"В Разград -градът на цветята,по разходки са вече майките с децата"

• 17 800
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Лудогорието
Я, имаме си нова тема-браво на вас, много пишете за разлика от мен  Rolling Eyes
Обратното броене до отпуската ми е в сила. Като изключим днешния, остават ми още 9 работни дни  Crazy
В събота ходихме до вилата на разходка, следобяд излязохме с приятели на по биричка /ох, как ми се услади.../   Grinning Неделята, обаче беше отвратителна-сръдни из къщи и времето се развали. Цяла нощ ме тровиха киселините и имах кошмари-как изкарах днес не знам.
След малко се прибирам да вдигам нависоко поотеклите крака  Mr. Green
Лека вечер на всички  Hug

# 76
Иве и на мен ми беше приятно да се видим .
Танче гобленчето е станало много хубаво,желая ви лека и спокойна вечер и по един коктейл преди вечеря

# 77
Хей къде се губите? Thinking Днес никаква активност. ooooh!Аз реших да се разпиша, а вие се уплашихте и се изпокрихте. Crazy

# 78
  • Разград
Аз съм тук!

Засега. Довърших си зайчето вече, избрах си и следващото, което ще започна. Всичко си приготвих, обаче трябва да легнат децата да спят.

Хайде, ще мина пак по-късно.

# 79
  • Разград
Здравейте. Hug
И аз съм тук,но до сега готвих.
Танче,много красиво нещо си ушила,сигурна съм,че ще се купуват като топъл хляб. Peace
Миркаааааааа,какво стана?

# 80
Здравей те .
Тани гоблена много ми хареса но аз нямам нерви да шия.Хайде лека вечер че много ми се спи малкия става рано сутрин.

# 81
Добро утро!

# 82
  • Разград
Гали, добро утро!  Hug

Благодаря за ароматното кафе.

Лек ден на всички!

# 83
Добро утро,Гали благодаря за кафето!
Ето и нещо за закуска
да ви е сладко.
Лек ден от мен,с някои от вас може да се видим,нали съм отпуска и ще излизам из града.

# 84
Добро утро и от мен.
Гали благодаря за кафето.А на теб Кати благодаря за закуската.
Ами то днес май не става за разходки. newsm78
Лек ден и от мен.

# 85
Кати, благодаря за закуската! Либра, времето не е чак толкова зле, обличате се хубаво и малко навън.

# 86
Добър ден ,вече и от мен.Времето навън се мръщи,стойте с бебчовците вкъщи.Малък Сечко пак се проявява,вчера пече-днес се застудява.
Разбирам ,че някой сериозно се занимава с шиене на гоблени  newsm78 ,това за Великденския панаир ли е?Включвам се и аз ,вече съм си закупила боички,чакам яйцата,че почне ли кърската работа...
А кой ще ми прати парола за фотогалерията?  Thinking Танче ,и аз искам да видя гоблените.
Сега е ред  и аз да ви почерпя/на 29.01.2009г./станах баба-леля... Crazy На сестра ми дъщеря и роди момченце-3.300кг.51 см.  

# 87
Привет и от мен!
Имам питане някой знае ли как работи д-р Стефанов-заболекаря че ми трябжа и съм на зор но не мога да намеря нищо в нета като справки.

# 88
Да е живо и здраво бебчето и много да ви радва всички,Ице!

# 89
Честита Ви рожбичка Ице,да ви е много здрав и послушен.На мама - бързо възстановяване,и само положителни емоции с бебо

Общи условия

Активация на акаунт