Любители на кучета-6

• 31 954
  • 430
  •   1
Отговори
# 300
Може ли и аз да се присъединя към клуба с нашия глезльо
http://prikachi.com/files/691432Z.jpg
Ама тоя пич е много готин.

Вече е юноша, заглежда се по момите. На 24,06 ще стане на една годинка.

# 301
На 3 март съседите загубиха техния Макс.И той красавец на 3 години.
Минала една разгонена дама и той скъсал веригата и дим да го няма.
Те били по работа и когато се прибрали го нямало.Другата съседка го видяла но докато реагира той хукнал след мадамата.

# 302
  • София
Напоследък чета за все повече загубени и откраднати кучета. Онзи ден един .. хм... ром... дойде при нас и ме пита дали Бела хапе. Казах "Да", защото не ми се искаше да я мачка и гали и т.н., обаче той най-спокойно се приближи още повече и каза "Аа, не ми се вярва" и почна да я гали... Похвали се как имал питбул и го пускал да се бие... После попита дали Бела има малки, след това дали ще я пускам да има, и "Ама защо няма да я пуснеш???". Естествено, последното беше запитано с така високо вдигнати вежди, че чак ме напуши смях. Само това им е в главите на тея хора... Как да си изкарват парите на гърба на кучетата...
На мен снимката не ми се отваря, sanbernarka, добре дошла.
А, ние днес ще пробваме разни храни, да видим коя ни харесва най-много Wink Взела съм Хилс, Про план и Роял Канин.

# 303
  • София
Току що прибрахме вкъщи поредното изхвърлено бебе - някой го изоставил в кашонче в двора на училището. Надявам се, че ще успеем скоро да му намерим уютен дом и любящи стопани. В момента е изкъпано и спи.

# 304
  • Пловдив
Жарита, това шушулче е много сладко Crazy
дано успееш да го задомиш, добре е и да се кастрира преди да му намерите стопани, че това е основния проблем Confused

Това  е  bouquet  за голямото ти сърце!

# 305
  • София
Още е бебе, но като му дойде времето, задължително ще бъде кастрирана.

Като се прибрахме, се изака, а след къпането си хареса местенце за лягане - върху раницата на дъщеря ми. Махнах раницата, сложих й кашончето , в което я донесох, и кучинката веднага заспа. В училището децата доста неща са й давали за ядене, сега се притеснявам за стомахчето й.

Ето още една снимка - посъбуди се, поглези се, и пак задряма  Laughing

# 306
Много е сладка. Синеока ли е, или така изглежда от снимката.

# 307
  • София
Не е синеока, просто нещо не се справям с настройките на фотоапарата - очите винаги се получават или червени, или абсолютно бели, а това синьото за първи път ми се случва.

Сега се събуди окончателно, и се раздивя - награби кокала на моя звяр (който се отнесе изключително внимателно с нея), и го гони с ръмжене от собственото му място. Честно казано, малко се притеснявам, доколко ще му стигне търпението, и ме е страх, да не се депресира - и той е прибран от улицата, имаше доста психически травми след изгонването си.

# 308
  • София
Jarrita поздравления за постъпката. Голям сладур е този мъник.
А аз да ви споделя.. Бела е с разстройство, и утре сме на вет. Притеснявам се много, защото върлува корона вирус и това е един от симптомите... Стискайте палци всичко да е наред при нас, и пазете четириногите си...

# 309
Jarrita,стискам палци малата чаровница да намери скоро своите хора Praynig
Малко Сладко Коте, смектата не помага ли? Питам, защото Атина  имаше поблем тези дни и все още давам смекта. Не сме сменяли храна или друго и все си мислех да не е вирусно...
Пиши как е инал прегледа. Дано всичко е наред!

# 310
  • София
Ъ.... Нищо не съм й давала, не смея, да не повлияе пък на теста, че искаха проба от акито в другата клиника (не ходихме там де)... В пълна паника съм...
Иначе ние минахме на ориз и гранули, че свършваха... Сега пък сме на ориз и други гранули (по мъничко давам), че старите свършиха, но не минава и не минава това разстройство...
Иначе си мислех да й дам активен въглен (човешки), знам, че има разни прахчета там, обаче като не ги знам какви са и как се казват...
Сега ще ходим в друга вет. клиника, и не знам, да нося ли и проба?
Дано при Атина всичко е наред също.  Praynig
Благодаря, Милко Калайджийовица , тези прахчета стават ли за кучета? Thinking

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 23:25 от Малко Сладко Коте

# 311
... знам, че има разни прахчета там, обаче като не ги знам какви са и как се казват...
За човешки прахчета ли питаш?
Едното е Смекта, другото- Ентерол, ...Линекс... Thinking

# 312
  • София
Връщаме се от вета. Изследваха ни, всичко ни е наред. Нямаме гадини, кръвната картина е наред, нямаме и вируси разни... Препоръчаха ни храна intestinal или нещо подобно, но не сме взели все още. Това е от нас засега.

# 313
здравейте момичета. и аз да  се запишапри вас, че имам една къчка и скоро ще си имаме бебета. чакаме ги към 1 май.

# 314
да ви покажа и нашият сладур,вече е на 13 год.и започнаха да се появяват здравословни проблеми,почти през седмица сме на лекар.научих се и инжекции да бия-нещо което винаги съм си мислила че не бих могла да направя.ужасявам се при мисълта че наближава времето в което ще го загубим
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357549

Общи условия

Активация на акаунт