Благоевградската дружина, много бебчета очаква таз година, начело с мама Ина

• 16 748
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Мама Цоцоланка,благодаря за рецептата.Не изглежда много сложно,може да и се пробвам още утре.

# 166
Нинка имаш ли да ми дадеш някакви координати на очната докторка в Запад. Мисля утре да заведа Вики на преглед. Laughing

марси преглежда всеки ден от 16,30 до 18,30 костадинова или константинова
изключително любезна и спокойна докторка
отиваш и си пазиш ред
няма голям наплив всичко върви спокойно чакаш единствено ако слага капки на детето а тя сигурно ще сложи на вики за да си я види както трябва
работи с направление
има и оптика там новите стъкла от там си ги взехме и ни излезе на половината по-евтино от колкото предишните

# 167
Здравейте... мили дами... Много интересни неща пишете... Аз се казвам Силвана Дамянова и съм от Благоевград.

# 168
Здравей Силвана!
Добре дошла ! Simple Smile

# 169
  • 42.016399,23.101179
Добре дошла при нас Силвана!!!  bouquet  bouquet  bouquetРазкажи ни нещо повече за себе си. Embarassed
Нинка, благодаря! Значи утре след детска направо да я водя. Нали кабинта и е там при оптиката? newsm78

# 170
да срещу езиковата и спортния интернат в този блок отвън сините стъкла са на оптиката а като влезеш е едно малко дълго коридорче първата врата вляво е на оптиката веднага втората врата е кабинета на докторката
ние след седмица сме на контролен дано да име подобрение
откакто е с новите стъкла спря да мига и не са и се зачервявали очите а пък не ги носи нон стоп в къщи ту ги слага ту ги сваля
но в детската ги маха само като спят  Shocked  newsm78
и госпожите така и се кефят че не са имали друго толкова малко дете и да си носи очилата
ама то големи приказки бяха за тея очила преди да ги сложи и като ги взехме вече и първия ден се прибира и я питаме в къщи как беше харесаха ли ти очилата в детската а тя "да" еди кои си искал да и ги вземе (той въпросния младеж още и ги взима та се чудя харесва очилата и или харесва нея  newsm78  Joy )
и я питахме има ли друго дете с очила а пък тя горда чак "нееее само госпожата"  Joy

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 19:49 от puhelota

# 171
  • Благоевград
 Silvana Damqnova добре дошла тук!  newsm51 smile3501
Тук сме любопитни, така че разкажи нещо за теб ( за тези които не те познават  Wink)

Момичета сега не смогвам дори да ви изчета ,ни вие си
пишете  ще наваксам още днес  Mr. Green.
  bouquet

# 172
Silvana Damqnova ,добре дошла и от мен Hug
Марси,забравих да ти кажа че вчера на курса срещнах Руми и си побъбрихме малко в коридора,разбрахме се някой път да ни събереш на кафе Peace
На хотел и аз искам няма значение годишното или климатичното време-бих правила сех през по-голямата част на престоя,а през останалата ще ям-с Жорчето естествено де Mr. Green
Ади и мен ме мъчи хремата и влажна кашлица,ох не си отива тоя грип значи Cry
Нинче,тъкмо децата ме питаха-*Тия защо се цункат мамо* и ти смени аватара hahaha
До после бъбривки Peace

# 173
  • Благоевград
puhelota  Marci   За тази очна докторка голям майтап имахме.
Преди 5 години свекървата взима направление за очен за свекъра.
Тя решила до го води при тази костадинова или константинова .
Тогава те живееха в ж.к."Запад" близо до кабитена й.
Та тръгват двамата , влизат и сядат да си чакат реда. Чакат доста
време , а свекъра през това време се чуди как така само жени има .
Идва им реда и докторката се обръще към свекървата и пита
 " кажете за какво сте вие , оплаквания....",       а свеки :
" о , не е за мен за мъжът ми е "
Доктарката била в този вид   Shocked , " но нещо да не е станала грешка"
аз съм гинеколог"  Laughing
Секъра едва не потънал от срам  Sick Embarassed Sick, но на свекито
изобщо нищо   Whistling, минала само с " извенявайте " .
 Joy hahaha Joy
Дълго време се бъзикахме с този случай .  Joy
  bouquet

# 174
puhelota  Marci   За тази очна докторка голям майтап имахме.
Преди 5 години свекървата взима направление за очен за свекъра.
Тя решила до го води при тази костадинова или константинова .
Тогава те живееха в ж.к."Запад" близо до кабитена й.
Та тръгват двамата , влизат и сядат да си чакат реда. Чакат доста
време , а свекъра през това време се чуди как така само жени има .
Идва им реда и докторката се обръще към свекървата и пита
 " кажете за какво сте вие , оплаквания....",       а свеки :
" о , не е за мен за мъжът ми е "
Доктарката била в този вид   Shocked , " но нещо да не е станала грешка"
аз съм гинеколог"  Laughing
Секъра едва не потънал от срам  Sick Embarassed Sick, но на свекито
изобщо нищо   Whistling, минала само с " извенявайте " .
 Joy hahaha Joy
Дълго време се бъзикахме с този случай .  Joy
  bouquet

smile3532 горкият човечец Simple Smile

# 175
  • На черешата
Marci ,добре изглежда.После дай отзиви,да изненадам и аз половинката. Mr. Green
Мамо Цоци,а ти до какви пари търсиш,дай ориентир. newsm78

# 176
О....Фантичка, защо се губиш така...Не е характерно за теб......Сподели какво те мъчи в душата.....

Предния хотел на Марси ми хареса - цената като за нас е 110лв. То да е само тази почивка - с мед да я намажеш.....Но днес разбрахме и колко ток имаме, изгубихме една чанта със стока, която не струва малко пари и нещо в последно време само разтоварващо го раздаваме, а постъпления - никакви.....Та ме е срам да кажа напр. цена от 70-80лв., осъзнавам че няма такава......Години наред ходихме в една станция на Предел - въобще не е претенциозна, няма екстри, но и парите и скромни, правиха ни отстъпки като редовни клиенти......Но вече и при тях цените са се вдигнали, няма отстъпки никакви вече, и предпочитам да дам някой друг лев повече, но и да получа нещо насреща......Тази къща, за която писах в Добринище е 85лв. на вечер....Ще видя днес как ще върви деня,че нещо много назаден ни е тръгнал, че довечера да питам пак семейния съвет какво ще каже......

Имаме едни приятели и лафа на мъжа е този - Семейният съвет се събра и аз реших....Та да видим довечера какво ще реша и аз......

# 177
  • На черешата
 Аааааа,нищо не ме мъчи,ама ме гони апатия нещо. Confused
 Не ми е интересно нищо,в това число и форума. Rolling Eyes
 Пробвай в Говедарци,чудесно местенце,с не толкова скъпи хотели. Peace

# 178
Аз знам едни къщички,които се намират съвсем близо до село Огняново.Цялата къща(на два етажа мисля,че е)се дава за една седмица срещу 200 лева.Има и сайт,само че не си го спомням.По-късно ще ви го дам,ако някои се интересува.За лятната оспуска е идеално.

# 179
Silvana Damqnova  добре дошла   bouquet

деси тя гинеколожката костадинова или константинова че и нейното не запомням също май още е там само че до аптеката

дани кажи на жорката да ти вземе от някоя аптека от града билка подбел много бързо оправя кашлицата и небетшекер за да го подслаждаш (пробвано е и върху мен и върху детето сега януари при предишната грипна вълнаи ) освен другото ако пиеш нещо тези ще ти ускорят и възстановяването
малката още и давам от небетшекера като подсладител за млекцето
  remybussi твоите дребосъци от нас  Grinning

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 13:39 от puhelota

Общи условия

Активация на акаунт