Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да продам косата си?
Какви са различните методи за удължаване на косата?
Колко често трябва да миете удължената си коса, за да предотвратите заплитане и образуване на възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да продам косата си?
-
Какви са различните методи за удължаване на косата?
Методите за удължаване на косата включват кичури, пришиване, сплитване, лепенe с кератин, използване на метални или пластмасови пластини, ленти и щипки. Всеки метод има своите предимства и недостатъци; изборът зависи от личните предпочитания и типa коса. Методът за удължаване на косата с кичури включва прикрепване на изкуствени или естествени кичури към естествената коса с помощта на лепило, което се разтапя със специална машинка. Този метод е известен със своята дълготрайност и е подходящ за всички видове коса. При този метод за удължаване на косата, треси или кичури се пришиват към естествената коса. Този по-евтин метод може да причини механично увреждане на косата и ограничени възможности за прически. Съществуват няколко метода за удължаване на косата, включително капсулирани удължения, разширение с шев, лепенe, микро-пръстенно удължаване и други. Всеки метод има своите предимства и недостатъци; изборът зависи от предпочитанията на клиента и типa коса.
-
Колко често трябва да миете удължената си коса, за да предотвратите заплитане и образуване на възли?
-
Виждат ли се кератиновите връзки при пуснати коси?
-
Може ли спането на кичурите да бъде удобно?
В голямо чудене съм а съм решила, че днес утре трябва да си поръчам коса Така или иначе после ще ходя с фризьора си и той да си каже мнението, ама то пак не е гаранция Аз пък въобще нищо не разбирам, то не ми е работа де
А ти всъщност от какво не си доволна в Дима? 
zna4i tazi ve4er iz4etoh vsi4kite 23 stranici do tukk po tazi tema... az se interesuvam za6toto drugata godina imam bal i iskam da si udalja kosata ne samo za bala a i sled tova ne iskam kosa koqto e za 100/200lv no ne i za 1000 i ...,prosto iskam ka4estvena kosa...estestven kosum....ne sum se razburzala mnogo makar 4e mi se iska...mislq to4no predi bala da si q udalja...i posledno ne moga da razbera po koi na4in e nai dobre da si q sloja 6ita ili s kapsi na ki4uri...kosata mi e kusa nqkade do ramenete eee estestveno malko ili mnogo 6te porasne do togava ama vse pak iskam da q udalja!kajete mi koi na4in e po dobur....i kosa koqto e hubava i estestvena na dostypna cena...
i o6te ot sega da vi blagodarq...