Аз не съм 100% сигурна за 1-6 май
само 80%СОФКО, бе пиши си ни
Тя темата не е само за ''избор на хотел''. То като гледам как едва-едва някой се сеща да пише ...
, добре, че имахме наш човек на мястото на събитието. Вчера пуснах това хотелче в чата. Иначе от предложенията и трите ми харесват. Аз също се обърках от къде имахме оферти вече, ако може Мина да ни даде пак жокерче, къде какво 
Не сме ходили в Елена и сигурно ще е много хубаво! Само наистина е незнайно дали ще ни събере. Колко сме последно като бройка в списъка?
Аз също си мислех за това един ден, но забравих да го вметна. Разбита се, че трябва да се вглеждаме и в това дали ще ни искат нещо за децата или не. В крайна сметка има бол хотели, които предлагат безплатно пребиваване на малчуганите
! 

На мен не ми се отвори парашута да посетя Априлци миналата година
Ще се радвам и там да "огрея"
Стискайте палци да не се обърка нещо пак.
Точно до стълбите за терасата на ресторанта имаше люлки - пейки, които са супер атракция за деца. Мисля, че имаше и нещо като детска площадка, една поляна за игра - но по-малка от тази на хотела, в който бяхме миналата година. Хотелът се пада на върха на един хълм и терена около него е доста стръмен и има стълби. Има страхотна, уникално красива гледка - не случайно се казва и "Панорама". Ние затова и често пием кафе там - заради гледката. Ресторантът не е нищо особено като обстановка и кухня, а за обслужването - хората от района има какво да учат още за това как да останат доволни клиентите.