"В Разград -градът на цветята,по разходки са вече майките с децата"

• 17 795
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Привет!Вълчо,аз писах в онази темичка.Дано имаме шанс!
Четох ви малко от горе,така че ще ме изивните.Благодаря за хубавите пожелания към бебе Иван и неговите родители!Аз му чух гласчето и се почувствах невероятно щастлива.
Сега вече чакам бебето на друга моя дружка,което трябва да се почви към края на септември,както и една похвала за две чертички от сдруга приятелка.
ЗАбравих да кажа:Добре дошла на Мариетка!
Галенце,дай данни за теб и половинката ти,че те няма на първа страница.
А защо другата Галя още не е вписала?ХАйде де !

# 61
  • Разград
mari_gucalo, добре дошла и от мен!  Hug

Аз завърших първото си творение. Само му липсва малко зеленичко отдолу още, но утре ще си купя такъв цвят, че нямам. И ме извинете за лошото качество на снимките, но нямах търпение и снимах преди малко с телефона си.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 08:20 от tania2007

# 62
Добрутро,т.е. дано за вас да е!
Аз можеше и по-рано да ви сервирам кафето,ама айде да не ви стряскам по нощите..... Mr. GreenМинавам да се оплача,ако не сте разбрали де.....Та пак съм с гастритна криза,а на всичкото отгоре и мъдрец май ще вадя......И това ако не е на нервна почва,здраве му кажи!Малииии къв ми е черен хумора днес! Crazy
Ади,да ви е сладко кафето и стискайте палци,да не боли много! #Crazy

# 63
Не се кахъри, името на мъдреците е подвеждащо, това са най-тъпите  зъби с най-тъпи корени.
Аз ходя на една докторка на България 52, срещу бившата мототехника. Тя докато го погледна и излазя.
Ако искаш мъж, Шопов. Якичък е, но и жена му е там. Те са на България 48 вх. А
О, забравих, че си болярка.

# 64
  • Разград
Добро утро!
Мирка, благодаря за почерпката, ще стискам палци!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 65
Добро утро на всички.
Mirkata  благодаря за кафето и закуската.
Днес като гледам какво слънце пече май ще става за разходки.
Пожелавам ви приятен ден.

# 66
Добро утро! Хайде на разходка, не е много студено. newsm68

# 67
Здравейте,казвам се Мариета и съм от Пороище.От скоро имам интернет и не съм много наясно със форуми и всичко останало.
Елит Сат ли ти е интернет доставчика, те ли влязоха в Пороище?
Което не ти е ясно, питай. За което можем, ще те светнем.

# 68
Танче, получи ли спиралата Маримеко и основата за грим от Ейвън? Харесват ли ти? На мен спиралата ми хареса, а основата още не съм пробвала.

# 69
  • Разград
Не, не съм ги получила, защото имах поръчани само 2 продукта и не съм пускала поръчка.

# 70
Здравейте и от мен днес!
Мариетка ми е кумица(т.е. аз съм им кръстница,бях ви писала за бебо като се роди)вчера ходихме да ги видим и да и направя регистрация набързо.Още не може да се ориентира много,много за това и помогнах и кога има време да пише ще сяда да се учи.
Вълчо,да Елитсат им е доставчика,удоволствието струва близо 200 кинта.Ама какво да се прави,като няма друго решение.
След малко отлитаме за шумен и живот и здраве довечера ще се прибирем.
Спокойна седмица ви желая!

# 71
Не, не съм ги получила, защото имах поръчани само 2 продукта и не съм пускала поръчка.
Аз ги получих, но незнам дали ще събирам поръчки занапред, защото клиентите ми заминаха я за друг град, я за чужбина и останах само с две три сигурни клиентки, но те не могат да поръчват всеки път, а нови клиенти нямам време да търся. ooooh!

# 72
Привет и от мен с днешна дата. на новите попълнения.
Аз докато се завърна от "странство" по адреси, вие пак сте преполовили темичката.
Мирка,благодаря за кафенцето и закуската.Включвам се по обяд..... Joy амо по-добре късно отколкото никога. Tired

# 73
  • Разград
Здравейте и от мен!  Hug
Добре дошли на новите мами!  welcome
Добре завърнали се на другите!   bouquet
Мирка, благодаря, мила, за кафенцето и закуската! Стискам ти палци всичко да мине като по вода!  Peace
Катенце, лек път и приятно изкарване!  Heart Eyes
Хайде лек ви и спорен, слънчев, ден!  Hug

# 74
Здравейте мадами и ти Вълчо!  Ние до преди малко бяхме на разходка, но задуха малко по-студен ветрец и се прибрахме. Много ни харесва на вън. Така хубаво се наспива детето. Само чакам да се позатопли още малко и по цял ден ще сме навън. Вие какво си правите днеска?

Танче   много са сполучливи. На мен лично ми харесват и мисля че ще се харчат на базара  Peace

Ралиии   радвам се че се видяхме днеска, макар и за малко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт