Месец май се задава, НОЕМВРИйче за среща голяма се стяга!!!

• 17 286
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Маша, много мъчно ми става като чета за поредната ваша лоша случка. Като го гледа баба дано се позакрепи детенцето поне!
За клеевата тинктура не знам нищо - аз не давам. Но понякога на Саши давам Цитросепт. А и аз с него се лекувам от доста време.. И другото което се сещам е някакъв пробиотик, не знам дали си му давала. Но е хубаво след прием на антибиотици и дори съвместно с тях да се комбинира и пробиотик.. Консултирай се с някой за това, важно е.. Доколкото знам има един подходящ за деца, но аз още не съм давала, въпреки че и Саши пи вече един АБ и се очертава и следващ..
По тоя повод - днес му излезе резултата от секрета - пак има стафилокок. Втори пореден път, след лечение. И сега съм в голяма чуденка какво да правя вече с тия гадове.

За срещата - леглата ако са нормално големи предполагам, ще се съберете с Мишон Simple Smile
За датите - 1 и 2 май, 2 нощувки.

# 121
Жени, ние от ноември насам сме изпили сигурно 5-6 антибиотика.... Пробиотик му давах за стомахчето, докато беше на АБ. И му давах дълго време вит."с" на ампули и пчелно млечице. Абе, чудя се, като чета как всякакви коки сте преборили всички... Ние нито веднъж не сме имали, посявките все показват нормална среда, а пък се скъсахме да боледуваме... Нашият ушен в Сливен, д-р Кръстев, той е в момента най-добрият в града, прегледа Мишо и каза, че е хубаво напролет да махнем третата сливица, защото му пречи и все ще боледува... ooooh!

А за идването в Априлци - ако сме здрави, идвам, ама с Мишо как да го предвидя.... ако има единична стая, ок. Hug

# 122
Маша, напиши едно ЛС на Мина с данните ти - тия дни ще се реши окончателно къде ще е срещата.
Капаро със сигурност ще трябва да се прати за резервацията, така че помислете и се включвайте Simple Smile

# 123
Не много, ами направо страшно много ми се струват тези 15 капки....Пък според мен и 5-6 капки са много за Мишо. С лекар посъветва ли се? Нашето педи ми каза 2 капки за 2-годишно дете newsm78 Пък и в нета порових. Макар че, честно казано, моето лично мнение е, че докато детето само не си изгради имунитет, нищо няма да помогне. Ама, като виждаш, че детето ти боледува, се мъчиш всячески да му помогнеш и пробваш какви ли не илачи и чудесии Confused
Дани ми беше вечно болен - гнойни ангини, бронхити, пневмонии  ooooh! Всяка пролет и есен бяхме на Сандански за по 10 дена + Респивакс по схема. Трета сливица махнахме. А бе, изчанчихме се. Ами, боледуваше си до 6-годишен и край, пу-пу. Може би и профилактиката си е казала думата, но за мен той просто си създаде имунитет  Peace
При Моника е горе-долу същата работа. Есента изкарахме 3-месечен курс с Бронхо-Ваксом. Клеева тинктура давам от септември. Също и Мултисаностол със съответната 20-днена почивка. Изопринозин по схема е пила 4-5 пъти за последните 3 месеца. И не бих казала, че всичко това даде някакъв ефект  Confused Целият декември беше със задна хрема - ту силна, ту слаба. А преди 3 седмици изкара новия грип с всичките му екстри - първо само висока Т (39-40 денонощно), после хрема и накрая бронхит+гнойна ангина  Tired

# 124
  • София
Маша, пожелавам ви на теб и Мишо да не изживявате повече този стрес.
Дано закрепне при баба и дядо. Praynig Опитай със Зелена енергия и Коластра. Аз давам на Ники по 1 всяка сутрин. Мисля, че добре му се отразява.

От както е тръгнал на ясла аз боледувам повече. Сега ме тресна някакъв зъб. Ту има гной ту няма. От днес съм на АБ защото вече много се подух и ужасно ме боли вече 1 седмица. Принудително влизам във форма Cry поотслабвам. По снимка се оказа, че зъбът е възпалил синузит. Вчера ходих в Токуда и завеждащия УНГ ми каза, че нищо ми няма, а днес зъболекарката като ме видя щеше да падне и веднага ме прати в аптеката да си купя АБ. Дано скоро ми мине, че и Т имам.
Не вярвах, че от един зъб може да ми се стовари толкова на главата. Бедата е, че в самото начало на 14 февруари попаднах при един некадърен зъболекар, който не ми отвори нацяло зъба и не го е изчистил. Та на 14 февруари само гледах сочните пържоли с мед и горчица. Поне пих няколко чаши вино. Embarassed

Мариянка, за организацията бих се включила. Проблема е, че няма да съм за 2 нощувки, защото на 1 май сме на сватба в София и ще сме само на 2-ри. Сега като предлагат да има 6 почивни дни може да говорим с хотела да останем за още една нощувка  3 май и ако има желаещи могат да се присъединят. Само да решим къде ще сме. Аз съм ходила и в Троян и в Априлци и ми е все тая.

