Тайната на перфектната кожа - 2

• 91 988
  • 400
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз използвам на Estée Lauder ,доволна съм...пробвай някой тестер в Бютизон

# 211
Ти кой по-точно ползваш? Като пробвам в магазина се случва да се одобря с нещо, но като си го сложа вкъщи и не се харесвам.

# 212
Да попитам-някой правил ли си е процедури за лице в естетичен център Пандерма?Решила съм да си направя микродермабразио или евентуално някакъв друг пилинг,но се колебая къде.А в Дерма лайн?Моля ви,споделете от къде сте доволни.

# 213
  • София
Ти кой по-точно ползваш? Като пробвам в магазина се случва да се одобря с нещо, но като си го сложа вкъщи и не се харесвам.
01 light,ако питаш за номера?

# 214
  • София
letsgo за ампулите - на мен лично повече ми допадат тези на водна основа, защото може да се ползват и под крема (т.е като серум). Особено от ампулата с Q10 аз видях ефект, макар че ползвах две ампули само, и мажех цялото лице. Кожата много се изглади и избистри. Може би съм имала точно такава нужда, не знам, но оттогава съм им фен. В момента съм с ампула на маслена основа (те не са ампули, а нещо като малки контейнерчета с винт отгоре), ползвам я вместо крем, като отдолу си слагам хидратиращия серум, който си ползвам по принцип.

Ако решиш да опиташ, сподели после дали си доволна. Пробвай първо ампулките на Глори (на водна основа които са)  Hug

# 215
maniadekay, имах предвид кой вид, но не се изразих точно. Предполагам е Smoothing Creme Concealer в тубичката.

Вивиан, благодаря ти много за съвета!  Hug

LaPerla, с каква цел искаш микродермабразио или пилинг? И аз се интересувам от ефикасността на тези и IPL процедурите. Все се жалвам от едни кафеви петънца от слънцето, които така и не успях да премахна с маски и кремчета. Сега ги мажа с LED Trio E, но резултат още няма. Кожата ми се обели там, където мажа. Даже на едно място ми се получи нещо като лишейче, но петънцата си стоят непоклатими. В Попитай козметичката една мацка писа, че е супер доволна от микродермабразиото, но мисля не споменаваше къде го е правила.

# 216
  • София
Стик,по лесен е за нанасяне и не се цапам  Peace

# 217
Да попитам-някой правил ли си е процедури за лице в естетичен център Пандерма?Решила съм да си направя микродермабразио или евентуално някакъв друг пилинг,но се колебая къде.А в Дерма лайн?Моля ви,споделете от къде сте доволни.

Ще те посъветвам първо да отидеш на дематолог и той да ти каже дали кожата ти става за микродермоабразио.Моят дерматолог ми каза,че след такива процедури в някои случаи има доста проблеми по кожата.

# 218

LaPerla, с каква цел искаш микродермабразио или пилинг? И аз се интересувам от ефикасността на тези и IPL процедурите. Все се жалвам от едни кафеви петънца от слънцето, които така и не успях да премахна с маски и кремчета. Сега ги мажа с LED Trio E, но резултат още няма. Кожата ми се обели там, където мажа. Даже на едно място ми се получи нещо като лишейче, но петънцата си стоят непоклатими. В Попитай козметичката една мацка писа, че е супер доволна от микродермабразиото, но мисля не споменаваше къде го е правила.

Доста пъпки ми излизат напоследък.Ходих на дерматолог,но не успя да ме оправи.Кремчета какви ли не използвах-но ефекта е незадоволителен.И изследвания правих-нямам проблеми с хормоните,всичко е уж нормално..Затова сега се реших на такава процедура,но малко се притеснявам,че имам чувствителна кожа.

# 219
maniadekay    bouquet !

LaPerla, и мен ме е страх да не избода очи, вместо да изпиша вежди, и затова все отлагам.

Frig, дерматолозите, които правят тези процедури не изпускат клиенти и винаги са за. Другите винаги са против тези драстични мерки и по принцип има защо. Но нали искаме да сме хубави...
Дано се включат хора, които имат личен опит и дадат отзиви.

# 220
Само бързо дзак да похваля розовата хума като много щадяща за нормална към суха чувствителна кожа - вече изпитано лично Peace

Връщам се да ви чета, леле колко много сте изписали  Crazy

# 221
Аз не съм ходила при такъв,който прави тези процедури и сигурно за това ме посъветва да не го правя.
LaPerla и аз съм с чувствителна кожа и в този случай още по малко ти препоръчвам тази процедура.
Някъде бях чела как едно момиче след такава процедура получила келоиди по лицето...

# 222
  • София
Микродермабразио съм чувала, че не е подходяща процедура за чувствителна кожа Rolling Eyes

# 223
То и аз съм чувала,че не е подходяща,ама..Може би билков пилинг ще е по-удачно. Rolling Eyes

# 224
  • София
Уф, много ме е яд, че не запазвам някои мнения на CI от темата за добрата козметика. Мнението му ми беше много полезно, обясни на дълго и широко за видовете пилинги и действието им.  Rolling Eyes

Тук в мнение #120 има за билковия пилинг. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360751.120

Общи условия

Активация на акаунт