бебешката количка- цяла наука за второ висше!!!

• 147 304
  • 1 614
  •   1
Отговори
# 1 515
мен ме притеснява да не е много тесен и да не мога да го ползвам докато дойде време за летния вариант
Има такъв вариант.Моя син много бързо надрасна кошницата за кола.Този вариант/комбиниран кош-кошница/ е по-голям от повечето кошници,но за изцяло зимно бебе не знам дали нма да умалее бързо.

# 1 516
накрая ще ме пратят барабар с количките да спя в Морската градина във Варна.  Crazy
Joy Joy Joy smile3532 това много ме разсмя  Laughing

# 1 517
А за brevi ovo 3 in 1 какво ще кажете? И тези X-lander XQ наистина ли са толкова тежки и тромави Simple Smile Вече се обърках, май трябва да спирам да гледам
И все пак мурата наистина ли е толкоз тежка, на мен си ми харесва ама теззи 20кг си ме притесниха, а пък изглеждаше лесна за бутане, и сега в тойса е доста изгода с всичко Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 15:49 от maymunski

# 1 518
Ника  Crazy
Тия дни сънувах, че съм взела и едно Стоке  Laughing Добре, че се събудих, иначе преполагам какъв щеше да е завършека на съня (да ти правя компания в Морската, примерно  hahaha)

Да не е празен поста ми - мнения за колички Cybex? Особено модел Callisto доста лови погледа!

# 1 519
А за brevi ovo 3 in 1 какво ще кажете? И тези X-lander XQ наистина ли са толкова тежки и тромави Simple Smile Вече се обърках, май трябва да спирам да гледам
И все пак мурата наистина ли е толкоз тежка, на мен си ми харесва ама теззи 20кг си ме притесниха, а пък изглеждаше лесна за бутане, и сега в тойса е доста изгода с всичко Simple Smile
нито XQ нито Мурата са тромави и двете са си добре балансирани
ако няма да я вдигаш по стъпалата до 6 етаж без асансиор са си ОК
Всичките килограми на тоя клас колички около толкова, прословутото абц е 16 кг с зимния кош
всъщност имаше едно АБЦ което си беше 16 кг с летния кош - Pramy Lux i Condora са по 16 кг с незавиващи гуми

# 1 520
Абе аз мисля че мурата е 17,5кг летния вариант само. По принцип може и да ми се наложи да качвам по 3 етажа, ама все си мисля че ще я държа във входа щото се заключва. Иначе тази мура ми изглежда най-стабилна за дупки и тротоари, някакси ми изглежда най-масивна, ще взема пак да я погледна-дали я има в пигис? Аз я гледах на крум попов ама там магазинчето е много малко и нищо неразбрах

# 1 521
На мен тия килограми ми звучат направо страшно. Колкото и да е хубава и маневрена количката, като сложиш и 10 кг бебе, 3-4 кг багаж, не знам как ще се бута  Thinking А и количка която не можеш да я вдигнеш и да я пренесеш поне 2-3 метра, ако се наложи.... Stop И аз преди да родя си мислех, че количките само се бутат, но сега поне по 2-3 пъти на ден ми се налага да я вдигна - препятствия колкото искаш. А пък недай боже да ти се наложи да ползваш градски транспорт - просто забрави с такава количка .

# 1 522
Абе аз мисля че мурата е 17,5кг летния вариант само. По принцип може и да ми се наложи да качвам по 3 етажа, ама все си мисля че ще я държа във входа щото се заключва. Иначе тази мура ми изглежда най-стабилна за дупки и тротоари, някакси ми изглежда най-масивна, ще взема пак да я погледна-дали я има в пигис? Аз я гледах на крум попов ама там магазинчето е много малко и нищо неразбрах

Ох, не знам как ви се заключва входа, ама тук в квартала на една позната така и откраднаха количката, щото им се заключваше входа, после чух за още няколко такива случаи, аз не бих рискувала, освен ако няма охрана.

Hug

# 1 523
  • София

Да не е празен поста ми - мнения за колички Cybex? Особено модел Callisto доста лови погледа!

Само ще спомена, че Photoshop-a  е работил здраво. Излъгах се да си поръчам от тези колички мисля, че беше модела Ruby и останах адски разочарована (продадох я на минутата). Материята като евтин шушляк, сенника изкривен, облегалката, която между впрочем трябваше да има едно по-полегнало положение съвършено без каквато и да е опора (направена само от тапицерия). Може би по-скъпите им модели са и по-читави, но тази си беше чист провал като покупка.

# 1 524
Пак зависи. На мен с малката щерка един път не ми се е наложило да вдигам количка заедно с бебето. Да, не ползвам транспорт.
Всички стълби съм качвала търкаляйки задните гуми. Нямало е други препятствия, които количката ходом да не е могла да премине.

За това кг не са ми водещ фактор. Е, вече ако самата количка тежи 15-16кг, малко ще се замисля, нали все пак ще трябва да я прибирам в багажника на колата.

Niandre, благодаря! Ценно инфо!

# 1 525
Аз моята количка почти не я вдигам по стълби, живеем на 2-ри етаж и имаме и асансьор на всичкото отгоре.  Laughing Но редовно я вдигам за да мина през някой трап/ в нашия квартал вечно нещо е разкопано/, по улици които са само очакълени, по павета, през подлези, през ниски оградки/ако не ми се заобикаля/, през локви....
Всичко е въпрос на вкус все пак, но за мен комбинирана количка над 10-11кг-  Stopмерси.

# 1 526
Именно, всички такива препятствия за тези гуми са едно нищо  Simple Smile

На почивка тур-оператора ни препоръча хотел на един склон, целият в павета, камък, безброй стълби нагоре-надолу, абе препятствия да искаш. Наистина имаше колички, които ги носиха, малките колела зекеркенечват, най-вече в калдъръма. Аз обаче перях напред и веднъж не се наложи някой да ми помага да я вдигаме.
Не случайно я хваля, наистина бях изключително доволна.

# 1 527
  • София
Здравейте на всички,

Искам да попитам дали някой е ползвал тази количка на I'COO http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-181_577-products_id-1 … 228ounagnnfn00807 или поне я е виждал на живо. Общо взето това е което търся, има си всичко. Единственото което не мога да разбера колко килограма е и дали е хубава материята от която е напревена!

Благодаря на всички предварително!   bouquet

# 1 528
Леле, момичета, какви са тези кила които говорите  Shocked
Ако мислите да карате с такава количка само зимата, а за останалата част от годината да си имате някаква с по-човешки габарити, бива  Laughing
Но 15кг и нагоре само количката празна, леле  Whistling
В нашата отчетна почти всички майки си накупиха колички поне 12-13кг. Сега всички ги сменят с лятни, защото онези станали много тежки.  Ами едно е да пробваш количката празна в магазина. Съвсем друго е да я ползваш с бебе, покупки, препядствия по пътя и т.н.  Wink
Да, повечето са много проходими. Но една количка, за да е удобна, трябват доста повече неща от проходимост  Rolling Eyes
Аз примерно до сега не е имало терен, през който да не мога да мина с моя Бъгстър  Peace И по камъни, и по павета, и по кал, и по трева. Върви си спокойно  Grinning А е 7кг  Wink
Имам приятелка с АВС Дизайн Родео. Тя е супер доволна от количката. Хем е проходима и с голями колела, хем е 9кг  Peace

# 1 529
Rodeo то е Gewicht: 11,3 kg
с летния кош и въобще не спада към "маневрените"
http://www.abc-design.de/produkte/dreiradwagen/rodeo.html

Общи условия

Активация на акаунт