НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 743
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Да ви питам нормално ли е преди 2 дни ни биха 2 Пентаксим но сега забелязвам че там където му е бита инжекцията е твърдо [/color] [/i] [/size]

След инжекцията ми казаха да не разтривам, а само да натисна да спре кръвта. После проверих-беше меко, нямаше твърд участък. По-добре питай педиатъра. Ако не е зачервено и не вдига температура вероятно не е нищо особено, но все пак питай.  Hug

# 196
  • до Пловдив
Да ви питам нормално ли е преди 2 дни ни биха 2 Пентаксим но сега забелязвам че там където му е бита инжекцията е твърдо [/color] [/i] [/size]

След инжекцията ми казаха да не разтривам, а само да натисна да спре кръвта. После проверих-беше меко, нямаше твърд участък. По-добре питай педиатъра. Ако не е зачервено и не вдига температура вероятно не е нищо особено, но все пак питай.  Hug

не не е зачервено нито пък има температура но ще звънна да я питам за всеки случай
бубе мерси Hug

# 197
  • София
Здравейте! Ние днес направихме страхотна разходка. Верно беше хладничко, но нямаше как да изпуснем слънцето  Mr. Green

Относно племеницата ми - още я чакат да се изака  Laughing Иначе са говорили с док. и очевидно не е хепатит, понеже няма други симптоми освен това бяло ако.   Thinking Можело да е от храната.  newsm78 Много се радвам, че не е нещо сериозно и най-вече, че след като не е хепатит мама утре пристига при нас на гости  Party

отивам да го гушкам Идинка, че се събуди от сън и жално мечи.

дани, при нас след хепатитната ваксина ни беше станало малко червеничко и твърдичко, като ухапване от комапр. педи каза че е нормално, стига да не е по-голямо от 20ст.

# 198
  • На топло...
    Hug
                 Честито на имениците и на месечинките  bouquet!

Шамс, бързо оздравяване Praynig!

Илка, радвам се, че с мънинката всичко е наред...

Честити зъбки на малките хищничета Laughing!

Ние сме добре... Имаме само нови навици ooooh!:
                          - не можем да спим, ако не е на ръката на мама,... ни денем, ни нощем;
                          - държим да ни носят, но на рамо!, много сме любопитни... Сменим ли обаче позата почваме да ревем...

# 199
Ето ни и нас след дълга почивка  Hug
Много ни липсвахте  Heart Eyes

# 200
Ето ни и нас сслед прекрасната разходка  Hug

# 201
Елииии какво направи бе душа.....голямо отсъствие голямо чудо  Hug

# 202
Имахме проблеми с компа, но вече всичко е наред и пак съм си тук.

# 203
  • София
Ели, добре дошли  welcome И вие ни липсвахте  Hug

Диди и аз забелязах такива нишки в акото на Никол, но и аз незнам от какво са  Embarassed Ще чакам да видим дали някоя мама е по-запозната  newsm78

# 204
Честито на всички именици! Да са живи, здрави и много щастливи!
Честито на месечинките!
Лорче, честито  за племеничето!
Радослава, честити зъбчета!Вие със Стефи на Темичка сте първенци!
Нануна, ти добре си го научила твоя синковец, капризен бре!
Елица, добре се завърнала!
И ние се разходихме, поспахме, добре че навън спинка.НО спра ли, надава вой, влезнах в един магазин за гердани и мъниста, пищи.Излизам, люшкам, спира.Влизам отново и един вой, та не успях да разгледам изобщо.Излизам и две циганки ме гледат възмутено Laughingпредставяте ли си Laughing Grinning Grinning
Хана, браво за изпитите!
Нашето аки пък пак ми намирисва на неприятно, вманиачила съм се и само душа. Белите нишки предполагам са от храната, която приемат майките, може би повече млечни.
Бубе, Яна се е заситила вече.КАк така не се буди, в колко яде последно и после сутрин иколко мл.Питам те, защото ние си се будим, тази нощ издържа доста-от 19.30 до 4.30 часа, но на мен ми се иска до 6 поне.Ама гладно спи ли се????
Благодаря ви за съветите относно къпането!Тази вечер решихме да сменим коритото, да ползваме обикновеното и да видим как ще е. А пък свекърва ми днес ми каза, че се чудела защо така е плакал, чудела се, понеже и двете вечери се случи, когато тя беше тук и ми вика мислех си нещо да не го плаша, така ме разсмя....тя пък в нея търси вината.

# 205
Нещо съм изпуснала кой от какви бели нишки се притеснява, но бъдете спокойни - това е неусвоената кърма и е сигурен признак, че на бебето не само му стига, но и му  е в повече храната Wink На мен обаче ми приличат повече на бели топчета Laughing

Косето пък вчера направи рекорд - легна си в 21.30 и стана сутринта в 9ч. Shocked Съответно аз бях пред запушване на гърдите, но се оправих бързо.  Party

# 206
Ели, добре дошли  welcome
Нелчо, то и вие добре си поспивате, но защо не пробваш по-късно лягане- така ще ставате по-късно, поне така предполагам newsm78
Рая никога не заспива преди 21.30-22ч, и става най-рано в 7ч, най- ми е добре като откара до около 9.30-10 Laughing

# 207
да се запиша преди да сложа Ивко да спи
днес бяхме на консултация.Вече сме 6.600кг и 61см. лекарката каза че вървял доста напред а и нали се опитва да се изправя и се обръща,та ни увеличиха витамин Д-то от 2 на 4 капки до края на месеца.В последния момент намерихме пентаксима и я бихме.Даде ни направление за ортопед и каза че трябва да отидем преди Ивко да навърши 4 мес.

всичко друго което щях да пиша го забравих smile3555

# 208
Все си мислех да поздравя Хана за успешното приключване на изпитите и забравих.
Честито! Комфорт и пари да видиш от цялата работа! Аз без дете едва четях за изпити (мързел, не по други уважителни причини), а с дете.....

Нелчо, верно. Слагай го да ляга по-късно. Яна ляга много късно-11-11.30, а понякога и до 12.30 откарва. Сега ще чета за режима, че така не бива.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 20:56 от Бубе

# 209
 kaffeetrmker_2 Sleeping

Много празнуващи днес!  smile3501

Честит имен ден на двете Валета и бебе Валентин, ако има още скрити празнуващи да се чувстват поздравени!  newsm51

Честити месечинки! Много да слушкат и хапват бебенцата! smile3525

Хана, честито и вече нямаш оправдания да не пишеш!  Naughty

Ели, добре се завърнала  и повече никакви hit

Радослава, честито  tooth tooth вече може да почвате пържолите!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт