бебешката количка- цяла наука за второ висше!!!

• 148 646
  • 1 614
  •   1
Отговори
# 690
Лени, Грако и Макларън не мога да ги гледам просто. Всички грозни сцени (крещящи испаноговорящи майки с изхвърнали паласки и омазани деца в още по-мръсни колички), на които съм се натъквала, се развиват в близост до Макларън или Грако.  Rolling Eyes
Някак си ме откондиционираха...  Mr. Green

Не си видяла мен, прекрасна и елегантна, как мятам Макларън с една ръка по стълбите на манхатънското метро, затова  Laughing Няма по-лека и маневрена количка за такъв град и за пътувания. Каквото и друго да си избереш сега, това ще ти е втората количка  Mr. Green

# 691
Ммммммм, мишолина, чудно ме навихте с ЛениCrazy
Кой модел имаше ти?  Simple Smile
Лени писа Куест. Кой? Мод или Спорт?
Дават ги и двете Appropriate From US/UK: 3 months EU: 6 months. Защо има разлика? Американските / английските деца на 3 месеца са колкото европейските на 6?  Mr. Green
Облегалката колко пада? Пише 4 позиции, но очевидно не достатъчно, че да става за новородени.  newsm78

# 692
Защото има евро стандарт
 Joy т.е. няколко които си противоречат
 Joy

# 693
Кюбит,моята е Chicco trio for me.
Иначе и в Бг има избор,ама аз си домъкнах количка от Англия.Въпрос на вкус.

# 694
Кюбит, моето макларънче е Триумф, от 6 месеца нататък, само две позиции - не става за продължително спане.

Цъкнах им на страницата, гледам, че и те са се предали и са изкопирали Бугабуто с някакъв нов модел; разтърси се за потребителски коментари из нета, може да се окаже приличен вариант:
http://www.abcbabyblog.com/maclaren-grand-tour-lx-has-arrived/

# 695
мишолина, аз я бях видяла тази в Babies R Us, но не й обърнах вниманието тогава, защото гледах близнашки. И одеве я позагледах пак, но ми се струва, че крачетата ще са вирнати, точно както си мисля, че ще са и в Бугабу Хамелеон.  newsm78 Може и да греша, ще ги загледам пак онлайн засега.  Peace
Лимитът ми за количка побира Бугабу и Макларън.  Crazy Но аз все си мисля неопитна, че 2 колички за едно дете са много... И съм сигурна, че греша.  Blush
Все си мисля колко сторидж спейс ще ми заемат.  Mr. Green

# 696
Кюбит
преди време бях пуснал анкета колко колички трябват за едно детето
е имаше една майка която беше сменила 8
но рекорда беше 12
 #Crazy

# 697
Durango, ти уби всякакви мои илюзии с тия цифри.  Mr. Green

Някой има ли опит, чувал ли е отзиви за следните колички? Описанията са над снимките.
1. Mia Moda - Atmosferra http://www.strollers.com/Mia-Moda-1600-ROS-MIA1069.html#additional
2. Uppa Baby - Vista 2009 http://www.strollers.com/Uppa-Baby-0054-CLN-UBB1064.html#additional

# 698
Аз също съм в голяма дилема за следните модели: Mutsy 4rider / така и не разбрах от милите продавачки в "Хиполанд" дали коша за кола може да бъде използван и за летен/, Peg-Pergo Skate / малко ме притеснява, че е тесничка/ и X-Lander XQ.  Е, поне стесних кръга само до три колички Rolling Eyes

# 699
Кюбит,  Mia Moda - Atmosferra и на мен много ми допадна, но тук явно не е позната, защото никой не даде отзиви пък и не съм я виждала в магазините.
Иначе и мен вече почна да не ме кефи Гракото  ooooh!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 09:39 от Dendy

# 700
ей Мишолина, направо перфетен ми се видя този Макларън, чак съжалих че не чакам бебе.
Двойните предни колела обаче за мене са проблем + липсата на съспеншън там. Обаче гуглето ми показва, че тази количка е дооооста тежка, което автоматично я изключва от категорията 'за цял живот'. Абсурд е това нещо да го сгъвам и разгъвам два+ пъти дневно.

Каквото и друго да си избереш сега, това ще ти е втората количка  Mr. Green
идея си нямаш колко си права!!! Например аз моята я купих, когато не ми позволиха да си кача бъгабуто в самолета.  Laughing

Кюбит, единият модел е 28 паунда (разбирай 30, защото винаги ги занижават) - това е тежко!

Иначе и мен вече почна да не ме кефи Гракото  ooooh!

Аз не вдявам как може някога изобщо да е кефело някой.

# 701
ей Мишолина, направо перфетен ми се видя този Макларън, чак съжалих че не чакам бебе.
Двойните предни колела обаче за мене са проблем + липсата на съспеншън там. Обаче гуглето ми показва, че тази количка е дооооста тежка, което автоматично я изключва от категорията 'за цял живот'. Абсурд е това нещо да го сгъвам и разгъвам два+ пъти дневно.

и аз се зарадвах на пръв поглед, но после видях тази снимка и се разубедих тотално

# 702
Е Лени, Тур спорта "хваща око", особено пък има един цвят патладжан/ черно лилаво  Heart Eyes ама... де да знам ... не ми харесват чак толкова вече.

# 703
Каквото и друго да си избереш сега, това ще ти е втората количка  Mr. Green
идея си нямаш колко си права!!! Например аз моята я купих, когато не ми позволиха да си кача бъгабуто в самолета.  Laughing

Shocked Ей това вече напълно ме отказа от Бугабу!
Защо не са искали да ти я качат? С коя авиокомпания си пътувала?
Аз мисля другият месец да купувам един Макларън XT или XLR и да приключвам по въпроса, че главата ми пламна.

# 704
Аз също съм в голяма дилема за следните модели: Mutsy 4rider / така и не разбрах от милите продавачки в "Хиполанд" дали коша за кола може да бъде използван и за летен/, Peg-Pergo Skate / малко ме притеснява, че е тесничка/ и X-Lander XQ.  Е, поне стесних кръга само до три колички Rolling Eyes
Аз пак ще се включа за Mutsy-то (ама не съм им дистибутор, честно Laughing). Те имат един кош за кола Traveller, който има и позиции на гръбчето, до колкото знам има пълно легнало положение и някои хора го използват вместо кош за новородено, предполагам, че за лятото става. Въпреки че аз си взех коша за новородено и за мен това е най-доброто решение:) А ако искаш пълни и ясни обяснения и демонстрация на mutsy, мога да те пратя в един магазин в Младост:)

Общи условия

Активация на акаунт