НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 749
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Честито на празнуващите днес!
Ние бяхме на разходка 1,30 ч., но времето е гадно.
Андреа също си лапа ръчичките, но смятам, че сега ги открива и затова ги лапа, а не от зъби.
На мен цикъла ми идва вече втори път и също забелязвам, че е безболезнен.
Тони  Hug с тия двама сладури очите ти сигурно са на 4.

# 121
Честито на днешните месечинки.

Лора, за Бен Търпин се сетих Mr. Green Спокойно, нали сега не са събрани? Мускулите, които отговарят за подвижността на окото са много гъвкави. Аз по този начин си контролирам окото (понякога тръгва да заминава на някъде  Mr. Green)  Благодаря за инфото за чашките. Много съм им се наточила, но ще почакам още два месеца и половина Grinning

Тонеске, Господ да ги пази децата, че направо не ми се мисли. Гогата защото спря да те тревожи тези дни с болежки, реши да те разнообрази с емоциите.

Темичке, на мен ми изписаха два вида свещички след прегледа, но изобщо не помня какви бяха. Чинно си ги сложих и толкова. Още не ми е идвало.

Яна ще оцелее Mr. Green Само дето трябваше да се тревожим, а педиатърката можеше да си свърши работата, ама нейсе (каквото и да означава това Mr. Green)

# 122
На мен все още не ми е дошъл цикъла, ама какъвто съм Марко Тотев със сигурност пак ще е болезнен. Надявах се още след първото раждане да е безболезнен, вече не се надявам Tired Шушимира а при теб е възможно по най-гадния начин ooooh!
Бубе Hug

# 123
Честито на днешнте месечинки! Да са много усмихнати за радост на мама и тати!

Как само се скапа времето.  Confused Тук и сняг валя малко.
Тонеска, ама е безстрашен малкия герой.  Hug

И на мен още не ми е дошло и се надявам докато кърмя да не идва.

Тази нощ Крисчето се събуди към 4, че нещо нослето му хъркаше. Та като станах да го оправя с помпичката, викам дай и да го нахраня направо, да не ставаме след час-два пак, после някакъв филм загледахме с милото и днес  Crazy

# 124
Ади също си лапа ръцете и се слюнчи много.Като потекат едни лиги....ама и аз не съм сигурна,че са зъбки.Венците не са подути или побелели,та си мисля,че има време.
и моят цикъл още го няма,от време на време само леко ме понаболява корема предменструално,ама без да идва лелката. Но и моят ред ще дойде  ooooh!

# 125
Честити месечинки на порастналите дечица!
Косето си го бяхме заплюли, ама с нашия проклет характер, май няма да ни вземат Cry

Варна. Разходка? Пиша кратко, че немам време.

Така, така, толкова се беше разбързала, че ни подмина все едно ни няма Crossing Arms Беше ми казала, че недовиждаш, ама и да не дочуваш... Thinking Бърза наш`то Бубе към Летния и никой не признава  Heart Eyes

То ние каква разходка направихме... Редувахме сън, рев, носене на ръце, рев, сън, носене на ръце, рев, рев, рев... Заспа като стигнахме до блока и после откара спейки в количката в коридора цял час. Ама навън се дере   ooooh! откъдето минем покрай кротките бебета, и изведнъж се чува рев и от техните колички  Crazy
Майка ми май скоро ще откаже да я разхожда- не може да седнеш на пейка, защото истерясва, вървиш като кон и буташ количката- то пак се дере  #Cussing out Вече ми писна да се карам с разни непознати, които със съжаление се месят- "ма дайте му водичка на това бебе, дайте му биберон"... все едно съм некадърна и не мога сама да се сетя какво да правя.

# 126
Честито на днешните месечинки!
Много хубаво заглавието ама.......... нищо не свалям, а имам 10кг още........  Cry
Ние днес сме много кисели,нещо коремчето пак ни боли май,свива се от време на време и плаче.
На мен М не се е вясвало от раждането,но нали се кърмим още може и да ме пропусне  Thinking
Пропуснахме разходката днес, тук задуха гаден вятър  Close

# 127
  • София
Честити месечинки на порастналите дечица!
Косето си го бяхме заплюли, ама с нашия проклет характер, май няма да ни вземат Cry

Не се бойте, не сме се отказали да се сродяваме.  Laughing Ама той и Косьо е с един такъв скорпионски инат, да не кажете после, че не съм предупредила.

# 128
Хехе,ето ме пак-нашата разходка приключи скоропостижно-10 мин.Не стига,че е студ,ами и ветрилник  cold Стигнахме до подлеза на парка и дадох кръгом.ама и аз съм ентусиастка,излязох с пола,която гордо се вдигаше при всяко по-силно подухване Embarassed

# 129
Браво , мислех че като не съм ви чела два дни ще са 2 нови теми, а то само няколко странички.
За цикъла - вече два пъти ми идва и мисля че не е по различно - с изключение на първия ,защото такъв кръвоизлив получих за първи път в живота си и така се уплаших.Но при втория всичко си беше ок.Ние сме на АМ от много отдавна та за това два пъти ми е идвало.
Да се оплача, малката пак ми намали ядене , сега смених млякото с силното желание да я хареса повече- крайна мярка ще е Мил Мил.Вчера и купихме Лактана обаче пак си яде малко, уж ми го хвалеше продавачката...Някой има ли някакво мнение за Лактаната.Преди това си бяхме на Аптамил.Кое е по добро?Мисля ако и това не го хареса да взема МИл Мил, ама мисля че може просто детето да не иска да яде толкова а не че има претенции.Определено има моменти в които много малко яде (днес , вчера и оня ден са от тях). Rolling Eyes
Друго да се оплача. EmbarassedКато ви чета децата ви как се развиват с откриване на нови неща, се чувствам като изостанали.Ама нали термина ни беше 24 ноември а пък я родих октомври и до колкото четох нещата които почват да правят в дадени седмици се гледа от датата на термина.И реално ние все едно сме на 2 месеца а не а 3.Но въпреки това ми се струва че много повече неща откриват бебоците ви от моята мома.
За ръцете и ние си ги яден и точиме лиииги. Laughing Смее се много, заглежда се по тв-то но не му се е смяло тъй като не я задържам много пред него.
Тонеска, слава богу че е добре и не се е ударил лошо(не че е малко че са го лепили де).
Илка , кажи какво става с детето.

# 130
Но въпреки това ми се струва че много повече неща откриват бебоците ви от моята мома.
и аз имам периоди, в които като чета форума и ми иде да се притеснявам, че нещо не е наред (тук Ивето да не чете, че да не ни върнат преди да са ни взели),  но нали съм дразнещо спокойна- казвам си, че всяко дете е различно и си свиркам, та и ти така- не се натоварвай излишно с такива мисли Hug

Ама той и Косьо е с един такъв скорпионски инат, да не кажете после, че не съм предупредила.
Не можете да ни уплашите- аз, таткото и Рая сме Скорпиони- знаем какъв таралеж в гащите си вземаме Mr. Green

# 131
божееее това дете ме разби - егати рева му удари - не ще да суче и пищяяяяяя - докат сваря да и изцедя млякото просто ми продъни ушите - не знам от какво така - много странно - а имам кърма не е като да няма. И ново двадесет - не ще да спи при баба си и дядо си - реве и иска да съм легнала до нея - явно разбира, че не си е в къщи и се страхува милата. Абе с две думи последните дни нещо не е на кеф Sad
И за капак времето се скапа - ИСКАМ ПРОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ

# 132
Здравейте и от нас мама Петя и бебе Виктор роден на 06.11.2008г., 4440 грама, 54 сантиметра.
За моя радост засега нощно време спи без да се буди за ядене чак в 6,30 сутринта, но засметка на това през деня почти не спи, а падат едни игри, едно ядене на юмруци, едно лигавене, много ревове и смях.
ще се опитам по-честичко да ви следя и пиша.

# 133
 welcome на мама Петя
 Лора и Марти си събира очите от известно време, но забелязах, че го прави като е легнал и иска да си види ръцете или нещо друго, но просто не може да се надигне и затова. И ние плачкаме напоследък, особено като се обличаме, то дори не плаче, а се дере.Недай си боже, ако млякото се забави малко, тъпкано ми се връща, съвсем се захласва от рев и не иска да яде.Вашите бебета имат ли такива моменти на истеричен рев, затваря си очите и като глух петел невижда и нечува.
Така времето като позволява за разходки по смогвам да ви чета....за лятотото не знам, ще има ли някой в наличност  Grinning

# 134
  • София
Брей, голямо затишие е днес, въпреки че времето лошо newsm78.

Лейди, Диди, не им връзвайте кусури на децата Naughty. Каката беше страшно спокойно бебе, спеше непрекъснато, изобщо не се впечатляваше от активната гимнастика, започна да се усмихва чак на 3 м., защото коликите я мъчеха непрекъснато и само пъшкаше. На всичкото отгоре започна да се обръща от гръб на корем много късно. Направо бях започнала да се притеснявам. Я, сега да я видите колко будно и любознателно дете е. Направо ми скрива шапката понякога с умозаключенията, които прави. А е едва на 3 г. и 3 м. Децата са различни и всяко си има свои темпове на развитие.

За цикъла - мен все още не ме е споходил. Дано и не бърза. Преди първото раждане ми беше леко болезнен, а след това нямах никакви болки. Надявам се и сега да е така.

Юле, рядко пиша, защото компютърът е в стаята на каката, а аз обикновено намирам време да се включа, когато тя спи и ме е страх да не я разбудя. Но поне в последно време успявам всичко да изчета, че първия месец и това беше мисия невъзможна.

Миме, това за коликите все едно аз съм го писала. Само че при нас нямаше рев (Ясен по принцип изощо не реве), но не искаше да яде. Плюе цицата и си иска бибата. А кърма има. Ако се изцедя и му я дам в шише, пие та му пукат ушите. От 2-3 дни на гадния период май му се вижда края Praynig Praynig Praynig. Не ми пречи да се цедя известно време, но ме е страх да не се отбие. Затова го мъча на всяко ядене първо на цицата.

Петенце, като се изключи кризата с кърменето през последните 2 седмици, всичко е ОК. Ти как се справяш с двамата? На мен ми е доста по-лесно отколкото очаквах, но все пак през половината ден баща ми е вкъщи, а и освен това и двете ми дечица са страшно послушни Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт