33 канадски феи с влюбени сърца очакват деня на любовта!

• 22 008
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Дали е възможно,с цел да се избегне цялото кандидатстване за визи,интервюта и т.н.да пристигнем в страната като туристи и след това на място,с адвокат да извадим всички нужни документи?
Ако някой е правил така,или знае за подобна процедура,с какво е свързана,какъв точно специалист трябва да се наеме....ще се радвам да сподели!
Имам наблюдение за други държави/е да,европейски/че това е по-лесния и по-сигурен начин-на място,с човек познаващ законите на страната

ами отидете в европейска държава щом имате наблюдения Crazy
Като чета такива постинги и виждам, че хората не са в тийнейджърска възраст, имат деца и не мога да се сдържа  Sick

# 136
  • Pierrefonds, CA
Здравейте!
Дали е възможно..

туристическа виза, 'нужни документи'... newsm78 Crazy Хм ..какво да пиша  Whistling

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 19:53 от E&M

# 137
Мечтание ,защо ще си усложнявате живота-този вариант е хем по-скъп,хем по-несигурен.Процедурата по емиграция съвсем не е страшна...

# 138
mama Veni  Благодаря ти Много е сладък нашият адаш Борислав Да го нацелуваш от нас

# 139
  • Калгари, Канада
Благодаря ви момичета!  bouquet

# 140
здравейте,

имам един въпрос, можете ли да ми кажете подробности за това какво да направя за да пътувам с бебе по малко от годинка, имам впредвид трябва ли да му запазвам седалка, как се процедира в такава ситуация все пак са 8 4аса полет? Моля за съвет защото няма и кого да попитам а хич не съм наясно как ще стане тази работа.

# 141
здравейте,

имам един въпрос, можете ли да ми кажете подробности за това какво да направя за да пътувам с бебе по малко от годинка, имам впредвид трябва ли да му запазвам седалка, как се процедира в такава ситуация все пак са 8 4аса полет? Моля за съвет защото няма и кого да попитам а хич не съм наясно как ще стане тази работа.
Децата под две годинки нямат право на седалка, защото не се купува цял билет за тях. Плаща се малка сума, която включва застраховката и летищни такси. Мисля, че беше около 10% от стойността на билета за възрастен. Ако нямат басинет, се държат в скута на единия родител, завързани със специален колан, който ще ти дадат стюардесите.
Когато си направиш резервацията задължително си поискай басинет. Това е бебешко легълце в самолетите, което се закача за преградните стени. Така бебето си лежи в креватчето, което е срещу майката. Можеш и да си поръчаш бебешко меню. Лично аз бих те посъветвала в деня на полета да отидете максимално рано на летището, за да се чекирате първи, защото в самолетите има много малка бройка басинети, а понякога има доста бебета с резервирани басинети. Принципът е първи дошъл, първи обслужен. Може да си резервирала басинет и съответното да си ти го дадат, но бебето да е над допустимите размери или килограми. Тогава стюардесите не разрешават използването на басинета от съображения за сигурност. Синът ми беше на 10 месеца и стюардесите отказаха да сложат басинета, защото детето беше над допустимите килограми и при турболенция легълцето може да падне.
Когато си избереш агенция, от която да резервираш, задължително им кажи, че си с малко бебе и искаш да ти резервират всичко, което се полага за малкото човече. Когато си купуваш билета, отново искай потвърждение на басинета и бебешкото меню.

# 142
  • Монреал
Здравейте мами! Ние днес се сдобихме с билети до България за мен и мъника йее! Във агенция Club Voyage имат някои промоции. Цената беше 1040 долара със всички включени такси - най-добрата оферта, която намерих до сега, но последния ден на офертата е вторник. За деца под 2 години, цената на билета е с 90% отстъпка, а над 2 години с 25% (дано не бъркам нещо процентите) Ето и телефона на агенцията, ако някой се интересува 514-274-4464, има българки които работят там, момичето, което ни помогна се казва Деси и беше страхотна!

# 143
  • Canada
TarikMom, браво, хубава цена. Сама с Тарик в самолета, ще е приключение. Crazy А с коя авиокомпания ще летите? Предпочитам директно да купувам, но ако е чувствителна разликата, съм склонна и чрез агенция, мерси за телефона.

p4eli4ka, как е Флоранс? Отдавна не съм чела нищо за нея. Все така ли се кефи да ходи с шейна на градина? Бърбори ли вече и кой език предпочита? Раян още не казва кой знае какво, последно казва "бавоо" много на място, в повечето случаи придружено с ръкопляскания. Laughing

Еми в Отава не пише вече, дано да са добре с Ина...

Шеметна, днес се сетих че писа и дадох купон при покупка на Хидрасенс, но не ми го приеха, защото за Кебек се пращал само по пощата, нали все сме по-различни. Wink

# 144
  • Монреал
Приключение не, ами  ooooh! горко му на човека, който ще седи до нас  Laughing Компаниите са Air Canada и Lufthansa, като смяната е във Франкфурт. Първия полет ще е през нощта, така че се надявам мъника да спинка  Praynig
Браво на Раян, сладурче!  Hug

# 145
Честито Тарик мом! Simple Smile Ще се прибирате и вие
Ние миналият уикенд ходихме инцидентно с преспиване до Сеатъл. Добре, че го направихме, голяма тренировка ни беше за прибирането до БГ..... ще бъде малък ад под небето  Laughing
Най-голямото заключение бе, че Виктор ще спи в собствен креват там  Naughty
На king size bed не бе ритане в бъбреците, не бе дурпане на косатам не бе бъркане в очите... резултатът: мама и татко с главоболие, детето неспало и кисело... изнервени всички  Crazy

Къде се изпокрите всички източни мами? То виждам че ви вали сняг, но предполагам не сте затрупани много.

От 1 седмица тук е като пролет и миришка на такава.Птичките пеят, катериците се появиха и щъкат наляво-надясно..... еееех, колко му трябва на човек Simple Smile Още е хладно, но по-добре хладно и натурален вит.Д, отколкото сняг и киши.
Дръжте се се източни мами.... слънцето идва и към вас!!!  Nature Sunny

# 146
  • Pierrefonds, CA
TarikMom честити билети  Laughing Simple Smile, за кога е тази цена ?
Аз също ще пътувам сама с малката , да видим в какъв филм ще се вкарам  ...Twisted Evil

А тел. доколкото разбирам е този  на Ева Асланян.

Нещо наистина върви трудно тази тема  Thinking

# 147
  • Vaudreuil Canada
denzul ние от няколко месеца изместихме дребния на голяяяяяяяям матрак - куин - аз редовно му правя компания щото заспивам при него а и ми е по-удобно така заради кърменето та и аз отнасям ритници понякога. Имай предвид че по принцип всяка смяна на легло/страна/климат/часова разлика малките я понасят доста трудно и обикновено са мноооооого кисели дори и да са се наспали - поне първите няколко дни.

Пътуващите мами вярно се вкарвате в приключения ама въпреки това ви завиждам Simple Smile

November Rain запази си купончето и пробвай пак - аз до сега не съм имала такъв проблем - дано и да нямам.

# 148
          Здравейте май4ета.
 Та по-повод билетите до Бг и ние си купихме,преди 1 седмица някъде.
 Ще летим с чехите на 12май и ще се върнем на 2 октомври  smile3534
 Цената беше супер $ 985 за възрастен.Купихме ги от Весна,много от вас я заят,тя винаги продава по ефтини билети.
 И ние ще пътуваме без таткото,но пък ще си правим компания с едно приятелско семейство.

# 149
  • Pierrefonds, CA
ми е по-удобно така заради кърменето

Шеметке, още го кърмиш  Simple Smile ? Хубаво  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт