Благоевградската дружина, много бебчета очаква таз година, начело с мама Ина

• 16 761
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро момичета, благодаря за кафенцето и закуската (от която ще се въздържа) на Анелия и тортичката на Мама Цоцоланка(от която пак ще се въздържа)
При нас е всичко по старо му, няма нищо интересно освен работа, работа и пак работа.
Късмет пожелавам ти да изкараш една безпроблемна бременност, че аз лично не я харесвам като лекар Аврамова. Аз също започнах при нея с препоръка от приятелка, но след два прегледа я смених.
Стига с тези лекари, че направо ви напълнихме главите и сега тотално се объркахте.
Що се отнася дали ще стигнете до София, можеш да бъдеш сигурна че ще стегнете  Wink

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора Mr. Green

# 151
добро утро и от мен.

1. да се похваля-ще ставам леля и "вуйна"-сестра ми и сестрата на мъжлето вчера ни съобщиха страхотните новини.и какъв късмет-и двете не само,че ни казаха в един ден,но и термините са им по едно и също време-7.10.2009г.

да се включа в дискусията за докторите-за мен е важно не какво чуваш за дадения док.,а какво е твоето чувство-ако като ходиш на преглед не си сигурна в него или нещо "не си доволна"-сменяй го.лично аз ходих при"смешната докторка"(така и казва мъж ми) Топалова и съм много доволна от отношението,от това,че при всяко нейно съмнение за нещо бях пращана в отделението за допълнителни изследваня,или при "специалист"-при по добър от нея-обикновенно Стивасарска.вярно май са близки,но жената работи в Шейново ако не се бъркам.
 Динов по мое време-октом.ноем.2007г. беше болничен-казаха че имал хепатит.може да е отдавна ама бих се замислила за него,а и е май пенсиониран,а новия завеждащ-за който говореха сестрите ще е Калоянова.

# 152
Марси,хотелчето изглежда страхотно.Много ми се ходи на подобно място,да релаксирам малко.Но ако отидем там  групичката,които сме се събрали за Синаница,ще ни изгонят в бързината с оправдание,че нарушаваме спокойствието на хората Simple Smile

Дани
,радвам се,че малките са по-добре.Дано и ти скоро да оздравееш...

# 153
Марси, много добре изглежда хотелчето. Аз на такива места обичам да ходя, но през лятото. Та затова малко ме е яд, че другата седмица ще сме на Трявна, вече споделих, че като е студено вегетирам  Mr. Green. Хубаво си го изнудила Венци да ви заведе, че те мъжете трябва да бъдат изнудвани. Вчера ги видях с Вики на пазара  Simple Smile

# 154
Динов все още не е пенсиониран, знам го наш общ познат и няма да се пенсионира близката една година (поне така е казал), за нов завеждаш не знам дали ще е Калоянова. Докато той беше в Дупница, завеждаш беше Митев. Аз понеже следя от близо тези факти и за това знам.
За отношението на Аврамова, наистина е много мила. Харесва ми като лекар при който мога да отида на преглед, но не става за следене на бременност, поне според мен

Марси хотелчето е супер искам и аз там
Ани няма да издам тайната че ще ни изненадаш и аз ще се правя на приятно изненадана Mr. Green

# 155
Дано Мама Цоцоланка да бъде така добра да ми даде рецептата Simple Smile

# 156
добро утро
мерси за кафето
мамо цоци ха направи една плодова тортичка и за моята душа някой ден

дани май доста ви е сериозно положението усеща се липсата на присъствието ти
дано да са минали тревогите ви вече

Та така и за мен много важно е отношението на докторите към пациентите, това че Анелия не е единствената бременна на Калоянова и че не се познават лично от преди това не я оправдава. В крайна сметка в нейните ръце е поверен живота на бебето. Sunglasses
марси питах за това с мисълта че ако са правили една две консултации до сега е съвсем нормално да не се сети за кой и звъни по телефона с проблем и че не я е познала в отделението дали докторите при които ходим често ни записват в телефоните си  newsm78
питах дали се познават от преди защото ако е така това вече е брутално да се блъсне в пациента си и да не реагира
 ако аз бях в тази ситуация поне щях да и кажа че аз съм я търсима предната вечер защото в крайна сметка преди доктора да носи отговорността за моето дете я нося аз самата Peace

извинете ама нека и деси да ви каже кака за малко не я подминах във фризьорския салон в който и двете ходим а стоях до нея 10 мин и вече се бях срещала с вас поне 5 пъти
а иначе съм физиономист

да обидно е когато си се доверил на един лекар и той не е оправдал очакванията ти за това и аз казах че бих постъпила като анелия

за педиатрите по добре да не започвам
марси като тебе правя справки като се приберем от преглед ама и преди да тръгнем се подготвям здраво с материал за да знам какво да искам и на какво да обърне внимание въпросния лекар
ама то мойто е и от страстта към медицината  Crazy

е това е в нашата държава - да живее интернета в частност Гугъл

лек и усмихнат ден на всички слънцето се показва хайде дано е и слънчев

п.с. ама колко сте бъбриви и днес  Hug

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:08 от puhelota

# 157
И аз искам слънце, но вместо това хрема ....а снощи как валя сняг на Пампорово... все едно е Бъдни вечер.

# 158
Да,добре,че има Гугъл,че не знам иначе...Аз,като бях във втория месец,ме хвана лошо грипче.Звъннах на Калоянова...тя каза...веднага ходи при личния.Личния каза,че само тя трябва да ми изписва каквото и да е било през бременност(колкото и да е това не му е тясната специализация).Както и да е...Изписа ми някакви лекарства.Добре,че се порових в нета,та видях,че две от трите,които ми изписа имат противопоказания при бременни(едното само при бременни до третия месец).Май наистина трябва да проверяваш всичко сам,да нямаш пълно доверие на никой и да станеш половин лекар... Simple Smile

# 159
може и още да не е пенсиониран,все пак казах,че информацията ми е от ноември 2007г.тогава това беше положението в отделението и Калоянова беше временния завеждащ и сестрите спрягаха нейното име.
извинявам се ако съм объркала някой с моята информация.а, и май е важно а как се работи там и какво е отношениет им към нас

# 160
андреа давай снимките на монката  Grinning не ги крий

ако направим още някоя дискусия  hahaha и ще започнем нова тема за св. Валентин

# 161
Втора тема, която няма да оцелее до заветния уикенд.
Други снимки нямам, защото с тази хрема не посмях да отида днес
Довечера зет ми ще ми изпрати още, а изписването ще е утре сигурно

# 162
Селесте, давай още снимки на племенника, няма да ни задоволиш само с аватара, да знаеш  Mr. Green

# 163
  • 42.016399,23.101179
Малееее, чак сега забелязах аватара на Селесте. Пу пу, голям сладурчо е този Симеон. Heart Eyes
Ели разхождали са се вчера по пазара, да. Бяха по напазарували разни неща, предимно бонбони. Joy На мен пък на почивки ми се ходи по всяко време, без значение от сезона. А като е студено на вън, просто няма да излизаме от хотела. Не знам дали сте разглеждали снимките, но във всяка стая има плазма, хладилник, микровълнова, каничка за кафе, тостер. В апартаментите пък има камини. LaughingТака че хич и няма да излизам от там, стига да стигна де-това е проблема. Laughing
Нинка имаш ли да ми дадеш някакви координати на очната докторка в Запад. Мисля утре да заведа Вики на преглед. Laughing

# 164
Марси, чудно е хотелчето.....Ох...ама ние трябва да наемем най-малко апартамент с 1 спалня и отиваме на цифра.......Иначе ми казаха добри отзиви и за една къща за гости Гергана в Добринище - отношението било много добро, закуска сервирали хората, домашни палачинки, вино, до нея имало и хотел с басейн.....Но.....финансовата криза не ни пуска нещо......Ние се дърпаме, тя пак ни захапе.....

За раждането.....

С първото, от страх, отидох на 600км. от тук. Т.е. при мама. Раждах при доктора, който е бил на моето раждане, а и са семейни приятели с родителите ми. Така бе и втория път. Първият път с малки изключение, бяхме разделени с Лъчо 9 месеца. Но и двамата бяхме готови да платим каквато и да е цена, за да имаме живо и здраво бебче. Така и не се доверих на докторите тук. Третият път - моя доктор вече е пенсионер и не влиза в отделението. Само на частно и то други работят за него. Откри си център, но без раждане. А и да изпитаме тръпката заедно да посрещнем Бебо......Разказвала съм на дълго и широко за Константинова. Бях доволна от тази жена години наред - 7г. може би - но с Йоан по нейна вина преносих 16 дни и разни други усложнения за плацентата ми напр. Просто искаше пари. А достатъчно пари съм и давала, вика на прегледи през 2 седмици и т.н. Всяко нещо си има граници. Разликата с тукашното отделение и предишите ми раждания, дето бяха с връзки, голяма. Така и никой не ми обърна внимание, нищо,че се смениха 3 смени. Благодарна съм само и единствено на акушерата Мария. Златна жена. Млада, много приятна. Бе до мен през цялото време - 9 часа. дори и когато заспах в края на първата система, тя пак си редеше марлите до мен. Тя изроди Йоан, а Даскалова само 2 пъти ме бръкна и ми направи разкритие 4-5 см. Та...Даскалова се хвана за главата като ми видя плацентата. Акушерката ми направи и първата снимка с Бебо - 10 мин. след като бях родила. Ох....ще съм благодарна за всякава информация за тази жена, че да отида да и се отблагодаря подобаващо,че така и си останах с целуването на ръцете и.

В София също не е евтино да раждащ. Но пък....както казах и за мен - бяхме готови да платим първият път много за да имаме живо и здраво детенце. И като пари, и като раздяла. И ако и вие сте готови да платите - действайте смело. Чувала съм добри отзиви за Разлог и за Сандански точно за родилните отделения. Колко е вярно - незнам!

Та проучете пазара - колкото и да е грозна тази дума, вижте къде колко излиза, има тук във форума много теми с хубава информация - и ако няма проблеми - отивате си в София.

Аврамова на държавния кабинет ми обърна внимание, но бе студена и почти нищо не ми обясни. В частния положението бе коренно различно - топла, приятна, приказлива. 

За педиатрите.......Бях доволна от Бекярова, но нещо в последно време ми е на приливи и отливи......То и вярно, не съм опирала кой знае колко до нея, но...беше и по-добре жената....Истината е в профилактиката, но и за нея трябват пари - за почивки, смяна на климата, качествени храни и т.н.

На всички, които чакат радостно събитие и избиране на доктор, успех и дано си намерят своя доктор.

Нинче, у нашата къща плодови торти сигурно няма да се правят, защото аз и разни плодови кексове, щрудели и т.н. също не правя. Плодовете ги ядем само сурови. А за торти - предпочитанията клонят само и единствено към шоколада. Много ми хареса крема на тортата с Барбито - Рафаело. Страхотен вкус. Но в къщи са шоколадови предпочитанията на всички.

Рецептата е от тук - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2594.msg66901.html#msg66901.

Сутринта я сглобих, сложих в хладилника да стегне, така че все още цялата е в наличност.

Ако някой все пак намери сносна и не много скъпа оферта за почивка - нека се обади.

Общи условия

Активация на акаунт