Тайната на перфектната кожа - 2

• 91 988
  • 400
  •   1
Отговори
# 195
Със сигурност ще споделя резултата. Дано да е положителен и при мен.  Praynig

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 17:01 от letsgo

# 196
За всички които се интересуват пуснах една темичка за този крем Рачев ....... темата се :казва за проблемната кожа  и не само за нея Peace

# 197
  • София
имам следния проблем - като се къпя и особено след баня ми излизат едни такива червени петна по тялото - деколтето, гърдите, корема, гърба (нямам по ръцете и краката). От няколко месеца е това, но понеже почти веднага изчезваха, не обръщах внимание. Но от известно време петната започнаха да сърбят и болят и по-бавно се скриват. Някой имал ли е такъв проблем?

# 198
  • София
имам следния проблем - като се къпя и особено след баня ми излизат едни такива червени петна по тялото - деколтето, гърдите, корема, гърба (нямам по ръцете и краката). От няколко месеца е това, но понеже почти веднага изчезваха, не обръщах внимание. Но от известно време петната започнаха да сърбят и болят и по-бавно се скриват. Някой имал ли е такъв проблем?

При мен се получаваше така. Кожата ми беше просто много дехидратирана явно. Лекарката тогава ми забрани ползването на сапуни и душ-гелове, ароматизирани лосиони и т.н. Ползвах медицински лосион Ексципиал, а после ми каза да мина на Лосион за тяло Талодерма 5 и 8. Пих и витамини.

# 199
  • София
Недей да използваш цветни сапуни!  Peace

# 200
  • София
maniadekay, illy

благодаря ви за отговорите - не се бях замисляла за това Confused
illy , ти с този лосион се къпеше ли?

# 201
  • София
Зима, лято, нон-стоп. Не знам дали благодарение на тях, но до преди половин година и една дребна бръчица нямах. Минавам 31г. И сега нямам. Само под очите се намъдриха едни ситнички, като мрежа. Безсънните нощи, покрай малчо си казаха думата. Първите месеци го кърмех на 3 часа и денем и нощем. И сега си ходя хронично недоспала. Дано успея да ги разкарам тези гадини под очите. Не ми стигат тъмните кръгове, ами и с тях да се разправям.  Sad

ами няма начин... но те не значат непременно нещо грозно Simple Smile, ти и така си хубава, обзалагам се. нали си ти на аватара?

# 202

права е illy просто сезонът е такъв и сега кожата има особено нужда от хидратиране
пробвай с масло каквото имаш у дома на мен ми помогна ший - просто това ползвам в момента -  намазвах само петънцето
на детето оправиха напукана уста и зачервяване около нея
и също може да вземеш някакъв лосион за тяло с алое или лайка много облакчават
всяка година по това време съм така
само че по ръцете и кръста и краката под коленете
нещо като лишейчета  и кожата е суха някак си и все едно се бели - това особено след баня
в момента съм с лосион за тяло с алое вера а на петънцата слагам масло от ший (ох повтрям се май)  Embarassed

# 203
  • София
maniadekay, illy

благодаря ви за отговорите - не се бях замисляла за това Confused
illy , ти с този лосион се къпеше ли?

Не, за след баня е. Иначе ползвах душ-олио в банята и то през ден. Така ми бяха изписали. Peace

# 204
  • София
 newsm78, добре, ще пробвам без какъвто и да е сапун днес, само вода и после масло, че вече не смея да се изкъпя, ужас Sick
пък утре ще търся нещо за миене
благодаря ви, момичета  bouquet

# 205
  • София
Аз също съм много доволна от кокосовото масло на Икаров. Спаси ме от стрии по време на втората бременност. Мажех се посноянно с него, по няколко пъти на ден (понеже не мирише, не можех да понасям миризми на парфюми разни). Страхотно се оказа. Сега ме подсетихте за него, ще си го взема за тялото.

За леки бръчици за околоочния контур - страхотно действие открих в ампулите с Q10 на Амрита (или Глори) Страхотни са, препоръчвам ви ги! Много икономично се ползват, една ампулка е 1,80 ако я поръчате онлайн, в аптеките - по-малко. Разликата м/у двете е че на Глори е на водна основа, а на Амрита - на маслена. Аз лично ги редувам и като марки и с ампулки суперхидратация.

# 206
аз сега си правя тази маска
Авокадо за енергия
Този плод бързо освежава уморената кожа. Смесете по 2 ч. л. от меката му част, мед и ябълков оцет. Разбийте и прибавете 6 с. л. зехтин. Нанесете маската и след 30 минути изплакнете.

после ще пиша как ми се чувства кожата  Peace само този оцет ме притеснява...

# 207
  • София
Ампулите на Амрита супер хидратация и на мен ми харесват Simple Smile

# 208
  • София
бре, заинтригувахте ме с тези ампулки...

# 209
ва ни ла, гаднички са си сенките под очите. Аз съм на снимките, но имам коректор. Без него не съм излизала от вкъщи от сто години. Помня, че съучениците ми в гимназията мислеха, че се гримирам нарочно така, стил Вамп  Twisted Evil.
Много ми е трудно да намеря коректор, който да стои естествено и да не личи, тъй като не слагам фон дьо тен на цялото лице. Най-добре ми се получава с фон дьо тена на Манхатан, въпреки, че не е за тази зона. Има ли някой който да е с случил на коректор, който стои естествено?

Преди години и на мен ми се получаваха такива зачервявания след баня. И в морето като се къпех пак така ставаше. Явно при мен е била реакция към водата. С времето сами престанаха да се появяват.

Вивиан, illy, зарибихте ме с тези ампули. Ще ги потърся. А знаете ли, кои са с по-добър ефект, тези на маслена или тези на водна основа?

И аз останах много доволна от кокосовото масло като си намазах тялото след баня! Много добре попива и кожата става една кадифена. И много лесно се нанася, чак ми се прииска масажче. Докато бях бременна все със зехтин се мацотих. И той върши работа. Славо богу не ми се появиха никакви стрии.

Общи условия

Активация на акаунт