Тайната на перфектната кожа - 2

• 92 010
  • 400
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета!

Много интересна темичка.Изчетох я с интерес. Hug
Само не можах да разбера как точно се правят тези маслени бани. newsm78
Бихте ли ми обяснили?!

Благодаря от сърце.  bouquet

# 151
добре, а за арзни малки белези от пъпки (освен широките пори) има ли някакво средство?
И аз се интересувам Peace, но моето е направо потъмняване на малък участък след поредица самоиздевателства върху кожата в тийнейджърските години  Crazy
А как поддържате зоната около очите? Аз вече имам някакви наченки на бръчки а и торбички и се чудя какво да ги правя Tired Face Пробвах кайсиево масло, не съм сигурна дали от него, но получих едни гадни отоци Sad май не е за мен. Въобще кое е най-подходящо за тази зона според вас?

е същия случай, моята стои като на малки дупчици (неравна), наред с порите. абе изобщо, всички екстри Crazy. за съжаление засега не съм измислила начин за възстановяване. за очите ползвам превантивно виши, но там нямам проблеми засега (на 25 съм).

с.

# 152
# 153
В една друга тема в КМ за петна и белези от пъпки много хвалят следната маска: „Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода.Първия месец се прави по веднъж на седмица,за профилактика после един -два пъти в месеца.”

# 154
Здравейте момичета!

Много интересна темичка.Изчетох я с интерес. Hug
Само не можах да разбера как точно се правят тези маслени бани. newsm78
Бихте ли ми обяснили?!

Благодаря от сърце.  bouquet

Може би си пропуснала първия постинг. Има линк.

# 155
В една друга тема в КМ за петна и белези от пъпки много хвалят следната маска: „Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода.Първия месец се прави по веднъж на седмица,за профилактика после един -два пъти в месеца.”

от тази мая, дето се държи в хладилник, нали?

с.

# 156
Да, тази, където е влажна и мекичка /жива мая/, не от сухата. Все се каня да я пробвам тая маска. Голямо хвалене я хвалят, сигурно има защо.
Ето и линк към тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254446.0

# 157
  • София
Aз си правих маската с мая миналата година, някъде около месец! Не видях особен ефект, а нямам кой-знае какви проблеми с лицето Rolling Eyes

# 158
Да, тази, където е влажна и мекичка /жива мая/, не от сухата. Все се каня да я пробвам тая маска. Голямо хвалене я хвалят, сигурно има защо.
Ето и линк към тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254446.0
Ще опитам, въпреки, че нямам пъпки....

# 159
И аз мисля да я пробвам с профилактична цел, че се случва да ми излезне някоя пъпка като прекаля със сладкото. А и се надявам да има избелващ ефект, заради няколкото кафеви петънца от миналото лято. Така и не се нaвих да пробвам да ги махна с IPL. Знаете ли дали има ефект от него?

Същата маска ставала и за околоочния контур, така че със сигурност ще я направя.
http://kozmetika.biz/maski-za-kojata-okolo-ochite/
Четох и, че маята регулира отделянето на себум.

# 160
Лиле, за да ти станат отоци значи е много тежко маслото за тази зона. Вземи си някое кремче от медицинската козметика за около очите Peace
Май наистина е така, illy Hug Сещам се, че в една тема в КМ се казваше, че нямало такова нещо като медицинска козметика  Joy
soniacat , какво точно ползваш на Виши?
letsgo, много полезен линк, ако знаеш откога търся нещоподобно   bouquet

# 161
Привет на всички участници в тази симпатична тема. Следя я почти от началото, но чак сега се наканих да направя маслената баня. И веднага възникна един въпрос, за който май някъде се спомена нещо, но не помня какво точно беше.
Някой ползвал ли е и маслото от ший на  L'Occitane, и това на Икаров и кое е по-добро?
Аз си закупих това на Икаров, но има лек мирис като на гранясало. Така ли трябва да мирише или е без мирис?

# 162
Аз не съм забелязала моето масло от Карите да мирише на гранясало-Има си лек мирис но в никакъв случай не е на лошо Sick.
Аз се включвам с друго питане.Маслената баня вече я правя по веднъж в седмицата с масло от Ший след парна баня.
Обачеее - появиха ми се от тези точици пълни с  бяля течност - милиниуми ли се казваха newsm78.И преди ги имах но сега ми се струват повече а така се опитвам да се опърва от тях #Cussing out.
Дали някъде не бъркам с маслената баня - да не би да е често това един път седмично newsm78

# 163
  • София
Лиле, за да ти станат отоци значи е много тежко маслото за тази зона. Вземи си някое кремче от медицинската козметика за около очите Peace
Май наистина е така, illy Hug Сещам се, че в една тема в КМ се казваше, че нямало такова нещо като медицинска козметика  Joy

Да, твърди се, че това наименование е маркетингов трик, но лично аз съм много доволна от аптечната козметика на фона на другата. Освен това много от продуктите лекуват конкретни проблеми и не дразнят чувствителната кожа  Grinning

# 164
Привет на всички участници в тази симпатична тема. Следя я почти от началото, но чак сега се наканих да направя маслената баня. И веднага възникна един въпрос, за който май някъде се спомена нещо, но не помня какво точно беше.
Някой ползвал ли е и маслото от ший на  L'Occitane, и това на Икаров и кое е по-добро?
Аз си закупих това на Икаров, но има лек мирис като на гранясало. Така ли трябва да мирише или е без мирис?

Аз ползвам на Икаров и сега като попита за миризмата му май и моето леко намирисва обаче не е сякаш на гранясало  newsm78
Като погледнах срока му е до 08.2010год.Може би такава му е миризмата  newsm78
А за маслото от ший на L`Occitaane не съм го пробвала но смятам да си го закупя скоро!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт