Благоевградската дружина, много бебчета очаква таз година, начело с мама Ина

• 16 779
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • Благоевград
http://mindreader.hit.bg/

Вижте какво ми пратиха преди малко - Shocked
къде ли е уловката  newsm78

ina_maria  поздравления издадените стихове!

Мама Цоцоланка не се извинявай , по- често се отпускай . Grinning

# 76
ммм да деси и на мен ми го пратиха на мейла почивните дни
не търси уловката
просто е годино

интересно защо ли виноги хората се стремим на всичко да търсим обяснение

мамо Цоци  Hug  Hug  Hug
деси е права отпускай си по често душата с такива постове   Heart Eyes   bouquet

нашето дете тая сутрин в 6 само се надигна и каза мамо искам във вашето легло и нечака позволение направо се намъкна и.... така сладко беше че на мен хич ама хич не ми се ставаше камо ли да идвам на работа и да я водя нея на детска

# 77
Ние преди време сме я играли тази игра......Имаше уловка...Мъж ми разправяше за някаква негова логика, но като се прибере ще го питам какво беше точно.....

Сетих се сама....Ужас! не предполагах,че съм толкова умна!

Да го кажа ли.....

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 16:10 от Мама Цоцоланка

# 78
  • Благоевград
Мама Цоцоланка кажи де , кажи  Crossing Arms
 smile3506 smile3508

то май и аз се досещам, а сега ....
 gydi

# 79
Накрая сбора от цифрите на всяко получено число е 9. И символа на всички цифри, които правят 9 - 9-18-27 и т.н. - гледайте по диагонал - е еднакъв. Символите се сменят за всяко ново Опитай пак, но по диагонала винаги е еднакъв(нищо,че е пак сменен). Така че каквото и число да си намислите - символа винаги е един и същ......

Напр. - сега при мен за всички числа, чийто сбор е 9 - е z.....Намислям си 33. 33-3-3=27 - (2+7=9 Wink) - там е z - и в квадратчето ми излезе точно - z......

# 80
мамо Цоци искам да ти благодаря,че ме накара да се замисля колко сме "нещастни" и жалки и колко сме материални,а всъщност колко малко ни трябва ,за да сме щастливи-една целувка,една прегръдка,една усмивка дори.
искам да ти благодаря,че ми припомни,че Бог ни е създал ,за да се обичаме и за да се уважаваме,че Бог ни е дарил с тези дечица,за да им покажем колко е красив света на доброто,а не за да им показваме материалните неща.Благодаря ти,че ме подсети,че трябва да посеем  в децата си  семената на добротата, уважението и любовта.
а, толкова често забравяме,че всъщност всичко на този свят ни е дадено и трябва да го пазим,колко малко ни е нужно.колко сме вещомански настроени всички и колко сме преходни

# 81
Марси, молба към теб......

Намерих презентацията...Но в по-висока версия....Можеш ли да я направиш в по-ниска, така че да е достъпна за всички?

Благодаря!

Ето тук - http://dox.bg/files/dw?a=7db4b690f6

# 82
Добро утро Hug

Айде по едно кафенце от мен

и по едно парченце от тази прекрасна торта

и тези цветя са,за да ни напомнят,че съвсем скоро идва Деня на Любовта...

Желая ви прекрасен ден!

# 83
Добро утро, денят наистина започва чудесно с такава закуска

# 84
Ади,кога изписват бебчо?

# 85
мамо Цоци искам да ти благодаря,че ме накара да се замисля колко сме "нещастни" и жалки и колко сме материални,а всъщност колко малко ни трябва ,за да сме щастливи-една целувка,една прегръдка,една усмивка дори.
искам да ти благодаря,че ми припомни,че Бог ни е създал ,за да се обичаме и за да се уважаваме,че Бог ни е дарил с тези дечица,за да им покажем колко е красив света на доброто,а не за да им показваме материалните неща.Благодаря ти,че ме подсети,че трябва да посеем  в децата си  семената на добротата, уважението и любовта.
а, толкова често забравяме,че всъщност всичко на този свят ни е дадено и трябва да го пазим,колко малко ни е нужно.колко сме вещомански настроени всички и колко сме преходни

ммм да много хубаво написано
само дето аз мисля че Бог ни е дари децата не за да ги учим ние а те нас да научат на това което сме забравили и изгубили в материалния свят
те са ЛЮБОВТА и са ДОБРИ още с раждането прасто ние сме тези които ги променяме с годините
та мисълта ми е да слушаме децата си  и да се учим ние от тях и ние да се променяме
не да посеем в тях (защото те си го носят всичкото добро и чисто в себе си) а да съумеем да го запазим в тях
това е моята си философия  Peace

# 86
Ади,кога изписват бебчо?
Чакам да мине сутрешната визитация, за да знам подробности..но предполагам, че ще е в петък!

# 87
Още малко значи...

# 88
Добро утро,
Ани, благодаря за закуската и кафенцето, но аз от днес минавам на диета, че нещо май съм качила някое килце.
Ани ти иначе как си, как се чувстваш днес Hug
Приключих с гоблена и сега започвам яко учене по английски, че установих колко много съм забравила
Ади пожелавам ти по-скоро да изпишат бебчо.  Peace
Дани, ти как си оправи ли се Hug  bouquet
Ние иначе сме добре, малката все повече и повече започва да повтаря думички, което много ме изумява.

# 89
Даничко,добре съм.Само дето не успях да се наспя,че на която и страна да се завъртя ме болеше от инжекциите.Дано всичко да е наред вече!

А ти недей да се слагаш от днес на диета...Изчакай поне да мине празника и от понеделник започни. Simple Smile

А не мога да разбера какво те изумява Ивет,че повтаря думички...То е толкова умничко,миличкото мишленце...Само се чудя на кого се е метнала... На мама или на тати... На мама,нали  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт