НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 762
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета!
Аз имам един бърз въпрос - Кой издава последния болничен? Личния лекар или пак педиатъра?
Thank in advance!
Слънчев ден на всички и повечко разходни  Grinning Hug

# 91
Уж пазя бебето от телевизора а преди малко пуснах на компютъра това и бяха едни писъци от радост  Grinning Grinning

http://vbox7.com/play:23731b79

# 92
  • София
Добро утро, момичета!
Благодаря за съветите за кремчетата, почвам да мажа наред и дано нещо помогне.
Дани, той педиатъра издава само един болничен, после се попълва някаква декларация и работодателя я носи в НОИ.
Да споделя, че и ние сме вече в официално зомбираните от семейство Симпсън. То не е радост, не е чудо. После заспива от умора, че така активно го е гледал  hahaha

# 93
Здравейте от нас.
С изключение на недоспиването ние сме добре. Simple Smile
Последния болничен мисля, че го издава педиатъра, но не съм много убедена защото ние всички сме при един лекар.
Бубе, какво и е на Яна?

# 94
Привет! Днес май времето е кофти! morning

# 95
  • до Пловдив
Здравейте момичета!
Аз имам един бърз въпрос - Кой издава последния болничен? Личния лекар или пак педиатъра?
Thank in advance!

3 болничен го издава педиатъра  т.е. последния болничен

# 96
добро утро
при нас времето е идеялно и чакам Ивко да се сабуди и пак навън
И Ивко много обича да гледа TV.Толкова задълбочено гледа че понякоза се замислям дали разбира какво гледа Joy

# 97
  • София
Добро утро и от нас  Hug

При нас времето е слънчево, но не толкова топло като вчера. Важното е да не вали, т.е. и днес сме навън  newsm44 1stroller

# 98
привет и от нас!и ние сме на тема разходка 1strollerдано не вали newsm17

# 99
Добро утро и от Нас и изчезваме на разходка, че времето е супер.  Hug
Илка, не мога да ти помогна, но дано скоро се оправи малката  Praynig Hug

# 100
Здравейте и от нас!
Моята бебка спа ужасно неспокойно тази нощ. То не беше мърдане, то не беше чудо. Сигурна съм, че е от пълнолунието. Като беше малка и каката винаги спеше така неспокойно по пълнолуние. А тя също  ми е скорпион - родена е на 20.11. Дали е от зодията или от нещо друго?! Аз и съпругът ми никога не сме се повлиявали от пълнолунието. Вие имате ли някакви подобни наблюдения над вашите бебчета?

# 101
Благодаря за инфото, момичета  Hug
Оказа се, че повече болнични няма да ми трябват само декларация. Аз имам един преди раждане, един от родилния дом и един от педиатъра и ... това били, повече няма.

# 102
Момичета, днес бях на гинеколог и ме намаза с някакво френско лекарство (вагинално), за лечение на охлузената шийка на матката  newsm78 На Вас слагали ли са Ви такова, но за съжаление не запомних как се казва ooooh! нали съм си пат... Mr. Green Иначе първият ми цикъл мина и за моя голяма радост ми беше както преди бременността, с тази разлика, че първият ден винаги ме е болял корема, а сега НЕ Praynig Дано не е само временно  Praynig явление липсата на болка в първият ден от цикълът ми Rolling Eyes 
Шамс,  Hug Hug Hug , че много ти се събра в последно време  spoko

# 103
Добро утро  Hug
Юле ако знаех какви са тея колики  Rolling Eyes нали вече уж трябва да свършват  Rolling Eyes
Лорче, аз моя колкото и да го пазя от телевизора, баща му като го хване да го пази, ляга той на спалната и слага малкия до него да легне и си гледкат ТВ....
След малко ще допиша,че малкия  smile3514

# 104
Варна. Разходка? Пиша кратко, че немам време.

Общи условия

Активация на акаунт