Удължаване на косата- 11

• 145 537
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
от личният ми опит с дима стил ти препоръчвам магама от дима стил не останах доволна

# 301
а откъде в софия мога да си купя коса - 40/50см? Каква е цената на естествената коса и колко време ще запази лъскавия си вид?

# 302
от личният ми опит с дима стил ти препоръчвам магама от дима стил не останах доволна
Недоволни и от 2те фирми има със сигурност, но по напред в темата бях чела че точно тресите на Магама не били добри newsm78 В голямо чудене съм а съм решила, че днес утре трябва да си поръчам коса Така или иначе после ще ходя с фризьора си и той да си каже мнението, ама то пак не е гаранция Аз пък въобще нищо не разбирам, то не ми е работа де Thinking А ти всъщност от какво не си доволна в Дима?

# 303
Не смятам, че тресите на Магама не са хубави. В момента повечето ми приятелкиса с именно такива, и са много довоолни. Аз вече се отказах от коси, но ако някой ден отново реша, ще си взема точно такава.

# 304
Вече и в Магама няма такива по 5лв,онзи ден бях там и ги гледах,а и тресите им не ме впечатлиха,много рехави...

Не говоря за тресите им, самите те не харесват и не препоръчват този метод.

newsm78 А това за кои треси иде реч? Защото аз от написаното тук реших че не стават

# 305
Вече и в Магама няма такива по 5лв,онзи ден бях там и ги гледах,а и тресите им не ме впечатлиха,много рехави...

Не говоря за тресите им, самите те не харесват и не препоръчват този метод.

newsm78 А това за кои треси иде реч? Защото аз от написаното тук реших че не стават

Написала съм, че те- хората от Магама не харесват този начин, като начин на удължаване, и не го препоръчват. Защото те си харесват начинът на кичури, и може би и заради това че седи по-добре, косата е по-скъпа и .н. когато отидеш там ти препоръчват метода на кичури. Но не съм написала че не си харесват косите, или че косите не са хубави, нали така? Rolling Eyes Това че предпочитат да сложат кичури, не значи че тресите им са лоши. Напротив, стараят се и за тях, ьащото не всеки иска кичури в крайна сметка.

# 306
Недоволни и от 2те фирми има със сигурност, но по напред в темата бях чела че точно тресите на Магама не били добри newsm78 В голямо чудене съм а съм решила, че днес утре трябва да си поръчам коса Така или иначе после ще ходя с фризьора си и той да си каже мнението, ама то пак не е гаранция Аз пък въобще нищо не разбирам, то не ми е работа де Thinking А ти всъщност от какво не си доволна в Дима?
в магама не съм ходила но в дима стил съм си слагала коса преди доста време 4години някаде не съм доволна от няколко неща там:
първо взеха ми 1600лв и поне косата да беше качествена нали за това отидох там
второ косата нацъвтя на първият месец още въпреки че я мажех със всичко с което ми препоръчаха и за тия боклуци им дадох още 100лв
трето косата се заплиташе страшно много а и там кадето ми я бяха зашили ми станаха рани защото супер много ми я бяха пристегнали и ме боля глава сигурно 2 седмици докато отпусне малко от ресането иначе поне беше здраво
четвърто на всяка поддръжка ти режат уж по 1см а тя косата се скасява с 5см поне и така на четири поддръжки косата от 65см стана някаде кам 48-50см и вече не ми беше необходима и я махнах
Но пак казвам че това беше преди 4 години тъкмо беше навлязло удължаването като мода но  не бих си повторила ходенето там за
 нищо на света или поне не бих отишла за удължаване за това ти препоръчах магама нищо че не съм им ползвала услугите

# 307
  • sofia
Момичета отново мога да се похваля с нови кичури newsm18
От две седмици съм с тях и се кефя много.

# 308
  • Mонтана
даи да ги видим Grinning

# 309
Не смятам, че тресите на Магама не са хубави. В момента повечето ми приятелкиса с именно такива, и са много довоолни. Аз вече се отказах от коси, но ако някой ден отново реша, ще си взема точно такава.

newsm09

# 310
  bouquet zna4i tazi ve4er iz4etoh vsi4kite 23 stranici do tukk po tazi tema... az se interesuvam za6toto drugata godina imam bal i iskam da si udalja kosata ne samo za bala a i sled tova ne iskam kosa koqto e za 100/200lv no ne i za 1000 i ...,prosto iskam ka4estvena kosa...estestven kosum....ne sum se razburzala mnogo makar 4e mi se iska...mislq to4no predi bala da si q udalja...i posledno ne moga da razbera po koi na4in e nai dobre da si q sloja 6ita ili s kapsi  na ki4uri...kosata mi e kusa nqkade do ramenete eee estestveno malko ili mnogo 6te porasne do togava ama vse pak iskam da q udalja!kajete mi koi na4in e po dobur....i kosa koqto e hubava i estestvena na dostypna cena... Laughing  mnogo 6te sum vi blagodarna... Blush i o6te ot sega da vi blagodarq... Blush

# 311
  • Mонтана
аз бих ти предложила да си вземеш коса на клипси(щипки)с помощта на които може да си я слагаш и сваляш когато поискаш.а и така можа да я миеш(переш)по рядко докато ако ти е зашита за твоята коса,тогава ще я миеш при всяко твое къпане и по бързо ще се скапе косата.

# 312
аз бих ти предложила да си вземеш коса на клипси(щипки)с помощта на които може да си я слагаш и сваляш когато поискаш.а и така можа да я миеш(переш)по рядко докато ако ти е зашита за твоята коса,тогава ще я миеш при всяко твое къпане и по бързо ще се скапе косата.
da mila ama nz az sum tutava sus sobstvenata si kosa 4e e kusa kamoli vseki den da si slagam klipsi,ina4e i te mnogo me kefqt 6toto az  malko obi4am da eksperimentiram s kosata si ama  nz kato 4e li sum navita purvo da opitam ot drugite variqnti....  Blush ei vse pak mila mnogo ti blagodarq za saveta....  bouquet

# 313
  • Mонтана
ами аз бях с щипки и ги слагах за 5-10мин. 3 реда.

# 314
  • Mонтана
не,не съм с тях на снимката ,по време на бременността косата ми порасна колко тресите и затова ве4е не са ми нужни.даже ги продавам.
а отностно цените то си зависи от косата-дали е изцяло от естествен косъм или има и примеси на изкуствени(макар че няма как да се докаже),дали косъма е платен или е тънък ,от дължината също,от това от къде е внесена косата и за колко за я купили преди да  я препродадат и тн.

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 23:52 от bega4ki_

Общи условия

Активация на акаунт