Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 292
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Според мен ''Панорама'' отпадна, защото бяхме вече в Априлци. Но не помня със сигурност вече...
Аз не съм 100% сигурна за 1-6 май  Sunglasses  само 80%

СОФКО, бе пиши си ни   bouquet  Тя темата не е само за ''избор на хотел''. То като гледам как едва-едва някой се сеща да пише ...

# 91
Да се разпиша и аз малко в темичката.
Gadamer, благодарско за агентската работа   bouquet , добре, че имахме наш човек на мястото на събитието. Вчера пуснах това хотелче в чата. Иначе от предложенията и трите ми харесват. Аз също се обърках от къде имахме оферти вече, ако може Мина да ни даде пак жокерче, къде какво  Hug

Редактирах се! Събрах инфото от постовете на Мина в темата
http://www.tryavna.bg/ralitsa/index_.php?out ето тук се обаждах също. Имат 48 стаи, цената на нощувката е 74 лева със закуска, но може да ни направят отстъпка - около 65 лева на вечер. Имат и конферентна зала, която евентуално да ползваме.

http://seasons.tryavna.biz/index.html ако ви допада и тук мога да звънна, основно хубави отзиви четох и за този хотел, въпреки че изглежда малко странно на външен вид - префасонирана детска градина е. Четох някъде, че ще правят и детски кът с какичка, която да занимава децата.

Ето още едно предложение от мен - http://www.panoramabg.info/b3.php. Въпреки че вече бяхме в Априлци и не знам дали ви се ходи пак.

От Узана ми изпратиха офертата - по 58 лева е двойната стая със закуска, разполагали с 38 стаи, които можели да се ползват или като двойни, или като тройни (заплаща се според броя на гостите). Отделно има и 4 апартамента. Офертата е много дълга и не ми се копира тук, но включва примерно меню и други подробности на услугите.

Била съм и в Ралица и в Сезони.

Рали, може ли малко инфо? Кой е по-добър според теб?

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 19:08 от Peti_n

# 92
Пете, този хотел дали ще ни побере?
Точно 26 стаи има, но две от тях са с по 1 легло.
З двойки, тройки и апартамени може би точно ще дойдат..

Исках още нещо да вметна. В някои от предложените хотели имаше условие за деца до 5 г. или до 10 г. примерно безплатно.., а в някои като Сезони (тук вече може да сбъркам), мисля беше за деца до 10 г. намаление 50 %.
Мисълта ми е, все пак и на това да обърнем внимание ако прецените, че е важно.

# 93
И на мен ми хареса този хотел, Пете Wink Не сме ходили в Елена и сигурно ще е много хубаво! Само наистина е незнайно дали ще ни събере. Колко сме последно като бройка в списъка?
Ако сме под 26 бр., може да видим просто дали има в близост друг хотел, в който да се настани някой ако впоследствие пожелае да се присъедини към забавата. Но ако сме повече като бройка, няма да се цепим и ще отседнем някъде където ще се съберем цялата мощна група.
Жени, много си права  Peace Аз също си мислех за това един ден, но забравих да го вметна. Разбита се, че трябва да се вглеждаме и в това дали ще ни искат нещо за децата или не. В крайна сметка има бол хотели, които предлагат безплатно пребиваване на малчуганите  Wink

# 94
04 и 05.05 по първоначалото предложение на Масларова трябваше да се отработват следващите две съботи от месец май, но в Парламента това не беше прието, защото както каза Ники Василев: Вредяло на бизнеса и не било много разумно да се дава толкова голяма почивка по това време! На всички било ясно как и колко се работи по време на отработването в събота!
Та така, остават дните от 01 до 03.04  Peace!

# 95
  • София
Ей, как ви завиждам. Организирате се да се видите май месец. Аз откакто започнах работа не мога да се видя с мъжа ми на спокойствие, не мога да влизам във форума, а за срещи дума да не става. Тая фирма не почива и един ден. Иначе разгледах хотелчетата Mr. Green Много ми липсвате всички. Целувам ви и се надявам хубаво да си изкарате.

# 96
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз гласувах за Панорама, от трите хотела най-ми харесва. Иначе за Ралица не можах да добия много представа, на сайта им няма почти никакви снимки, не мога да преценя двора какво представлява.

# 97
И аз гласувах за Панорама, защото ще сме си сами в хотела и заради огромната зелена поляна. Утре ще ни направят оферта от там, ще пиша подробности като се обадят.

# 98
И аз гласувах за Панорама, защото ще сме си сами в хотела и заради огромната зелена поляна. У

Peace

Ако няой ми следи гласуванията - няма хотел който да не съм го одобрила Simple Smile Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 99
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз гласувах за Панорама, защото ще сме си сами в хотела и заради огромната зелена поляна. У

Peace

Ако няой ми следи гласуванията - няма хотел който да не съм го одобрила Simple Smile Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

хаха Жени, хубаво е, че имаме твоята постоянна подкрепа:)))

# 100
Страхотен хотел е Панорамата PeaceИ аз гласувах за него!

# 101
хаха Жени, хубаво е, че имаме твоята постоянна подкрепа:)))
И моята, и моята  Laughing Няма да се цепя от колектива  Wink На мен не ми се отвори парашута да посетя Априлци миналата година  Sad  Ще се радвам и там да "огрея"  Simple Smile   Стискайте палци да не се обърка нещо пак.

# 102
Дил, просто го пиши  служебно и няма да се провали...  Mr. Green Heart Eyes
и аз гласувах за Панорама... тъкмо ще си харесам кухня от комплекса в Орешак Simple Smile
и със Злати семейно да се качим до онзи манастир, и да постреляме.
Мина, махни го тоя аватар, вече си супер мацка. Heart Eyes

# 103
Ето! Ще го пиша - консултация на Вени по обзавеждане и оборудване на кухня 1-3 май
Вени  Heart Eyes
Само не стреляйте по мен

# 104
  • София, Дианабад
Ей, как се е променила анкетата!
Хайде сега като единствената от тук, която си е пила кафето, обядвала в ресторанта и пекла д... около басейна на "Панорама" да си кажа - хотела е много хубав. До миналата година една част от стаите бяха реновирани, но другата не  - хубаво е да попитаме за това. Басейнът е много хубав, водата не е студена, а я затоплят, има и детски също -обаче на 1 май няма да става за басейн.  Sad Точно до стълбите за терасата на ресторанта имаше люлки - пейки, които са супер атракция за деца. Мисля, че имаше и нещо като детска площадка, една поляна за игра - но по-малка от тази на хотела, в който бяхме миналата година. Хотелът се пада на върха на един хълм и терена около него е доста стръмен и има стълби. Има страхотна, уникално красива гледка - не случайно се казва и "Панорама". Ние затова и често пием кафе там - заради гледката. Ресторантът не е нищо особено като обстановка и кухня, а за обслужването  - хората от района има какво да учат още за това как да останат доволни клиентите.
Ако отидем отново в Априлци, моя мъж обеща да помисли за маршрути - най-малко да качим най-близкия връх Острец. /Свекърва ми е от там и има къща, на 15 минути от хотела, та на него детеството му е минало там и знае това  - онова/.
Аз, обаче, засега няма да си променя гласа, защото и в Трявна ми се ходи пак  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт