От напълнели Дюкан ни превръща във фотомодели - 153

• 29 691
  • 609
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Аз пак с въпросче-от обезмаслените млечни продукти са опоменати като позволени прясно и кисело мляко,сирене и извара.Въпросът ми е за кашкавала-мисля,че имаше на Маджаров някакъв лек ли,не знам как точно се води-имам предвид,дали става да се консумира през ударния етап?
Кашкавал и сирене в първа и втора фаза не може.  Naughty Само крема сирене Екскуиза Фитлайн 0,2 %.  Peace

# 166

Вики, май ще ти купувам подарък като кръстница! Не ставай кучка - за нищо на света това не е необходимо. Стани супер мацка - ловец на глави.

На момичетата - приятно изкарване на срещата. Весел празник за вас!
Хаха, няма проблем, подаръци приемаме всякакви Simple Smile
Тъкмо си приготвих фотоапарата Simple Smile
Очаквайте снимков матриЯл  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 167
Здравейте,здравейте в този прекрасен съботен ден  Hug Hug Hug,

Цоци,честит рожден ден,да си здрава,красива и винаги толкова очарователна,както до сега   bouquet
Сузана, , да ти е жив и здрав и твоя рожденник    bouquet
Stelxen , страхотно апетитно изглежда празничната ви трапеза .особенно тортичката,ммм.Но пък си получила най-добрия подарък за своята упоритост,този страхотен минус!  Peace

Сега и аз да споделя.Вчера неочаквано бяхме поканени на рожден ден и вместо "пилешко със зелешко" си забърках един бърз омлет с миниатурна зелева салатка.Благодарение на това успях да устоя на всички изкушения сервирани пред мен.Карах си на бистра водица и ми беше супер.По едно време домакинята (след хиляди подканяния за "само една чашка винце" и "какво толкова щяло да ми стане") се сети,че може да ми свари яйца.Съгласих се само и само да ме оставят на мира.Е,малко множко ми дойдоха за един ден,само дето не взех да кудкудякам,но поне и тя спокойна и аз режимна.По-интересното обаче беше,че и сестра и е на режима.Въпреки всичко си сърбаше винце и даже и мен подканяше  #2gunfire.Много ми е любопитно до къде ще я докара така,ама тя си знае най-добре.Естествено и аз като Stelxen бях възнаградена от кантара,тази сутрин ми показа 71,5кг.Точно половин килце по-малко.Няма да бързам да го отразявам,но имайки в предвид ,че от днес съм с МЦ очаквам минусът да набъбне още,а това наистина ме прави много щастлива   smile3535.А комплиментите,че видимо съм отслабнала продължават да валят,валят ...

Стига съм ви занимавала с моята особа,някой беше помолил за ритник.Ето заповядай :  ritnik,Ето и за другите които реват за ритници: ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik.И най-накрая и за тези които още не са заревали а им предстои : ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik.
И да не съм чула ,че някой задържа  NaughtyКилцата нека да вървят само на долу.
И да знайте че вЪ обичам и вЪ подритвам само с най-добри чувства  Hug
Катето Джин  Hug ,благородно ти завиждам.Как чакам само с нетърпение и аз да кажа,че съм доволна от килцата си,даже и да не съм достигнала крайната цел ... ама много скоро и това ще стане.

П.П. Марчелка,виждам, че се навърташ наоколо.Какво стана с "Пилците"?Изброи ли ги вече?Ако имаш нужда от помощ само свиркай.

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 11:27 от sass

# 168
  • София
Здравейте и от мен Ч.Р.Д НА ЦОЦИ smile3525
искам да ви попитам днес ми е 9-ти ден с дюкан резултат има вие в началото спортувахте ли какво и по колко?Аз от десет дена карам велоаргометър по 30 мин.всеки ден .От толкова теми немога да прочета мнения по въпроса

Здравейте и от мен Simple Smile Аз спортувам от самото начало, защото ходех на фитнес преди да почна режима и не исках да го спирам(2-3 пъти седмично по около час и половина - натоварващи и кростренажор). Чувствам се малко по - отпаднала, но не се натоварвам много и ми действа супер зареждащо(а и какви протеинчета има... Mr. Green) Ако не се чувстваш отпаднала и уморена - тренирай си за тонус и настроение:)
Цоци - Честит рожден ден!!!  bouquet
Сузана -  честит празник!
Стелксен - изглеждаш много добре  bouquet
Желая ви прекрасен ден!

# 169
  • в сърцето на моето Слънце
Аз пак с въпросче-от обезмаслените млечни продукти са опоменати като позволени прясно и кисело мляко,сирене и извара.Въпросът ми е за кашкавала-мисля,че имаше на Маджаров някакъв лек ли,не знам как точно се води-имам предвид,дали става да се консумира през ударния етап?
Не става. Никакво сирене и кашкавал не става, нито растителен, нито лек, никакъв!

# 170
Цоци Hug.
Жива, здрава с  новата визия, зъбки само хубави неща занапред-заслужаваш го наистина.
И винаги да си толкова позитивна и лъчезарна newsm67      party023

# 171
Мила Цоци,честит рожден ден!да си жива и здрава,все така усмихната и положителна!

Весел празник!

