Любители на кучета-6

• 31 954
  • 430
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Иглика е професионалист в обучението на кучета,моя Марк е учен при нея и при мъжа и.Много работи може да се научи от нея.
За пишкането в къщи,честото извеждане дава мигновен ни резултати,Марк се научи за 4 дни да стиска но го извеждах по 10 пъти на ден и му давах награда след добре свършена работа.Намирам много сходни неща малко куче и малко дете Mr. Green

# 226
Привет,
Влизам при вас да ви питам за съвет  Blush Имам Кавказка овчарка,която е вече на 4 години и ще има скоро кученца,бащата е също чистокръвен кавказац,но е около 3-4 пъти по голям на ръст от моята кавказка,та моля ви за съвет ,понеже сме решили да го продаваме кученцата,да ми пишете на каква цена долу горе се продават сега,понеже виждам обяви от рода на 500 лв,но аз не искам да ги продавам за печалба,а защото по някакъв начин си мисля,че така ще са гледани.
Ето и въпросната дама на 3 месеца
http://images02.snimka.bg/000064798.jpg
А тук е на годинка
http://images03.snimka.bg/000429028.jpg
http://images03.snimka.bg/000429025.jpg

Благодаря предварително

# 227
  • София
Можеш да ги пуснеш с каквато си цена поискаш. Това е твое решение и право. Но това в никакъв случай не е гаранция, че кученцата ще са гледани, за жалост. Наскоро в друг форум имаше следния случай - купили си хорицата хъски, изпишкало се на "килим за 700 лв" и край. Искаха да го изхвърлят, нищо, че им е струвало пари.
Успех с бебоците.

# 228
Можеш да ги пуснеш с каквато си цена поискаш. Това е твое решение и право. Но това в никакъв случай не е гаранция, че кученцата ще са гледани, за жалост. Наскоро в друг форум имаше следния случай - купили си хорицата хъски, изпишкало се на "килим за 700 лв" и край. Искаха да го изхвърлят, нищо, че им е струвало пари.
Успех с бебоците.
Добро утро.
Аз също си мислех че като си го купят ще бъдат по-грижовни.Не съм мислила че има хора които ще си купят животно както книгите в библиотеката-да отиват на стената.
В събота ни подариха малко кутре.На видима възраст около 50-60 дни , а породата е сладур.
Не исках куче което да замести Бъки , а просто след време да вземем другар на Дейзи.
Случи се така че моята братовчедка има малко куче и няма къде да го гледа ,освен в апартамент.Когато им се обадих за Бъки , само 15 минути след това ми донесоха този сладур.Решили че той има нужда от любов , а аз имам да му дам.

Наистина ли куче не се подарява?
Имало такова нещо.Може 1 лев да дадеш , ама трябвало.

# 229
  • София

Наистина ли куче не се подарява?
Имало такова нещо.Може 1 лев да дадеш , ама трябвало.

Това е суеверие, което и аз съм чувала. Аз не вярвам на такива неща, но за да си спокойна, може да дадеш на жената, от която си го взела 1 лв. Simple Smile И честито кученце, дано много да ви радва! И ще чакаме снимки Simple Smile

Иначе това бяха причините аз да не развъждам моите кучета. И женската ми не е имала бебета и мъжкия не съм го пускала на мома. Най-големият ми страх беше, че кученцата може да попаднат в лоши ръце и да не ги гледат добре или да ги вържат на двора, а съм виждала бобтейли вързани на двор, кални и сплъстени- тъжна гледка е. Представих си момента, в който се раждат 10 палета!!! На 2-3 да намеря грижовни и отговорни стопани, но на всичките десет на дали бих успяла да подсигуря добър дом. И реших, че е по-добре да останем без поколение Simple Smile Това е моят избор Simple Smile

# 230
Знам,че не е гаранция ,че ще се гледа едно куче,като се купи,но аз лично примерно така смятам,но може и да не съм права  Thinking
че няма да са супер огромна цена ,няма да е със сигурност.Просто защото все пак не са стока за продан.
Дано се моля да попаднат на добри стопани  Praynig

# 231
  • София
джоджо, честито за новия сладур. Да ви радва много и да ви слушка. Hug
А ако ще си по-спокойна, наистина дай на жената някакви пари, ей така, символично Simple Smile
Дея`, хора всякакви, това, че имат парите, не е гаранция, че знаят с какво точно се захващат. Някои хора очакват това да е плюшена играчка - стои мирно, не прави бели, не пишка и ака навсякъде, не изисква внимание. В някои случаи дори си мислят, че все пак пие вода и яде. И когато се окаже, че това всъщност е живо същество - играе му се, скача му се, иска внимание, иска да яде, иска да има водичка, върши си нуждите, гризе мебели и т.н., идва момента, в които някои от хората се оказват тотално неподготвени и решават, че е по-лесно да се разделят с "виновника" за цялата тази "бъркотия". Дали ще го върнат при теб или ще го изхвърлят, е друг въпрос...
Моят съвет е да "прослушаш" кандидатите по няколко пъти. Да им обясниш за какво точно става въпрос - че ще има бели вкъщи, че трябва да кучеобезопасят дома си, че кученцата не трябва да излизат преди третата ваксина и т.н. За да няма повече случаи като "килима за 700 лв."....

# 232
Привет.
Дея , съседа има малко куче на 5 месеца.Красавец и половина.Ще говори със семейството и ако има възможност може да се кандидатират за едно женско куче.Когато го донесоха на Коледа , реших че е играчка.
Вашите бебета ще бъдат много мили и ще ти е трудно да се разделиш с тях.
Весел ден.

# 233
Дея`, наистина не е гранция, че като платят, стопаните ще се окажат съвестни. Глдай хората да ти хареват като се видите. Не е задължително непременно да продадеш кученце на всеки, който поиска. Аз не го правя. Дори и с риск кутретата да останат повече време при мен.
Имах клиент, който много държеше като си купи мое куче и тутакси да го върже на синджир на двора (бебето беше на 2 месеца и беше през зимата). Еми не си купи. Имам и клиенти, които са добри стопани, кучкари. Имаха мое кученце. За съжаление то беше отровено и не оцеля. Много ми беше криво, бях писала за това в една от предишните теми. В общи линии гаранция никога няма. Леко раждане на мамето! Предстои ви голяма и незаменима тръпка  Simple Smile

# 234
arcana  днес разгледах снимките и в никакъв случай няма да ги покажа на децата.
Сигурно ще се наложи да ги взима всичките.
Много са сладки и мили.

# 235
 Joy Благодря за комплимента!
Как е Дейзи?

# 236
И аз имам куче - немска овчарка на 5 години, казва се Макс - подариха ми я две момчета, които казаха че много хапе - е да вярно, ухапа двама трима по крака, но той си пазеше дома. Много е добро и охранява къщата ни! А иначе е толкова любвеобвилен, като тръгнем на разходка и бяга, бяга и спира и чака, но чуе ли кола....тръгва да я гони. Скоро ще ви пусна и снимки!

# 237
  • София
Ето снимки от нас от неделя.
На път към Южния парк

В Южния парк с приятеля ми

И пак в Южния...

# 238
Много е пораснала Бела,голямо е сладурче  Heart Eyes
На първата снимка се виждат едни сладки розови бебешки ушички Grinning

# 239
  • София
erota , благодаря  Flutter Това е от Бела Simple Smile
Момичета... погледнете какво се случва... http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=24141&st=0&#entry600223
П.С. Снимките наистина са потресаващи. Аз се имам за по... така, но не издържах...

Общи условия

Активация на акаунт