Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява имплантационното кървене?
Какво може да означава кървенето по време на бременност?
Какво трябва да направи една жена, ако има кървене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява имплантационното кървене?
-
Какво може да означава кървенето по време на бременност?
-
Какво трябва да направи една жена, ако има кървене по време на бременност?
-
Какви са възможните причини за кървене по време на бременност?
-
Как да започна обучението на детето за използване на гърне?
? Хубаво
първите две много липсват на темата така че да вземат да ни зарадват с присъствието си - добре поне че Гаргамелчо се вясва чат пат пък и в други теми я засичам.

Единствения проблем, който имаме напоследък, е че Флоранс не иска да спи в нейната стая, а когато все пак я склоня, трябва да съм там докато заспи (разбирайте легнала на килима). През нощта се буди и като види, че ме няма, започва да плаче много силно, докато не отида да я взема. Всички ме убеждават, че може би е някакъв период на страх или просто инат, но за мен си е най-вече страх, и то панически страх. Опитвах да й пея песнички, да разказвам приказки, питах я от какво я е страх, къде е страшното. Уж ми показа прозореца, после ъгъла зад вратата, гонихме заедно страшното, но нищо не помогна. Иначе следобяд си спеше в нейното си легло без проблем, само вечер не искаше. В събота отказа и следобяд да си спи в леглото, пак истеричен рев с уплашен поглед. Вчера пък следобяд си заспа без проблем. Не мога да разбера вече какво става. От 2 вечери се преместихме да спим в нейната стая на един матрак, за да разберем какво толкова я плаши. Първата вечер се будеше доста често и проверяваше дали сме край нея. Като ни види, пак ляга да спи. Снощи не се е будила. Но дори и като сме в нейната стая, пак иска да спи при нас, но с малко уговорки успявам да я накарам да си легне в нейното си легло и като заспи ставам да я завия.
По принцип знам, че децата които растат в двуезична среда по-късно проговарят, но си зависи от детето все пак. Според мен Флоранс сравнително рано се отпусна да говори. Имам чувството, че на градината се опитва да използва по-скоро френските думи, а вкъщи българските. Напр: вкъщи казва "боку" (боклук), а в градината "dégât"; вкъщи казва "тати", а в градината "papa".
Пък и къде да излизаме в това време, само по магазини да ходим не става. Засега й е скучно, нали и Флоранс е на градината по цял ден.