511 smile3513

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 11:18 от ЦвеTи

# 158
golden eyelin, в 16 часа е най-висока секрецията на инсулин.
Ето този потребител преди време написа много полезни неща за влиянието на подсладителя върху инсулиновите нива. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=122168;sa=showPosts
Зеленко , не намирам тази / виж линка по/горе/ дискусия в блог сайта. Има ли я, да давам линк от там, че не е коректно да изтъпанчвам на някого всички публикации.Пък и не на всеки му става ясно какво сме дискутирали преди няколко месеца.
 Няма да мога с един пост да се изчерпя.
Имам разни преводи на една книга за диетата Glyx, на база на гликемичния индекс, Ето това намерих в нета например затова отварям тема за дискусия  на който му се рови да чете , търси и/ или превежда >
Захарозата и глюкозата са особено вредни заради това, че рязко покачват кръвната захар, което предизвиква повишено отделяне на инсулин.."
Въздействието върху кръвната захар на храните се отчита с параметър, който се нарича гликемен индекс. За глюкозата той е 100 единици (тя е приета за референтна стойност в таблиците за гликемен индекс на продуктите). За фруктозата същият този индекс е 22, което значи, че нейният ефект върху кръвната захар е близо 5 пъти по-малък. Захарозата (бялата захар) има индекс 64.
Ето една от многото таблици за гликемния индекс на продуктите:
http://www.diabetesnet.com/diabetes_food_diet/glycemic_index.php
Всяка храна с индекс над 50 се смята за храна с висок гликемен индекс, която силно повишава кръвната захар с всички неблагоприятни последствия от това.

# 159
  • Варна
Цоци - честит рожден ден!
Ще цитирам Боби1973 - Може да остаряваш, но но не пораствай. Пък какво остаряване са 22.5 евро? Весел празник!

Вики, май ще ти купувам подарък като кръстница! Не ставай кучка - за нищо на света това не е необходимо. Стани супер мацка - ловец на глави.

Стелсхен - много си личи даже! Бузките са изчезнали незнайно къде. Чудничка си. Но как може да готвиш такива нережимности и да се справяш. Възхищавам ти се. Моят мъж като иска нещо сладко си го купува сам от магазина и си го изяжда докато дойде до вкъщи. Много са ми слаби ангелите. Единствено разрешени са сухите пасти - никога не съм ги обичала и не ме изкушават.

На момичетата - приятно изкарване на срещата. Весел празник за вас!

# 160
  • Там, край реката
Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна, няма с какво да се похваля, но ще изпия с удоволствие второти са кафе с вас.
Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦОЦИ! Много си ми лъчезарна, все така да си!
Благодаря и на rien, която толкова подробно ми разясни за торбите за печене. С вода вътре не залепва толкова, пробвах, и на много слаба фурна.

Моите кила са се застопорили яко от няколко дни, даже понякога съм с 500 гр. отгоре. То овулация, овулация ама  #2gunfire.
Някой може ли да каже нещо повече за изварата на Маджаров, суроватъчна е, но не пише нищо за процентът мазнина.
Хайде поздрави на всички, а сега се връщам да чета.

# 161
  • София
Здравейте! Hug
Сега да призная как свалях и да помоля за коментар, за да знам добре ли спазвам режима и нормално ли е това. За 5 дни П - първи ден 2 кг., но мн.не се радвам , защото знам, че е вода ,шлаки и т.н. Втори -1 кг. и спрях да се меря до днес- резултат още -1 кг. Общо 4 кг. свалени.
Имам притеснение, че имаме вкъщи болен от вируса с повръщане, а той е доста прилепчив , какво се прави в такъв случай когато си на Дюкански режим?
Много благодаря предварително на отзовалите се да ми отговорят!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на  ЦОЦИ!  bouquet

# 162
  • в сърцето на моето Слънце
Кали, този път съм твърдо решена! Нищо не ме изкушава вече. Само като си помисля каква свиня бях преди и ми се отяжда всичко нережимно. Заради 1 миг удоволствие не мога да прежаля 1 година усилия. Аз съм на режим от март 2008, не на Дюкан, но на какво ли не друго преди него. Вече съм свалила над 30 кг и макар още да съм в трицифрените се чувствам невероятно. Това ми дава сили да не се отказвам и да не ми се дояжда нищо. Като видя торта и си представям панталона който носех миналата зима  Mr. Green и веднага ми се отяжда.  Peace  Пък и аз не се лишавам от режимни вкуснотии. Тортата от снимката си беше за мъжленцето ми, а за себе си бях направила млечна пита. И така заедно си похапвахме сладкиши - аз моя си, той неговия си.  Wink

# 163
  • София

Не си единствена, преди време имаше една жена, която редуваше така и беше казала, че сваля просто малко по-бавно.
И аз мисля да минавам на 2/0 Simple Smile Не си сама ейй  Hug

Страхотно ще има ской да обменям информация  Hug.Сега съм на ПЗ,които ще свършат в неделя.После мисля да изкарам 2П за да мина на схема 2/0.От кръста на горе ако продължа да свалям ще стана скелет,но надолу си има още  Sad. Честно не ме притесняма бавното сваляне,просто искам да махна част от този гаден целулит.

# 164
  • Временно
Аз пак с въпросче-от обезмаслените млечни продукти са опоменати като позволени прясно и кисело мляко,сирене и извара.Въпросът ми е за кашкавала-мисля,че имаше на Маджаров някакъв лек ли,не знам как точно се води-имам предвид,дали става да се консумира през ударния етап?

Общи условия

Активация на акаунт