# 125
ВечеПетя, и аз не забелязах да има някаква файда от изопренозина и от бронховаксома.... Но, колкото и да не помага профилактиката, все пак трябва с нещо да укрепиш организма след сериозно боледуване...
О, Крео, съчувствам ти. Аз си имам големи проблеми със зъбите. Ами, за тия коластри, четох в нета, ама вече не вярвам на никого... Не знам изобщо какво има вътре.... Ти виждаш, че ни мамят в лицензирани търговски вериги, пък какво остава за нещо, което се продава без разрешение от дистрибутори и направо апокрифно.... Много майки ги хвалят, ама и внушението е самолечение, да знаеш... Нямам доверие! #Crazy

# 126
привет и от мен. гласувах за "Панорама', признавам си заради панорамата. Laughing

masha, ужасно е това с боледуванията. както ти казах, дано това е последното такова на Мишето.
Hug

аз напоследък съм много заета и все повече лудвам. голяма заслуга, за което има и госпожица Ваяна.
Mr. Green

давам ехинацея като профилактика отскоро, дано има ефект.

# 127

Ъхъм, и аз така  Confused Което не ми пречи да продължавам с опитите да закрепя детето по някакъв начин; с ясната представа, че ще са неуспешни...

# 128
  • София
Дали има ефект или не, както е казала Петя  - надявам се да има. Затова и опитвам. Клеевата тинктура въобще не я искаше. Това поне го поема без всякакви проблеми.
Дано по-бързо го израстат и се закрепят. А иначе от много колеги съм чувала, че преломната възраст на боледуването била 6-7 години. Като тръгнели на училище и спирали да боледуват. А  на мен ми се иска да е доста по-скоро, например като тръгне на детска градина Mr. Green

# 129
Крео, няколко познати майки ми казват, че децата им са боледували до тригодишна възраст.... и после край! А, дано сме от тях, какво друго да ти пожелая... ?! Peace

# 130
А  на мен ми се иска да е доста по-скоро, например като тръгне на детска градина Mr. Green

Да не те плаша, ама тогава е най-страшно. Малки деца без имунитет + много контакти = много болести. Макар че Ники вече си е на ясла, така че този период вече е започнал; подготвена си един вид  Mr. Green Много си зависи и от детето, де  Peace Има здрави дечица (дай боже всекиму), дето трудно ги лови болест, ама аз като майка на болнави, споделям моя опит  Peace

# 131
  • София
Маша, много сте си напатили милите... Дано успеете скоро да се оправите и имунната система да укрепне.  Praynig

Аз давам 2 капки Клеева тинктура в млякото, но вечер... не знаех, че се дава на гладно.

Ако има хрема, капя и в носа със сребърна вода омешана. За сега профилактиката действа.  Peace

# 132
  • в матрицата
Момичета, аз нямам нет Wink - соня съм
Ако искате може да опитам аз да направя организацията, но едва ли ще е на нивото на предишните организации Simple Smile
Просто аз ще тръгвам на работа чак на 15-ти април и до тогава  ние май ще сме се организирали
Нека само да се разберем довечера с Андрей дали ще останем за две нощувки и утре ще кажа със сигурност
Маша, много мъчно ми стана за вас. Дано вече всичко да е наред за вбъдеще Heart Eyes

# 133
Привет! Преди малко се чух с хотел Ралица и ни отказват резервация само за 2 нощувки, заради многото почивни дни в началото на май. Така че моля спешно да обсъдим и да решим какво да правим, защото накрая да не останем без никакъв вариант.

# 134
Мерси за милите думи, момичета! Hug Hug Hug

Фъстъчка, и аз почнах от няколко седмици да давам сребърна вода и съм доста доволна. Влиза чак в гърлого през носа и прави страхотна дезинфекция на боклуците, които биха могли да разболеят децата. Дано продължава да помага! Praynig

Мина, ами давай в Априлци, а? Или да вземем да отидем в Котел, там едва ли ще има някакъв голям наплив като в популярните курорти....

Разгледах, ама в Котел са с малко стаи хотелите. Но ето ви сайт за Жеравна - битови къщи на по 200 години, цялото село е като резерват, а духът на "Старопланинските легенди" витае навсякъде... Казвам го като човек, отраснал по тези места, много е красиво там... Проблемът е, че къщите също са с по 5-10 стаи и трябва да сме поне в две. Но пък за децата обстановката е и невероятно красива, и здравословна. Ето линк: http://www.jeravna.com/hotels.htmnewsm78

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 11:42 от masha

Общи условия

Активация на акаунт