Удължаване на косата- 11

• 145 388
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Мила Angel_Face не си давай парите по кварталните салони
този салон се намира много близо до нас но са ужасни там
няма да забравя една приятелка си сложи там коса и беше ужаснооо #2gunfire а и друго имат още един салон близо до пазара
ако ще си слагаш коса по добре иди във дима стил Peace

# 121
Здравейте  Hug
Имам един въпрос и се надявам ако някой има информация да ми отговори.Имам дълга коса(30/40 см)Бих искала да се подстрижа късо и да си я направя кичури за прикачване от нея.Прави ли се това някъде в Бургас?И колко може да ми струва?Благодаря предварително

# 122

само пробвам как да кача снимка, не се сърдете Simple Smile хехехе

# 123
Аз съм абитуриентка тази година и искам да си сложа коса с цел сгъстяване (преди няколко месеца мисля че получих косопад от стреса и сега е доста плачевно положението  Confused ). Какво ще ми препоръчате, като говорим за много тънка коса? И не искам да я държа само за бала, а за постоянно. За да не ми се увреди допълнително косата, пришиването ли е най-подходящия метод?

# 124
ехооо момичета а накой ако може и да ми каже перукерка в пловдив, която да ми направи една хубава и здрава треса с моя коса.... защото пак искам да си слагам коса ама този  пат искам да е малко по-касичка от преди.... Simple Smile а и нещо телефонче ако имате ще е чудесно

# 125
да докладвам-изобщо не се заплете, лесно я измих, но това изсушаване е ужасно бавно... А какво правите в това врема-влагата ми разваля косата ужасно, да не говоря, ако ме навали newsm78

ПО-трудното измиване може би се дължи на това, че косата е обработена многократно със разни препарати, запечатващи косъма, за да не цъфти и да не се накъсва. Това води до малко по- трудното изсушаване според мен . Преди изсушаване можеш да използваш продукт, който запечатва косъма до следващото миене и не позволява влагата да го накъдри.
Мила, от къде да си го купя?  bouquet

# 126
да докладвам-изобщо не се заплете, лесно я измих, но това изсушаване е ужасно бавно... А какво правите в това врема-влагата ми разваля косата ужасно, да не говоря, ако ме навали newsm78

ПО-трудното измиване може би се дължи на това, че косата е обработена многократно със разни препарати, запечатващи косъма, за да не цъфти и да не се накъсва. Това води до малко по- трудното изсушаване според мен . Преди изсушаване можеш да използваш продукт, който запечатва косъма до следващото миене и не позволява влагата да го накъдри.
Мила, от къде да си го купя?  bouquet

Ако можеш намери салон, който работи с KEUNE- Kюн, и от там можеш да си вземеш, ако не намериш аз ще съдействам Simple Smile

http://www.keune.bg/Straight%20&%20Style-184.html

# 127
Един въпрос имам към Славчето - мила, като трябва да се пазят участъците на косата, на които е сложено лепилото, може ли да се прави с преса, маша, сешуар??? Как се опазват?

# 128
Един въпрос имам към Славчето - мила, като трябва да се пазят участъците на косата, на които е сложено лепилото, може ли да се прави с преса, маша, сешуар??? Как се опазват?

Мога да ти отговоря,защото аз съм с кичури в момента!
С пресата се правиш от спойката надолу и така!С маша по същия начин,до лепилото,като внимаваш да не го пипнеш с машата!Със сешоар, с по-слаба струя в спойките,иначе надолу с по-силна!
Всичко можеш да правиш на кичурите,само внимаваш да не си точно до спойките с уредите!

# 129
Здрасти djolii  Simple Smile и аз имам едно въпросче. Как си разресваш косата между спойките и корените на косата? Моята нали я сложих в началото на март и още не е израстнала много, т.ч. и спойките не са се дръпнали надолу и затова още не мога да вкарам нито четката, нито някакъв гребен там ама все пак след месец, два вече ще са слезли и ще трябва да я разресвам  newsm78 . А ме предупредиха, че трябва да се разресва редовно и в корените иначе ще почнат да се уплитат кичурите един в друг.
Между другото някой пробвал ли е тази зелената серия на Keune  за удължени коси и ако "да" ще е хубаво да сподели впечатления Simple Smile
Аз лично съм им фен на боите,маските и шампоаните, та ако и тази серия е добра, колкото и другите ще е интерсено да се пробва

# 130
stardust299   с четката не е проблем да се решиш и сега в корените!Аз си се реша с четката и в първите дни на слагането на кичурите.С гребен в корените не става,но иначе няма проблем с четката.Казаха ми ресане по 2 пъти на ден хубаво и така си почнах в първите дни, не са ми пречели спойките хич.Реши си се с четката нормално,все едно че нямаш кичури! Hug

# 131
Момичета, много съм нещастна. Косичката, която си купих и за която дадох 260 лева (+още 60 лв за поставянето) може след 2 седмично носене направо да се изхвърли в коша. След първата седмица започна да се заплита сама през деня, става на едно голямо киче и трябваше да си провеждам работния ден с гребена в тоалетната. Вчера излязох с малката на разходка и същия проблем. Тази сутрин като се събудих бях като баба Яга в главата и взех 1 ножичка и изрязох от мойта, където е прихваната с капсите. Яд ме е , че и в най-долнопробните салони в Шумен и Варна слагат до 200 лева къде по-издържливи коси, а аз със моята Гизела Майер не изкарах и 2 седмици. Относно поддръжката- слагах кристали, маски, качествени шампоани, но файда никаква. Cry Cry

# 132
Момичета, много съм нещастна. Косичката, която си купих и за която дадох 260 лева (+още 60 лв за поставянето) може след 2 седмично носене направо да се изхвърли в коша. След първата седмица започна да се заплита сама през деня, става на едно голямо киче и трябваше да си провеждам работния ден с гребена в тоалетната. Вчера излязох с малката на разходка и същия проблем. Тази сутрин като се събудих бях като баба Яга в главата и взех 1 ножичка и изрязох от мойта, където е прихваната с капсите. Яд ме е , че и в най-долнопробните салони в Шумен и Варна слагат до 200 лева къде по-издържливи коси, а аз със моята Гизела Майер не изкарах и 2 седмици. Относно поддръжката- слагах кристали, маски, качествени шампоани, но файда никаква. Cry Cry

200 лева като цена за качествена коса не съществува. То хубавата коса на доставна цена е 300+... Така, че не си мисли, че слагат по- хубави на подобни цени.

# 133

Ужас...съчувствам ти Hug
Мога да си представя как се чувсташ-и коста изпортена и парите на вятъра.Бих направила рекламация ако бях на твое място.
Никога не съм имала проблем с моите треси...не знам какво да те посъветвам в случая Confused
Нито съм се изхвърляла с големи суми,ползвам най обикновен Пантен и никакви кристали и специални грижи...първите ми треси изкараха година интензивна употреба и всякакви "изнасилвания" и още има живот в тях.Новите ми треси са вече на 3 месеца и изобщо не са мръднали,все едно сега съм ги купила...
Дано другите момичета могат да те посъветват нещо Peace

# 134
stardust299   с четката не е проблем да се решиш и сега в корените!Аз си се реша с четката и в първите дни на слагането на кичурите.С гребен в корените не става,но иначе няма проблем с четката.Казаха ми ресане по 2 пъти на ден хубаво и така си почнах в първите дни, не са ми пречели спойките хич.Реши си се с четката нормално,все едно че нямаш кичури! Hug

djoli златна си  Hug Благодаря ти много   bouquet Вече няколко пъти ме спасяваш от чуденки. Направо си е луд късмет, че те има в този форум   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт