Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да продам косата си?
Какви са различните методи за удължаване на косата?
Колко често трябва да миете удължената си коса, за да предотвратите заплитане и образуване на възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да продам косата си?
-
Какви са различните методи за удължаване на косата?
Методите за удължаване на косата включват кичури, пришиване, сплитване, лепенe с кератин, използване на метални или пластмасови пластини, ленти и щипки. Всеки метод има своите предимства и недостатъци; изборът зависи от личните предпочитания и типa коса. Методът за удължаване на косата с кичури включва прикрепване на изкуствени или естествени кичури към естествената коса с помощта на лепило, което се разтапя със специална машинка. Този метод е известен със своята дълготрайност и е подходящ за всички видове коса. При този метод за удължаване на косата, треси или кичури се пришиват към естествената коса. Този по-евтин метод може да причини механично увреждане на косата и ограничени възможности за прически. Съществуват няколко метода за удължаване на косата, включително капсулирани удължения, разширение с шев, лепенe, микро-пръстенно удължаване и други. Всеки метод има своите предимства и недостатъци; изборът зависи от предпочитанията на клиента и типa коса.
-
Колко често трябва да миете удължената си коса, за да предотвратите заплитане и образуване на възли?
-
Виждат ли се кератиновите връзки при пуснати коси?
-
Може ли спането на кичурите да бъде удобно?

Те момичетата от салона ми обясниха, че ще е така няколко нощи и след това съм нямало да ги усещам ама след вчерашната безсънна нощ нещо взе да не ми се вярва. Я кажете и при вас ли беше така и колко безсънни нощи изкарахте? А после като ви ги махнаха вашата си коса в какво състояние беше?

Много мерси,че толкова бързо отговори. Ще пусна и снимки скоро, но както обикновено засега не ми е останало време. А ти твоята първия път, когато я ми ходи ли да ти показват в Магама или се справи сами4ка? BTW ти ли беше писала някъде назад по темите, че първата ти поддръжка е била чак на 8-я месец? Явно съм се впечатлила от периода, защото според мен само много добре гледана и глезена коса може да издържи толкова дълго.