33 канадски феи с влюбени сърца очакват деня на любовта!

• 22 523
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • Монреал
МамаМия честито още едно палавниче  Hug

Момичета, пак въпрос от мен  Rolling Eyes Има ли някакъв закон, ако работодателя се мести, а на работника не му е удобна новата локация, да се промени примерно работното време или пък да се осигури транспорт, каквито и да е екстри за да е по-удобно на работника? Също примерно дали се съобразяват работодателите с работното време на детските градини? Всяка информация би ми била полезна. Мерси!    bouquet

# 166
  • Canada
p4eli4ka, прегръдки на двете ви с Флоранс. Hug Дано скоро да преборите страха.
На бабата пробвай да осигуриш социални контакти.
Колко много говори малката госпожица, браво!

Момичета, ако ви се пише, ше ми интересно да прочета за проговарянето на вашите съкровища. Знам, че проговарят по-късно в дву-/триезична среда, но пак го мисля.

TarikMom, нищо конкретно не зная, дано да се съобразят с исканията ти. Знам, че за по-големи разстояния има разни облекчения, но твоя случай не е такъв.

mamamia, честито, не е лесно с мъжките имена, никак!

Аз тази седмица почивам и да си кажа как ни се размина ходенето на море. Раян в средата на миналата седмица вдигна температура, бори някакъв вирус и не посмяхме да тръгнем. В неделя вече беше добре, обаче сега поддържа ниска температура. ooooh! По този повод два пъти се обаждаме на Инфо-Санте - нормално било, нямало смисъл да ходим в болница. Постоянно го наблюдаваме и не смеем да мръднем от града. Днес беше на градина, жената твърди, че е спал 5 (!!!) часа и много бих кашлял. Е, как става тази работа, при нея много кашля, а като баща му го вземе, спира? И ни засилва с нейни страшни диагнози, не знам какво да мисля вече... Детето сега си спи блажено, утре ако е добре и го заведем, представям си как ще ни изгледа Натали, все едно не полагаме елементарна грижа.

# 167
  • Pierrefonds, CA
Mamamia, Честито Simple Smile. Лека бременност и раждане ! 

Имаме и друга бременна майка, но нека тя си каже  Grinning

N. Rain бързо да оздравява Раян ! Колко деца са в градината ?

# 168
  • Vaudreuil Canada
November Rain при нас проговарянето върви бавно - определено има подобрение след операцията, но е един прекрасен микс от езици Simple Smile Всичко разбира - казва определени думи които си хареса на български но повече говори на английски защото и в градината така общува с другите деца.
Възможно е да кашля на нервна почва в градината ако нещо го притеснява, може да е на алергична оснвова също така, може да е от климатик или ако тичат и викат децата това също може да го дразни и да води до кашлица.

Снежи благодаря за включването - за колко време си отивате до БГ?

Пчеличка и ние не сме фенове на тъмното  - и с рев определено на тази възраст не става номера - само приказки и убеждаване в краен случай залъгване по някакъв начин. Дано по-бързо да им минава.

Гаргамелчо ще ми се и на мен да си го гушкам ама няма как. При нас проблема е че сам спи по-добре и по-малко се буди отколкото ако има някой при него, ама зора е да заспи. Не обича да го гушкат и това си е - голям инат и много самостоятелен що ли и при заспиването не е такъв обаче. Освен това е станал претенциозен - явно е разбрал че пея фалшиво щото започна да ме освирква  hahaha

Мамамиа честита прогноза за второто момченце - таман повод да опитате трети път Simple Smile Наскоро четох точно такива коментари че след втората годинка на по-малкото хлапе започвали да се заграват и било по-лесно гледането.

E&M разбуни духовете с тази загадка Simple Smile

# 169
  • Canada
shemet_neveroiaten, мерси за мнението.
E&M, пет деца са общо. Днес се обаждах да разпитвам подробно как е минал деня. Жената е много приказлива, а нали знаете с такива хора как по някое време мозъка ти отказва да приема  Crazy, та с мъжа ми сверяваме инфото - какво е казала на него, по-скоро какво той е запомнил, какво - аз. Та, изрично попитах за евентуални проблеми с другите деца, какво е правил, да не е бил агресивен (не, че някога е бил, ама знам ли), защото беше нещо сърдит като се прибра и т.н. Отг. Аааа, няма такова нещо, той е толкова easy-going, никакви проблеми с него, радва се на всички и те на него, просто не му се играело днес.

# 170
mamamia, честито  stork-boy Хайде третият път пък може и да е момиче.  Hug

Sneji, каква марка кремове за подсичане купуваш? Аз досега винаги съм ползвала Бочко. Запасявах се с големи количества от БГ, но запасите почти свършиха. Ползвам го все още от време на време и се чудех какакъв да избера. Знам, че трябва да е с цинк, но се чудя на коя марка да се спра.  newsm78

November Rain, не го мисли толкова това проговаряне. Някой ден ще видиш как ще ви изненада Раян. Някои деца трупат думите, които чуват в съзнанието си, но не ги изговарят и едва когато се почувстват уверени започват да говорят. А и по-принцип момчетата се развиват по-бавно от момичетата. Има и една друга теория, че тези, които проходят рано проговарят по-късно или обратното. При нас така беше. Мони рано проговори, но едва на 1 г. 2 м. проходи.

[Освен това е станал претенциозен - явно е разбрал че пея фалшиво щото започна да ме освирква  hahaha

Аз пък съм се амбицирала да уча Мони да пее за "Зайченцето бяло", защото не знае нито една песен. Обаче още на вторият куплет ми заявява "Не искам да ми пееш" или "Не ми пей" и ми убива мераците.

# 171
ето и я и нашата красавица в един комедиен клип с таткото   Mr. Green  #Crazy

http://video.google.com/videoplay?docid=-8750036137735837029& … tBQ&q=kurtova

# 172
  • Vaudreuil Canada
Sneji, каква марка кремове за подсичане купуваш? Аз досега винаги съм ползвала Бочко. Запасявах се с големи количества от БГ, но запасите почти свършиха. Ползвам го все още от време на време и се чудех какакъв да избера. Знам, че трябва да е с цинк, но се чудя на коя марка да се спра.  newsm78

Доколкото знам Снежи купува desitin - аз също съм много доволна от него. Големите кутии нямат свършване. По принцип съдържанието на цинк трябва да е над 30-35% мисля за да има смисъл от крема. Дори да съм объркала процентите desitin-а отговаря на изискването щото го коментирахме на курса за бъдещи родители.

# 173
този desitin мирише ужасно на риба, но и при нас имаше ефект ако трябва да бъда честна.. аз предпочитам Welleda мирише хубаво и върши същата работа Crazy

November Rain, много е индивидуално и определено двуезичните деца проговарят по-трудно. Виктория проговори рано, но си мисля че това се дължи най-вече на факта че никога никой не и беше говорил на друг език освен български. Сега в училището започна да учи английски и за няколко месеца вече се справя горе долу добре, учителките напоследък все ми казват колко е бъбрива Crazy
Песничките помагат защото са в рими и лесно се научават нови думи, ама трябва да пееш постоянно.. и ние имахме някакъв период в който не искаше аз да пея, пееше си сама
сега предпочита да пее на английски,а аз се боря в къщи да се говори само на български, но е ужасно трудно.. понякога ме пита това какво означава, онова какво означава...
най-интересното е че и дребното предпочита английските песнички и само като чуе Итси битси спайдер и започва да пляска, да скача и да се радва  като и запея зайченцето бяло почва да бръмчи и да се сърди Crazy

E&M, нова мистерия Joy

# 174
  • Pierrefonds, CA

Un mystère a résoudre , kakтo казва Мечо Пух  Simple Smile

Karoлина аз ползвам Sudocrem отскоро и съм доволна.
Този Desitin го видях, но той с този толкова цинкoв оксид  ( 40 %)Rolling Eyesимат и по-слаб с 10 %
В Судокрема е 15,25 % .

# 175
Ние сме на Zincofax от самото раждане и сме доволни също.

# 176
МОМИЧЕТА ДНЕС СИ ИМАМЕ РОЖДЕННИЧКА И  ВИ ЧЕРПЯ ВИРТУАЛНО! 
             cook  party023 newsm59  party023 cook

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 20:34 от kivitoT

# 177
  • Варна
Здравейте, канадски феи!
За първи път пиша тук с молба към Вас ако някъде сте обсъждали в този форум или от къде мога да прочета как става спонсорството на съпругата.Мъжът ми е от 2 години в България , през което време се оженихме и сега ще заминава отново за Канада, където е PR .Иска и мене да ме вземе, но си има процедура , която ще трае няколко месеца. Той ще ми подаде документи за спонсорство в Канада, но не знаем подробности и на практика как става. Мерси много на отзовалите се!

# 178
Mari123 , аз доидох тук по същата процедура. Мъжът ти ще подаде целият комплект от документи е след това се чака. Казват че отговорът се получава между 6 месеца и 1 година , но ние чакахме 8 месеца. И  при това вече синът ни се беше родил в БГ докато мъжът ми си беше там. Но при нас мъжът ми беше поданик канадски от доста време. Но доколкото знам ,при всички е различно. Но всичко е описано подробно на сайта на имиграционните, предполагам ,че мъжът ти го знае. Ако имаш други въпроси пиши .

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 16:23 от Yanadark

# 179
  • Vaudreuil Canada
kivitoT  да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва.
Напоследък сме мнооооооооооого разсеяни за рожденниците ни  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт