НОЕМВРИйчето расте и хубавее, а мама се вталява и слабее!

• 11 722
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Аз ще давам зеленчукова вода/от прясно сварен морков в началото/ веднъж на ден по лъжичка като навърши 4 месеца, след това ще дойде ред на вода от сварен плод, ако сме на АМ ще разреждам сухото мляко с тях, и така докато навърши 5 месеца /ще сварявам и различни други плодове и зеленчуци/.
Влезе ли в 6-я, веднъж на ден ще добавям и по грамче от намачканите сварени зеленчуци или плодове в млякото. И ще замествам 1 хранене като навърши 6 месеца. Жълтък, сирене, хляб, каши, пюрета - след навлизане в 7-я.
Всичко това - ако детето е напълно здраво и се интересува от различна храна.
Но тя и сега трепери чак, като седнем да вечеряме и е с нас на масата... очите ще и изкочат  Joy

# 241
  • София

Имам си ново колело вечеееее - току-що го доставиха  newsm39
/че моето се беше счупило и нямаше с какво да смъкна последните килца от Д-то  Mr. Green/

Я покажи какво ти е колелото?

# 242

Имам си ново колело вечеееее - току-що го доставиха  newsm39
/че моето се беше счупило и нямаше с какво да смъкна последните килца от Д-то  Mr. Green/

Я покажи какво ти е колелото?

Този модел реших да пробвам сега.
Има и по-хубави, но са много скъпи...
Този е 240 евро.
А моя стария беше доста стар модел..

# 243
Честито на всички многобройни празнуващи месечинки!

И аз завиждам на мамите, които не стават нощем. При нас като че ли установих, че се дъбужда нощем, когато нещо не й е добре - я колики, я носле. Иначе може от 22 да откара до 6ч., което за мен си е много - ама редки са такива дни.

Нанунана, за пореден път забелязвам, че Калина и Йоши си приличат по навици - и нашата иска на ръце да спи и да я носа на рамо да гледа любопитно света наоколо. Ама така ще е засега - да видим кога ще сменим номерата.
С интерес следя идеите за захранване, че още не съм мислила по въпроса.

# 244
както писах по-горе, днес съм приготвила на Василената ябълка,като започна днес смятам до месец да вкарам и тиквата Peace че да можем като стартира "голямото хойкане" на пролет да мога да заместя едно хранене по обед, аиначе ще си се кърмим живот и здраве Mr. Green
това го пиша с риск да ме линчувате  Sunglasses
Пепенке аз няма да те линчувам, а я кажи тиква може ли да давам, защото и тя е разхлабваща, а имам домашна, а предпочитам да я давам вместо да купувам круши. Peace

# 245
Здравейте и от нас. Искам да споделя следните проблеми в отглеждането :

1. Миналата седмица се наложи да я оставя да я гледа свекърва ми два пъти и два то пъти е плакала с часове до момента в който не се прибера и чуе гласа ми и ме види. Даже единия път след като ме видя започна и да се усмихва. Само да поясня че Али контактува с баба си всеки ден, но не повече от 30мин.
  2. Отказ да пие от всякакво шише. Когато ме е нямало е стояла гладна цели 6часа ooooh!
  3. Кърми ме се само два пъти през три часа и това е сутрин, от 12часа на обяд до 12часа вечерта суче през два часа и това ме изморява много. Не смятам че причината е липса на кърма защото понякога цедя доста след като е сукала.Вечер от 12часа вечерта до 6часа сутринта също суче през 2-3часа. Ако някой има идея как да реша този проблем да сподели .
  4. Непрекъснато си смуче палеца, ползва го вместо биба . Идеи и за този проблем? newsm78
  5. Опитвам се да създам режим но не е много постоянен.

Направо ме е срам да кажа че съм майка за втори път Embarassed, все едно дете не съм гледала. Но всяко дете си е различно и с характера си.

# 246
  • София
Привет!!!
Честито на всички многобройни празнуващи месечинки!
Лора много е готино колелото!!!!  bouquet
Сега ходихме до Пирогов и залепиха на бебко пъпчето, дано мине тая херния само с това. Praynig
Аз пък съм болна, но пия някакви хапове и от тях ми се доспа вече ужасно много, не ми стига и системното недоспиване. #Cussing out
А днес вече окончателно се убедих, че на Крис не му става космонафта #Crazy, носим дрехи за 6 месеца и са ни малки. Joy
Вчера бях на доктор, за контролата след секциото и имам някакво течение, но ще видим какво е точно, но не изглеждало като гъбички. newsm78
vita аз немога да помогна със съвет Embarassed, но аз също имах проблем с режима, но от миналия петък бебко сам започна да прави пауза от 8 часа без хранене, аз само го изместих. А иначе като хапне в 9-10ч. вечер, в 3 през ноща се буди и му давам биберон и откарва до 6ч., когато вече яде.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:56 от aleksa_sm

# 247
vita[/b ]при майка ми Мони слуша повече от колкото при мен, а само на събота от 12 до към 8-9 вечерта е при нея но аз отскачам  да го кърмя като стане време за ядене. А при нея е оставал още като новородено, когато се налагаше с таткото да ходим по доктори и може би това е повлияло, но е било само 2-3 пъти Rolling Eyes
пробвай ако искаш един ден да се появяваш само за ядене,да видиш как ще е.Колкото за кърменето, щом се случва в следобедните часове, да не би да се уморява, докато яде и да не се дояжда като хората и затова да огладнява бързо newsm78 при нас го имаше този момент.

# 248
  • Burgas
Привет от нас!
Ние сме бебе София (21.11.2008) и кака Ива (10.01.1999)

# 249
  • Попово
mimeto_mss , според мен може, миналата година като отглеждах тошката повечето пюрета след 3 месеца имаха и тиква(купените имам в предвид) но сега сезона позволява да имаме домашна и за това ще я предпочета на първо време, дори преди картофа Peace
bibabi  welcome

# 250
  • Burgas
Много съм боса в чатенето............дори не знам как да публикувам смеещите се човечета, камоли снимка    Crazy

# 251
PePeNa мерси newsm51
bibabi welcome

# 252
  • Burgas
А за човечетата се получи

# 253
  • Burgas
Ние се кърмим по 5 пъти на ден. Сутрин през 4 часа, а вечер през 3

# 254
Добър ден от мен и Стефито. Направо в чудо се виждам с тези зъбчета. Като ми налапа пръста няма пускане  Mr. Green. Сега пратих чичото да купи Калгел и чесалка, че бибата за чесане я стреля на метри. И сега най-сетне заспа  ooooh! на ръцете ми, горкото детенце. Иначе панадол дадох само снощи, че нали съм си пат....а не съм се сетила да се запася с нещо друго.
Честито на днешните ни месечинки. Да растете щастливи и безгрижни деца  Hug  love001
Мами,  newsm78 кой питаше за памперсите? аз използвам Хъджис, защото имат ластиче на гърба, но в последно време забелязвам, че малкият ми миришка много на напикан. От скоро му мирише пиката. Не знам да ли е нормално или е от памперсите. Някой друг с такъв пиклив проблем има ли?
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора  Heart Eyes
bibabi welcome  welcome

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 13:24 от temi4ka

Общи условия

Активация на акаунт