Тайната на перфектната кожа - 2

• 91 920
  • 400
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък съм с много суха кожа.Пъпка не ми излиза с години. но затова пък толкова лесно се засушава  и лющи. ooooh! ooooh! ooooh!
Забелязала съм, че кожата ми се освежава и тонизира, когато й правя баня със лайка и смрадлика /смрадликата - мъничко/.За два-три дни грейва, при положение че я мия с тази отвара сутрин и вечер.

# 91
Направих си най-накрая маслената баня с рициново масло от цяла седмица и се каня и все не намирам време Tired Определено много ми липсваше МБаня чувствах много замърсена кожата си. Доволна съм от рициновото масло, но като че ли повето ми харесва с Ши-то. Ще използвам рициново за миглите, преди го правех и ми ставаха малко по-хубави Flutter
 Малко не е за тази тема но искам да Ви кажа, че си поръчах 1 книга за 1000 "бабини" рецепти уф забравих точното име на едно издателство, което ги праща по пощата заедно с игра за 100 000лв сещате се нали. Пише че там има рецепти за маски, домашни кремове и много др. интересни за мен неща.

# 92
  • Sofia
Момичета, да ви се оплача.Никога не съм имала пъпки, но преди един месец имах една "вътрешна пъпка", реших да отида на козметик, за почистване на лица.От тогава цялото ми лице е с такива пъпки.Кажете ми какво да правя.Възможно ли е от козметичката да са ми излезли толкова много, чувала съм, че стискането било вредно newsm78

# 93
Момичета, да ви се оплача.Никога не съм имала пъпки, но преди един месец имах една "вътрешна пъпка", реших да отида на козметик, за почистване на лица.От тогава цялото ми лице е с такива пъпки.Кажете ми какво да правя.Възможно ли е от козметичката да са ми излезли толкова много, чувала съм, че стискането било вредно newsm78
аз така в пубертета от едни пъпки на челото отидох на козметик и те се разнесоха и по бузите и навсякъде. Та сега не мога да ги махна Mr. Green

Linaмного хубаво звучи да е тази книжка. Като дойде сподели как е Grinning

# 94
mikys , опитай няколко дни да си правиш баня на лицето  с лайка - сутрин и вечер. Противовъзпалително действие има. Може да ти успокои кожата.
Със сигурност няма да ти навреди.

# 95
понякога козметичката може да разнесе бактериите и да причини много тежки проблеми...

# 96
  • Sofia
Ще пробвам с  лайката, благодаря момичета.Следващата седмица съм записла час при кожен лекар .Дано помогне, защото всеки ден излизат, освен, че е грозно-болят #Onfire

# 97
  • София
Mikys, съветвам да правиш и мажеш кожата с минимален брой неща, докато не отидеш на дерматолог. Иначе и на мен козметичка ми беше направила същия гаден номер Close Сигурно повече от година оправях последствията..

# 98
Mikys, съветвам да правиш и мажеш кожата с минимален брой неща, докато не отидеш на дерматолог.

Присъединявам се към съвета  Peace
Изтръпвам като чуя за пострадали от козметичка. Надявам се всичко скоро да се оправи. Аз съм си причинявала в бурната ми младост подобно нещо самичка (мене жокер ми не требе  Embarassed ) - от едно възелче ми пламна цялата буза и после докато се изчисти всичко....
Маската на Талодерма за проблемна кожа ще съкрати процеса на избиване и заздравяване, но имай предвид, че се нанася само на засегнатите места, може да имаш зачервяване (не алергична реакция, а по-скоро да ти дойде силен камфора) и силно изсушава. Късмет и дано попаднеш на добър професионалист при следващото посещение на козметик   bouquet

И поздрави на всички по случай празника днес : http://www.youtube.com/watch?v=rsqiZ1JoYD8&feature=related  Hug Hug Hug

# 99
искам да Ви кажа, че си поръчах 1 книга за 1000 "бабини" рецепти уф забравих точното име на едно издателство, което ги праща по пощата заедно с игра за 100 000лв сещате се нали. Пише че там има рецепти за маски, домашни кремове и много др. интересни за мен неща.

Ще имаш запазена рубрика значи, чакаме изпитани бабини рецепти за разхубавяване  Hug

Аз пък съм с много суха кожа.Пъпка не ми излиза с години. но затова пък толкова лесно се засушава  и лющи. ooooh! ooooh! ooooh!
Забелязала съм, че кожата ми се освежава и тонизира, когато й правя баня със лайка и смрадлика /смрадликата - мъничко/.За два-три дни грейва, при положение че я мия с тази отвара сутрин и вечер.

Може ли да споделиш цялата рецепта?   bouquet 

# 100
Не знам дали е точната тема за този въпрос но все пак ще питам,имах една пъпка на челото и си я стиснах с много злоба,и ми стана рана доста голямо,сега ми падна раната и ми остана белег какво да слагам за да израсне кожата ,не искам да ми остане белег в лицето ,точно ми е над веждата.Една приятелка ми каза да сложа всеки ден малко свинска мас на белега и щяло да ми мине.

# 101
Myriad Canaan, няма нищо сложно. Слагам около 1/2 литър вода в тенджерата, две пакетчета чай от лайка и щипка смрадлика. Похлупвам и като заври го свалям от котлона и оставям да отстине. Изсипвам в един по-широк съд. Навеждам се  над него и си плискам около минута лицето. Оставям го после да изсъхне, изплаквам с хладка вода и мажа със зехтин, крем или каквото съм решила друго. Правя го сутрин и вечер.
Не съм го правила с невен, но съм сигурна, че и отвара от невен би имала същия благотворен ефект.
Тази година и това ще опитам.
За лайката
Лайката има противовъзпалително, антисептично, болкоуспокояващо, спазмолитично, ранозаздравяващо, успокояващо, потогонно и други действия.
http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=4437
за смрадликата
http://www.zdravnitza.com/a/nav/products/one/one/products/336/category/3
за невена
Билката подпомага зарастването на рани и образуването на нова тъкан. Действа противовъзпалително, нервоуспокоително и противомикробно, понижава кръвното налягане и успокоява сърдечния ритъм.
http://www.pharmacy-bg.com/search_herb.php?cmd=herb&id=96

# 102
luna , благодаря ти много за рецептата   bouquet

# 103
Пропуснах да напиша, че го правя няколко дни подред и при мен има ефект. После поне един месец не се сещам, че и повече, ама това сигурно зависи от проблемите на кожата.

# 104
Аз пък днеска най-накрая си купих почистващи средства за лицето. Тъй като 3-те ми стъпки на Клиник са на привършване,реших да се запася от сега  Simple Smile Търсих дълго време препоръчаните ми от тук продукти на Биодерма - водата,измиващият гел и кремчето,но абсолютно никъде не можах да намеря магазин,където да продават техни неща! ooooh! За това реших да ги оставя за следващия път,ще потърся пак,ако не от интернет ще поръчам. Купих си измиващ гел,тоник и крем за мазна кожа на Авен. Надявам се да са хубави,само добри отзиви съм чувала за марката,затова прибегнах към тези продукти Simple Smile По-късно ще споделя отзиви за тях. Ако някой обаче е ползвал някой от продуктите,които споменах,може да сподели мнение също,ще съм благодарна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт