Удължаване на косата- 11

• 144 326
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета Grinning  От една седмица съм с нова коса,имам прикачени около 140 кичура с кератин(ще приложа и снимка др. път) Wink Но,много ме сърби главата и не знам дали това е нормално,ако някой има идея моля да сподели Embarassed

Всеки с кичури минава през това, не е нещо необичайно, не е и алергия, не се притеснявай. Ще свикнеш. Mr. Green
Малко като поотрасне косата и спойките не са толкова близо до скалпа, ще спре, дотогава, трябва да потърпиш. Hug

# 91
Благодаря,успокоих се Hug  Въпреки дискомфорта,дори и за миг не се замислих да се лиша от новата си коса Mr. Green

# 92
Не е ли много неудобно като се къпеш и си правиш косата? Аз преди години имах на капси и едвам го търпях.
От както измислиха тресите с щипки, да може да се махат се родих Simple Smile

# 93
Капси и аз не бих изтърпяла.Отвратителни са.
Аз когато б ях с кичурите, понеже вече не съм, нямах проблеми, нито с миене, нито със спане.С нищо.Но пък косата беше най-хубавата която е възможна тук.

Иначе в момента използвам треси от време на време , защото си се харесвам с моята прическа и така се разнообразявам, понякога с дълга коса, друг път не.

# 94
Аз я купих тая коса е така за начесване на крастата Simple Smile много рядко я нося вече. Тя моята си стана доста дълга и другата ме запарва като я сложа

# 95
Здравейте, момичета Grinning  От една седмица съм с нова коса,имам прикачени около 140 кичура с кератин(ще приложа и снимка др. път) Wink Но,много ме сърби главата и не знам дали това е нормално,ако някой има идея моля да сподели Embarassed

Здравей,аз също съм с кичури и първия път и мен ме сърбеше,но после свикнах и при поправките даже не ме сърби вече! Mr. Green
Бързо отминава и не е за притеснение! Hug

# 96
  • sofia
Запис  bouquet
и едно въпросче........
Знае ли някой нещо за салон Екстраваганс?
Решила съм да си удължа косата с кичури,че ми омръзна с тези треси на шнолки
 newsm78 newsm78 newsm78

# 97
  • sofia
Никой ли не е бил там???

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 12:58 от rum.bg

# 98
Интересуваме дали един 10см бритон може чрез треса с щипки да стане дълъг и да се носи свободно (било разделен на две да пада от двете страни на лицето, било на една страна, но пак да пада свободно надолу)?

# 99
Интересуваме дали един 10см бритон може чрез треса с щипки да стане дълъг и да се носи свободно (било разделен на две да пада от двете страни на лицето, било на една страна, но пак да пада свободно надолу)?

Въпроса ти е дали има бретон на треса? Ако е така, да има и можеш да го използвам когато искаш, стига да знаеш как да го покриваш добре. Иначе и от твой бретон могат да направят, но трябва да попиташ дали работят с толкова къси материали, защото при шиенето се взима от дължината.

# 100
Мисля, че проблема не е в дължината 10см., а от къде започва бретона! Колкото по назад ще е по лесно да се прикрие тресата, а трябва и косата да е достатъчно гъста! Аз имам към изкуствените треси бретони, но са късички 10-15sm. Има и други по гълги от естествена коса които могат да се прикрепят под тюрбан, мисля че стават и за клипси.

# 101
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали някой е поръчвал от http://elegance-hairextensions.com/default.asp и дали е доволен  Simple Smile
Гледам, че ценичките са много приемливи.

в крайна сметка нюкой поръчал ли си е коса от този сайт?

# 102
Здравейте!
От 5 Год. на сам си слагам кичури. 1 път беше със силикон - държеше 4-5 месеца, но на поддръжката кичурите се свличаха с моята коса Simple Smile Смених салона и материала. Там ми ги лепяха със смола. 5-6 месеца никакво мърдане !!!  Най-много 10 кичура да паднат (от 200бр.). Ходех на поддръжка само като ми израстваше моята коса.
Лошото в случая беше само едно това мое удоволствие струваше доста скъпо. (не съм от момичетата които я слагат зареди бал празник или подобни просто косата ми е много рядка) И така реших да си купя машинка която струваше само 130лв и приятелят ми да ми ги лепи в къщи. За лепилата трябваше да избирам между силикон и кератин. Естествено повече силикон бях решила никога да не сложа и купих кератин. Не знам но повече от месец не държи и не мога да си обясня как става това. Приятеля ми се усъвършенства в слагането на кичури, защото му се налага на всеки 3 седмици да го прави. И така си караме от 2 год. качва-падат, качва-падат......
Тази смола никъде не мога да я на меря!!!! Моля ви се ако някой знае къде се продава да ми пише защото не знам какво да правя. Тресата не се задържа на косата ми ако някой това ще ме съветва. Фризьорката която ме правеше не ми казва от къде я взима, а аз не мога вече да си позволявам да давам по 500-600лв. за това

Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете!!!

# 103
  • Враца
Alexandrichka, не мога да ти помогна за смола от къде да намериш, но знам че има различни видове кератин. Единия на мен ми седеше лепкав и много ми оплиташе косата, а другия седеше по твърд и по издръжлив. Може би ще е добре да поръчаш кератин от друга фирма и да видиш дали няма да ти е по добре
Искам да питам някой купувал ли е от тук http://zoom.bg/kosa коса?

# 104
Здравейте!
От 5 Год. на сам си слагам кичури. 1 път беше със силикон - държеше 4-5 месеца, но на поддръжката кичурите се свличаха с моята коса Simple Smile Смених салона и материала. Там ми ги лепяха със смола. 5-6 месеца никакво мърдане !!!  Най-много 10 кичура да паднат (от 200бр.). Ходех на поддръжка само като ми израстваше моята коса.
Лошото в случая беше само едно това мое удоволствие струваше доста скъпо. (не съм от момичетата които я слагат зареди бал празник или подобни просто косата ми е много рядка) И така реших да си купя машинка която струваше само 130лв и приятелят ми да ми ги лепи в къщи. За лепилата трябваше да избирам между силикон и кератин. Естествено повече силикон бях решила никога да не сложа и купих кератин. Не знам но повече от месец не държи и не мога да си обясня как става това. Приятеля ми се усъвършенства в слагането на кичури, защото му се налага на всеки 3 седмици да го прави. И така си караме от 2 год. качва-падат, качва-падат......
Тази смола никъде не мога да я на меря!!!! Моля ви се ако някой знае къде се продава да ми пише защото не знам какво да правя. Тресата не се задържа на косата ми ако някой това ще ме съветва. Фризьорката която ме правеше не ми казва от къде я взима, а аз не мога вече да си позволявам да давам по 500-600лв. за това

Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете!!!

Иди в Магама и си вземи от там! Продават!

Общи условия

Активация на акаунт