бебешката количка- цяла наука за второ висше!!!

• 150 230
  • 1 614
  •   1
Отговори
# 720
гр. Пловдив, ул. "Никола Козлев" 2

# 721
няма да ти го кажа, щотото не съм МОМИЧЕ

меее забравям де ....  Mr. Green извинявай...

plama_m мерси, ама това новият им магазин ли е, те два ли са?

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:46 от Dendy

# 722
secret girl    bouquet, знаеш ли колко е теглото с зимния кош, защото в сайта пише само на шасито и колелетата?

Зимният кош е около 3-4 кг, но това е по мое усещане, не го пише по документацията, но мога да отида до магазина да питам:) Иначе точно за този магазин срещу Била става дума.
За мен кошът за новородено беше незаменим, използвах го от средата на юли, но той е памучен и просторен и не мисля, че на бебето му е било топло, напротив - беше му доста удобно, а това беше важно, защото като се разхлади през септември стояхме по 5-6 часа навън:lol:
По мое мнение основния плюс на Mutsy срещу Skate е изправянето на лятнате седалка (Skate е като хамак и при легналото положение крачетата на детето остават нагоре). Но пък като гледам доста бебета вече са в такива колички... Не съм ги стравнявала, но Mutsy-то е доста просторно.
За недостатъци - има един - не е компактна и не се пътува лесно с нея, но ако сте с голяма кола, това отпада:)
По отношение на тежестта - Mutsy-то беше една от най-леките в този клас, когато аз си избирах количка. Обаче, този клас - големи гуми, отделни кошеве, не са леки колички. Ако трябва да съм честна, не го виждам това всеки ден, че и два пъти на ден, до втория етаж. Но пък това ми се струва трудно с която и да е количка... Моят съвет е (ако има възможност да оставяш количката долу) да не търсиш компромис с теглото и да избереш количка с просторен кош и големи гуми.
Ако имате други въпроси - насреща съм:)

# 723
  • София
Момичета здравейте и от мен !!! Чета си аз темата от началото и реших накрая да се включа.И аз като повечето мами вече тотално се обърках. Термина ми е септември месец и все още се чудя дали ми трябва коша за новородено.Да си кажа и аз изискванията: иска ми се да е трикока,до 1300лв. За сега съм се спряла на :
 1. Bebe confort-high trek
 2.Abc disain- 3 tec
 3.Quinny Buzz
 и трите не са от най леките, над 11,5 са.

Но много се колебая дали не е по -добре да се купи количка, която има напълно легнало положение(струват ми се по- компактни и леки) и една кошница само за пътуване. Но от друга страна тези малко по- скъпите модели нямат количка с напълно легнало положение.
Наистина ми се иска някой да ми даде някакъв съвет

# 724
Контесата, с риск да го нашиша за хиляден пъп, обаче за мен кошът за новородено няма какво да се обсъжда - той за това е кош за новородено:) В никоя количка, в никакво положение бебето няма да е толкова защитено и да му е толкова удобно, колкото в кош. По отношеное на компактност и лекота, те са за сметка на комфорта на бебето, така е в началото не би трябвало да са водещи при избора на количка. Но все пак това го казва човек, на когото не му се налага да качва етажи:)

# 725
  • София
няма да ти го кажа, щотото не съм МОМИЧЕ

меее забравям де ....  Mr. Green извинявай...

plama_m мерси, ама това новият им магазин ли е, те два ли са?

това е адреса от сайта им...има и телефони -може дасе обадиш и да питаш каквото те интересува.

# 726
  • София
Аз забравих да напиша, че имаме гараж и мисля да оставам количката в него , а не да я влача и нея до втория етаж, което може би малко улеснявва положението с килограмите
secret girl   благодаря за мнението което си споделила, но на някой модели като ги загледам кошовете и ми се стуват много теснички, занм ли и аз Rolling Eyes

# 727
Аз забравих да напиша, че имаме гараж и мисля да оставам количката в него , а не да я влача и нея до втория етаж, което може би малко улеснявва положението с килограмите
secret girl   благодаря за мнението което си споделила, но на някой модели като ги загледам кошовете и ми се стуват много теснички, занм ли и аз Rolling Eyes

Ами когато говорим за истински кош за новородено. Тои неможе да е чак толкова тесничък. Това тесничките са разни комбинации или порт бебе ,кошници и тнтнт.

# 728
Рулетката е пръв приятел на бъдещата майка Wink Мери и сравнявай:)

# 729
Оффф аз почвам пак да изперквам... мъжа ми не харесва Карерата на Джейн   Sad и се по4ва наново....
Какво мислите за Nurse Look  Flutter

# 730
Dendy по важно е ти да си я харесваш, не мъжа ти Wink
Аз да слушам моя първия път се скопосах с много" хубава и маневрена" количка. Затова сега само му казах какво съм избрала  Peace

Контесата от трите бих си избрава първата. Нещо не ми допада идеята обаче бебето ми да спи с крачетата нагоре  Rolling Eyes

# 731
Да се похвалим. Laughing
Ние капарирахме  на Пег Перего  модела "Уно" на стара цена 599 лева .
 Peace
Сега само чакаме хубаво време и да ръстем здрави и силни!

# 732
Момичета, бихте ли подписали петицията за недостига на места в детските градини. Praynig
http://www.bgpetition.com/nedostig-na-mesta-detskite-zavedenia-Sofia/index.html

# 733
secret_girl, сигурно си го споменала ( изчетох цялата тема ), но къде може да се види Mutsy-то.

Рано ни е още за количка, но съм се спряла на Jane pro Slalom и Mutsy, който и да е модел....но това не означава, че няма да си променя мнението. newsm78

Сладкишче, подписах! Peace

# 734
комикс , сигурно има много магазини, в които можеш да я видиш, но аз бих ти препоръчала магазин Палавници - намира се в Младост, в базар GM City срещу Била (базара се пада между Била и Деница). Там продават различни марки и могат да ти демонстрират плюсовете, а и да ти препоръчат нещо, специално за твоите нужди и изисквания:)

Общи условия

Активация на акаунт