Удължаване на косата- 11

• 144 308
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
здравейте Simple Smile
имам въпросче,значи искам да си купя коса на клипси от америка със дължина 70см обаче имат само прави коси в тази дължина а моята е леееко чуплива но си я правя със пяна и дефузер постоянно,та въпроса ми е дали тази коса правата ще може да се чупи с дефузер и пяна и дали ще стане на вълни?
Уш пише че е 100 % естествена сигорно ще може? но длаи ще се начупи колкото моята? не искам да има разлика

# 61
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали някой е поръчвал от http://elegance-hairextensions.com/default.asp и дали е доволен  Simple Smile
Гледам, че ценичките са много приемливи.

# 62
здравейте Simple Smile
имам въпросче,значи искам да си купя коса на клипси от америка със дължина 70см обаче имат само прави коси в тази дължина а моята е леееко чуплива но си я правя със пяна и дефузер постоянно,та въпроса ми е дали тази коса правата ще може да се чупи с дефузер и пяна и дали ще стане на вълни?
Уш пише че е 100 % естествена сигорно ще може? но длаи ще се начупи колкото моята? не искам да има разлика

Ще си правиш косата едновременно с твоята.Слагаш удължената и тогава цялата си я правиш с дифузера!

# 63
здравейте Simple Smile

Предварително няма как да ти кажем.Много зависи от косата.Не всички се наупват, за съжаление виждала съм такива които не стават.Мъихме се така с една, пяни,дифузери..тцъ.Много кофти. Но това е рядкост.Все пак имай предвид че постоянното начупване и използването на пяна, ще я направи по-суха косата и повечко ще се заплита,така че слагай по-голямо колиество кристали,маски и т.н.

# 64
Moмичета, и при мен се получава разлика в цвета и не ми  е ясно как ще си го уеднаквя. Струва ми се, че при русите коси е по трудно. Вчера излязох с косичката , която е на шнолки и мога да кажа първо, че изобщо не беше лесно поставянето и ( постоянно се притеснявах да не ми се виждат тресите) и после имах чувството, че всички ме зяпат. Май ще си я сложа за постоянно, но се чудя дали да я закрепя с пришиване или с капси? Дайте идея, а ако знаете и координати във Варна?

# 65
здравейте Simple Smile
Питай ги откъде идва косата. Ако е права ( необработвана) азиатска, не само няма да се начупва, ами и трудно ще се къдри.

# 66
здравейте Simple Smile
Питай ги откъде идва косата. Ако е права ( необработвана) азиатска, не само няма да се начупва, ами и трудно ще се къдри.

Нали знаеш че никой не би й казал ако е азиатска. Laughing

# 67
Ми да всички са европейски Whistling

# 68
Ми да всички са европейски Whistling

И всички са със спазен кутикул, т.е. няма да се заплитат. Laughing

# 69
Нали? Laughing Аз пък си търся китайска  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 20:26 от MARANI

# 70
Как бе, винаги си казватм, ако е индийска. Виж, ако е китайска, може и да не кажат Mr. Green
Сладкодумке, пусни линк към сайта, от който ще си я купуваш, може да го знаем.

# 71
Нали? Laughing Аз пък си търся  индийска Crossing Arms
Както знаете европейска коса няма в обикновенна продажба! В специализирани фирми за перукери има но цената е около 2500€ на килограм.
Аз предлагам индийска коса на фирма Gisela Mayer, която е със страхотно качество но е много скъпа и само с дължина 45см., но всякакви цветове!  Peace

# 72
Здравейте мацки Simple Smile И аз да се включа. От вчера съм с удължена коса в Магама с Great Lenghts 40 см кичури. Стана перфектно. Никаква разлика между моята си коса и удълженията.
Обаче това, което е гадното е спането с кичурите. Ужасно убиват, ама наистина си е гадно. Цяла нощ имах чувството, че спя върху чакъл  Sick Те момичетата от салона ми обясниха, че ще е така няколко нощи и след това съм нямало да ги усещам ама след вчерашната безсънна нощ нещо взе да не ми се вярва. Я кажете и при вас ли беше така и колко безсънни нощи изкарахте? А после като ви ги махнаха вашата си коса в какво състояние беше?
Другото е,че все още не мога да свикна да не прокарвам пръсти през нея ама това си е съвсем разбираемо  newsm78

# 73
Здравейте мацки Simple Smile И аз да се включа. От вчера съм с удължена коса в Магама с Great Lenghts 40 см кичури. Стана перфектно. Никаква разлика между моята си коса и удълженията.
Обаче това, което е гадното е спането с кичурите. Ужасно убиват, ама наистина си е гадно. Цяла нощ имах чувството, че спя върху чакъл  Sick Те момичетата от салона ми обясниха, че ще е така няколко нощи и след това съм нямало да ги усещам ама след вчерашната безсънна нощ нещо взе да не ми се вярва. Я кажете и при вас ли беше така и колко безсънни нощи изкарахте? А после като ви ги махнаха вашата си коса в какво състояние беше?
Другото е,че все още не мога да свикна да не прокарвам пръсти през нея ама това си е съвсем разбираемо  newsm78

Да ти отговоря,защото само аз съм със същата коса тук.
Значи ще те убиват само няколко дни и после няма да ги усещаш,поне при мен е така,вече 3 пъти си ги слагах.Първият път като ги сложих направо не спах и ми се удърви врата,но после свикнах другите 2 пъти.Това да не те притеснява хич,бързо минава! Hug
За прокарването трябва да внимаваш,но пък ефекта е страхотен,сама виждаш!
За състоянието на косата след като се махнат,съм писала след двете си поправки и то е че всичко си е ок,не се притеснявай,ако не беше така нямаше да си ги сложа кичурите пак още след първата поправка.
Хайде със много здраве да си я носиш!!! Hug

# 74
Ейййй djolii супер си.  bouquet Много мерси,че толкова бързо отговори. Ще пусна и снимки скоро, но както обикновено засега не ми е останало време. А ти твоята първия път, когато я ми ходи ли да ти показват в Магама или се справи сами4ка? BTW ти ли беше писала някъде назад по темите, че първата ти поддръжка е била чак на 8-я месец? Явно съм се впечатлила от периода, защото според мен само много добре гледана и глезена коса може да издържи толкова дълго.  Hug Нали и дават обикновено между 5-6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт