От напълнели Дюкан ни превръща във фотомодели - 153

• 29 692
  • 609
  •   1
Отговори
# 180
Който иска ритник да се нарежда  Mr. Green

# 181
  • Варна

От понеделник сме решили да започнем с мъжо.Затова разглеждам и темата с рецептите,но ми направи впечатление,че има доста рецепти уж за ударния етап,които всъщност никак не са подходящи(именно там видях рецепта в червен цвят с кашкавал). Rolling Eyes

Добре дошли при нас! Най-добре рецепти вземай от Блога, там са проверени: http://dukanskirecepti.wordpress.com/ Има и друга много полезна информация! Успех!

Пу първа!  Mr. Green  hahaha Joy
Айнурче ,  Heart Eyes.

# 182
Здравейте момичета и момче  Simple Smile
Честит рожден ден на ЦОЦИ ! Цоци, маце-трепач си, а за вътрешния ти комфорт ти свалям шапка. ЗДрава, весела и щастлива бъди. И както писа една колежка- хаоса е твоят уют,силна си , владей го!  newsm51 Simple Smile
Марчелка, Мименситка ,подпирам ви с гръб силно по надолнището ( и мене си в това число  hahaha ) да се търколите че да падат килограмите. И като се засилите да спрете чак там където желаете  Simple Smile  Hug
Аз все съм си на същото дередже на килограми, не тръгват и не тръгват пущините. Но се надявам да отлепя и аз. Simple Smile
Малко трудничко ви изчитам и аз като ФИЛЮДКА   Hug ,но здраве да е.
Чета интересни неща от Боби1973 , Риен  Дорчи и от всички други,което много ме кефи,защото засягат мои близки   bouquet
Хубав уЙкенд ви желая  Heart Eyes

# 183
        Добър ви ден , бандитки!  newsm51

Честит рожден ден , мила Цоцинка ! Жива , здрава , чаровна и винаги така слънчева! newsm59

Честито рожденниче и на Сузанка ! Да тие жив и здрав и много да те радва ! nbirthday

Честити намаления на всички , Баба жабка , Стелкстен ! Браво така само напред до целта!  smile3501  love001

Айнурче и аз се нареждам за ритниче ......  Joy hahaha
  Приятно изкарване на срещичката Софианки и ... чакаме снимки  smile3508 smile3509

Хубав следобед на всички и много целувки !  Heart Eyes   bouquet

# 184
  • София
labello,аз следя темата от година,но не пиша.Именно схемата 2/0 мен ме провали първият път като започнах режима.Бях на 1кг от целта и за удобство вследствие пребиваване в чужбина преминах на тази схема на редуване.Трябва голям самоконтрол,защото е много лесно нормалното хранене да премине в не толкова нормално,а от там и излизане от режима.Вследствие на което,аз си върнах килограмите,че и 2 отгоре бонус.От 29.01.съм отново на режима и до сега съм -3,200кг,но много ме е яд,че загубих постигнатото и не проевих повече воля.

Добре ,а защо като почна да качваш килограми не се върна веднага на схема 5/5 или те изведнъж се появиха newsm78

# 185
labello,аз следя темата от година,но не пиша.Именно схемата 2/0 мен ме провали първият път като започнах режима.Бях на 1кг от целта и за удобство вследствие пребиваване в чужбина преминах на тази схема на редуване.Трябва голям самоконтрол,защото е много лесно нормалното хранене да премине в не толкова нормално,а от там и излизане от режима.Вследствие на което,аз си върнах килограмите,че и 2 отгоре бонус.От 29.01.съм отново на режима и до сега съм -3,200кг,но много ме е яд,че загубих постигнатото и не проевих повече воля.
Присъединявам се с 2 ръце към написаното !При мен ситуацията беше сходна и сега съм на поправителен на схема 5/5 .Прави ми впечатление ,че сега свалям дори малко-по-бавно от преди...
Та си мисля че 2/0 също работи добре ,ама ако "ангела " ти е от по-слабите не го препоръчвам.

# 186
Добре ,а защо като почна да качваш килограми не се върна веднага на схема 5/5 или те изведнъж се появиха newsm78
[/quote]
Въпроса не е към мен ама аз да си кажа  Mr. Green
Аз започнах да качвам килограми ,защото взех да нарушавам режима .И в последствие съвсем се отказах от него .
Някак си новата схема 5/5 или моята мотивация този път ми действат по-добре и засега съм желязна .
А между другото при 2/0 пак останах без цицки  ooooh!

# 187
ЦОЦИ,честит рожден ден слънчице.Винаги да си такъв красив оптимист .Желая ти всичко най хубаво за което можещ да се сетиш newsm51 newsm51
RIEN,много ми харесва всичко което пишеш.Не обичаш прегръдките,но не мога да се въздържа :hu Hug
ФЕЛЮДКА,къде си?  love001
БОБИ,от твоите постове винаги може да се научи нещо ново.Благодаря.
На всички момичета и Тунинг  love001  love001  love001

# 188
Цоци Честит рожден ден! Едно подаръче от мен, дано намериш вътре, каквото си пожелаеш  Hug
Сузана 63 Честит рожден ден и на твоя син! Само радост да ти носи!
mimensita   tiptoeрит
Боби1973  Hug мерси, скоро ще си го турна.
Жабочке браво на теб, давай все така.

Аз днес имам малък +, но е от ПЗто.

Май в момента тече срещата, сигурна съм, че много се забавлявате. Да видим кой първи ще се прибере и ще пусне малко информацийка... Hug

Хубав слънчев ден на всички

# 189
  • Под гъбата
А по няколко повторения може ли? Mr. Green
Сега сериозно се обръщам с молба!!! Може ли, някоя мама да ми купи едно кантарче и да ми го изпрати като пратка, защото помолих сестра ми а тя не ми свърши работа Sick. Моят не мери както трябва а това допълнително ме депресира както и застоя на килцата. В нашия град от селски тип кантари няма а скоро не ми се очертава да пътувам.
И за статийките с нивата на инсулина искам да пиша че точно това ми е здравословният проблем на мене. Когато ходих при ендокринолога от разрешените храни бяха, нетлъстите меса, рибата и зеленчуците. Без хляб,захар,пържено, алкохол,безалкохолни и газирани напитки,картофи, ориз и много сладки плодове.Всичко което прочетох по горе в статията е съвсем вярно с това което ми обясни и лекарят. В момента пия лекарства десйстващи на чувстителността към инсулин и продъжавам режима. Истината е че откакто съм на него ми се дояжда все по-малко сладко и тестяно, но пак имам моменти на зверски пристъпи на глад Embarassed.
Sass,като гледам с теб сме започнали по едно и също време режима и като краен резултат аз съм -5 а ти само с килце повече Grinning. Това до някъде ме успокоява че не съм толкова зле в спадането. Ще ти следя резултатите да знаеш Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 13:53 от mama_mima

# 190
Bettie Page приемаме, между другото и аз съм една от тях  Peace Ще се подкрепяме взаимно, няма да се притесняваш.
Аз днес се събудих и имах чувството, че съм 100 кг.... голяма дебела жена съзрях в себе си.. дори не посмях да се претегля и днес ще карам на риба. За сега само съм закусвала, скоро следва и обяда, подготвила съм пангасиус...
Според мен схемата 2/0 или 2/7 е подходяща повече за тези, които забелязват че свалят в дните на ПЗ. Аз след като оаках ситуацията така брутално просто незнам на кое свалям и на кое не... но някой генерално и силно трябва да удари ключа на хладилника и да ми слага черна лента на очите щом изляза до магазина.
Един съвет: всеки който чувства, че ангелите са му слаби ДА СИ ОТВАРЯ ОЧИТЕ И ДА СЕ САМОКОНТРОЛИРА, за да не съжалява после като нас... айде втора ако се оака.. добре... ама трета оака ли се... от опит ви казвам, че после и чувството ви за вина няма да ви спаси. Амин!  Sick

Приятен ден на всички!
Чакам снимки от срещата после, който е най-бърз да качва и да дава ейй!   bouquet

Изведнъж темата опустя.. всички са на среща...  newsm78

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 14:51 от labello

# 191
mama_mima, защо не си поръчаш от онлайн магазините кантар? Даже някои са по- евтини там.  Ако пък не- разгледай и си харесай някой, пиши на лични и ще се разходя да ти купя. Около мен е пълно с магазини за техника.

# 192
Цоци,Честит рожден ден!Пожелавам ти да си все такса лъчезана и изпълнена с енергия,да успееш да сбъднеш всички твои мечти!

# 193
  • София
Здравейте отново! Hug
Сега да призная как свалях и да помоля за коментар, за да знам добре ли спазвам режима и нормално ли е това. За 5 дни П - първи ден 2 кг., но мн.не се радвам , защото знам, че е вода ,шлаки и т.н. Втори -1 кг. и спрях да се меря до днес- резултат още -1 кг. Общо 4 кг. свалени.
Имам притеснение, че имаме вкъщи болен от вируса с изливане на съдържимото стомашно съдържание през устата, а той е доста прилепчив , какво се прави в такъв случай когато си на Дюкански режим?
Много благодаря предварително на отзовалите се да ми отговорят!

# 194
неда,абсолютно задоволителен резултат!!
За сравнение,аз през ударната фаза свалих 3,5 кг.
Колкото до вирусите-мила,здравето е на първо място.По възможност гледай в лекарствата да няма захар/имало и такива по аптеките/,но пак според мен здравето е на първо място.Помъчи се да пазиш режима,но и малко да прегрешиш-по бавно ще идват резултатите,друго няма да стане.
Успех!!

Общи условия

Активация на акаунт