# 172
  • Варна
Не става. Никакво сирене и кашкавал не става, нито растителен, нито лек, никакъв!
hahaha Joy Joy Joy Направо те чух как крещиш!  Mr. Green Страхотна трапеза и страхотен подарък от Кантарев! Само така!  Heart Eyes

# 173
Моите кила са се застопорили яко от няколко дни, даже понякога съм с 500 гр. отгоре. То овулация, овулация ама  #2gunfire.
тук е момента да препоръчам спирала Мирена,  Peace на мен ми спря цикъла, няма овулация, няма задържане.Апропо, вземащите противозачатъчни задържат ли като практически нямат овулация? newsm78

Пак съм аз, от мен оттърване няма. Този път една страница ще заема, да не вземе някой да ме пропусне. Понякога си мисля и аз като Боби, че сама си говоря.Затова ми се иска да задълбая по темата гликемичен индекс и да ви пусна началото на една книга - зеленко не ме бий , автор на книгата не мога да посоча , книгата се казва Glyx Diät, която разяснява малко повече по темата инсулин. И като в добрите стари времена някой се включи да издискутираме по темата

"Преди 30 години Др, Дейвид Дженкинс от Университета в Торонто започва да оценява храните не според калорийната им стойност, а според Гликемичния индекс като провежда редица тестове като предлага различни храни за консумация и след това измерва нивото на кръвната захар на участващите. Така остойностява продуктите с Glyx фактор от 1 до 100. Колкото по-висока е стойността на фактора, толкова повече се е повишило нивото на кръвната захар.
Ако един продукт покачва кръвната захар бързо и високо, позволява на инсулина са се “заключи”. Затова Др. Дженкинс препоръчва да се ядат храни с гликемичен индекс под 50.
Внимание, Малък Гликемичен капан
С висок гликемичен индекс идват и много “полезни”храни като сухар,картофи, банани, корнфлейкс. Противоположно на това богатите на мазнини и белтъчини месни, млечни и рибни продукти са с нисък Glyx фактор.
Както и повечето готови продукти – при тях причината е “скрити” мазнини.

Защо храните с висок фактор са толкова неудобни за отслабващия?
Художествено описано хормонът Инсулин изпраща хранителните мазнини във масните клетки и ги заключва там. Така прави отслабването невъзможно. Който яде без почивка неправилните хранителни средства, запечатва клетките за цял ден. Така “Инсулинът “ стой пред масните клетки като пазач и не оставя мазнините да напуснат депата.

Инсулинът като виновник за вълчия глад...
Блаодарение на него след употреба на храни с висок Glyx фактор нивото на кръвната захар се понижава бързо/ което ни прави неконцентрирани, нервни, отнесени и ни принуждава отново да достигнем високата стойност на кръвната захар. Чрез сладки изделия. Затова порционите на храните-дебелосъздатели се увеличават постоянно. В последните години пържени картофи, чипс, пуканки и кола се намират в размери XXL.

Яденето според Гликс диетата гарантира само добри резултати >
Мазнините изгарят в мускулите, кръвната захар остава константа, което предпазва от диабет. Лошият холестерин намалява, което предпазва от инфакт и удар."

Момичета в Германия, във всяка хлебарница/ backerei/ в големите градове има  хляб Glyx с нисък гликемичен индекс .  Peace

# 174
labello,аз следя темата от година,но не пиша.Именно схемата 2/0 мен ме провали първият път като започнах режима.Бях на 1кг от целта и за удобство вследствие пребиваване в чужбина преминах на тази схема на редуване.Трябва голям самоконтрол,защото е много лесно нормалното хранене да премине в не толкова нормално,а от там и излизане от режима.Вследствие на което,аз си върнах килограмите,че и 2 отгоре бонус.От 29.01.съм отново на режима и до сега съм -3,200кг,но много ме е яд,че загубих постигнатото и не проевих повече воля.

# 175
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА ЦОЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ! НИКОГА НЕ ГУБИ ЧУВСТВОТО СИ ЗА ХУМОР, ТО ДАВА СИЛИ И УВЕРЕНОСТ И НА ДРУГИТЕ КРАЙ ТЕБ! ПРЕКРАСНА СИ newsm10  love001!

# 176
Момичета,сърдечно благодаря!!!
Мименсита,Марчела-включвам се веднага в боя!!
Ето ви на.....килца смотани!!! smile3538 smile3538 smile3538 bambam bambam fight fight fight
Весела среща,софиянки!!
Чакаме снимките с нетърпение!!
Да са със имената!!

# 177
Риен, много интересно стана, но тръгвам за срещата...обаче задължително ще спомена аз индекса - да видим дали някой нещо ще каже и после може да се включи и тук!
Обаче - като се замисля, тези срещи са като на сватба - хем се виждаш с всички, пък с никой не можеш да поговориш  Joy
Моето мнение - тези неща са факт, но ако ще живеем със сложни изчисления - мерси!Дюкан дава ясни и кратки препоръки.Които, естествено не пречат да се съобразяваме и с индекса на храните и ще имаме 2 в1  Peace
Оставям ви и отлитаааааам.... Hug

# 178
  • Временно
mar4ela5,Stelxen благодаря за вниманието!
Предполагам ще изникнат още въпросчета,които може да са глупави,но предпочитам,когато не знам нещо да се допитам до хора,които са наясно!
От понеделник сме решили да започнем с мъжо.Затова разглеждам и темата с рецептите,но ми направи впечатление,че има доста рецепти уж за ударния етап,които всъщност никак не са подходящи(именно там видях рецепта в червен цвят с кашкавал). Rolling Eyes

# 179
  • София
 Blush премате ли съгрешили и разкайващи се ?
Предполагам, трябва да очаквам доста по-скоромни резултати... бях един месец 5П/5ПЗ, свалих 4 килограма от 8 желани, след което се поддадох на тридесетдневна ужасна лакомия, за което много съжалявам, разбира се. Върнах всичко, съдейки по дрехите, не съм се теглила.

Общи условия

Активация на акаунт