Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 196 664
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Момичета- кокичета, аз съм претърпяла доста по- сериозна естетична операция и съм дала цялостното си мнение, забодено в съответната си тема. Не е лошо, който обмисля такава да прочете темата, за да прецени чисто прихически, а не физически, може ли да понесе този товар. Сега, влизам за да се образовам и какво виждам- имена, клиники, аз това, аз онова. Рекламите на места са направо прозрачни. Не твърдя, че някои от вас лъжат, но нека тези, които го правят да се смилят над момичетата- ако вие вземахте избор, дали бихте искали да сте подведени и измамени? Момичета, четете и мислете хубаво, тези неща остават за цял живот, няма връщане назад.
Какво предлагам: снимка преди- след. Айде да видим колко от доволните наистина са пациентки, и моля ви, без нямам- не сме чак толко' тъпи!
Резултат- доктор- клиника- цена
Еми, като ще казваме- да казваме...

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 20:32 от Kristaline

# 226
Kristaline, за коя тема говориш?

# 227
# 228
Kristaline, не виждам кое и е чак толкова "доста по-сериозна" твоята интервенция. Гърди вече кой ли не прави...
Малко и кофти тон долових, никой няма цел да лъже тук, не знам защо така реши. Аз имам снимки на няколко момичета от темата, пратени ми на лично. Не всеки иска да му стоят снимките по форумите. Това, което искаш ти, го има във форума на тялото /най-вероятно си взела идеята от там/.

# 229
Форума за който говориш, никога не съм го чела. Извинявам се, ако написаното от мен е възприето като "кофти" тон.  Отворих темата, изчетох първите десетина страници и останах с такова впечатление. Никой не нападам, даже напротив.  Повярвай ми, има много хора, които пишат в такива теми, единствено и само с цел реклама. Призива ми е към тях.
Успех на всички  bouquet

# 230
Тези с рекламите се познават от 5 км. Най-вече по това, че току що се регистрирал и първото мнение му е колко велик е еди кой си доктор и ала бала.
Успех и на теб! bouquet

# 231
  • Пловдив
леле какво чета.Аз се разрових в нета ,защото родих бебе с проблем на окото и мислих да се насоча кум д-р Мария Михайлова ,защото само тя ми излезе при този проблем.Ами сега.Тя ми беше надеждата да оперира момчето ми,защото при него проблема е,че като си отваря устата да суче му се ококорва окото и примигва

# 232
леле какво чета.Аз се разрових в нета ,защото родих бебе с проблем на окото и мислих да се насоча кум д-р Мария Михайлова ,защото само тя ми излезе при този проблем.Ами сега.Тя ми беше надеждата да оперира момчето ми,защото при него проблема е,че като си отваря устата да суче му се ококорва окото и примигва
Ако имате възможност, направете консултация със Заякова. Работи във Военна болница Варна в отделението по термична травма и пластична хирургия. Преди години беше оперирала деца, пострадали при някакъв пожар. Дори и да не поеме вашия случай, ще получите адекватен съвет към кого да се насочите. Другия пластичен хирург, от когото можете да поискате мнение, е доц.Анастасов от болница Св.Георги, Пловдив. Той е специалист в лицево челюстната хирургия и оперира вродени деформации при новородени. Желая ви късмет!
В темата се обсъждат хирурзи, които правят основно естетични пластични корекции и съответно не са подходящи за вашия случай.

# 233
  • Пловдив
Ава,огромно благодаря!Дано ще се обърна към тези специалисти,че при бебето ми е вродено и е на 20дни.А този доцент е и от моя град Пловдив.Но бих отишла навсякъде

# 234
Здравейте, по наследство + заради спане на една страна или по лице и аз имам паднал клепач, както и видима (според мен) разлика в гънките на двата клепача.

Заинтригувах се от резултатите на дамата, направила операция при д-р Кънев във Вита. Не знам дали още четете темата, но ще съм благодарна да споделите дали процедурата е с пълна или местна упойка, и също така колко силно болезнено е възстановяването?

bouquet

# 235
Не съм тази дама, но знам че е с местна упойка  Peace

# 236
Да, с местна упойка, което е най-неприятното в цялата интервенция - докато те бодат. Доколкото знам, е лидокаин. После няма болка, само усещане, че ти бърникат по очите, ама не е нещо страшно...половин час след това си тръгваш. Аз не съм имала болки в нито един момент, втория ден се появява лек оток, а после и синините, при мен не бяха много големи, предполагам, че на долните клепачи ще са по-сериозни. Като махнат конците с пудричка и фондьотен се замаскират и можеш спокойно да си ходиш на работа. На десетия ден вече няма никакви следи от процедурата, а от там насетне е все по-хубаво Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 18:50 от the_good_wife

# 237
  • София
Аз и моя приятелка се интересуваме живо за блефаропластика.  Аз по "наследство", тя, защото така си е решила /за мен безсмислено/ И, ако някой може да сподели лични впечатления, ще съм много благодарна. Hug
Мислех да ходя при
Скрит текст:
Средкова
, ама миналата година като бях при не на преглед, каза че вече е късно т.е. идва лято и не е препорачително. След това имах лични ангажименти, след това смъртен случай, така че това ми е последна грижа...
Моля, ако някой от София, може да каже добър офталмолог, които прави и добра блефаропластика, да пише. Praynig Praynig Praynig
Има много голяма разлика в цените при офталмолози и пластични хирурзи. Това мен лично, много ме смущава. Мисля, че не само мен. Peace
 Hug

# 238
  • в 1001-та нощ
За мен е притеснително, до колко офталмолозите отчитат необходимостта да са прецизни и всичко да е изпипано. При естетичните хирурзи - това е без съмнение, а до колко го могат и успяват да постигнат е друг въпрос, но е безспорен приоритет.

Аз съм се занимавала с ювелирно изкуство - 11 години и при мен е проф. деформация да виждам разлика в микрони, несъзнателно го правя и я виждам. И ме дразни .... Има хора, които гледат по-отгоре и окрупнено ...

# 239
  • София
А.Л.Е.Н.К.А. Hug
Скрит текст:
Именно прецизността при естетичните хирурзи ме плаши. Защото едно е да сменяш примерно леща на око, друго е да правиш липосукция. Знаеш за премеждията ми с Евстатиев. Другото, което много ме притеснява е огромната разлика в цените между едните и другите.
Аз бях с генетични бричове, така че още като дете съм ходила на "Солунска", имаше някакъв център за естетична медицина или нещо подобно. Там съм питала, ако се изрежат бричовете няма ли да е по-добре, та точно лекарите там ми отговаряха, че ако се изрежат пак ще пораснат. Mr. Green След това заминах с родителите си за чужбина, там имаше много инфо и книжки за бричове, та малко се ограмотих... Та, като се върнах, вече беше започнал прехода в Б-я /каквото и да значи това/.
Огромно беше учудването ми като разбрах, че именно тези лекари, дето бяха ми обяснявали, че ако се изреже мастна тъкан, тя се възстановява, станаха първите естетични хирурзи Rolling Eyes и рекламираха липосукции, ринопластики, поставяне на импланти в гърдите и каквото там се сетиш. /а до тогава бяха върло против/ Та и до сега се питам къде аджеба си специализираха и за колко време newsm78. Пак ще го напиша : офталмолозите и то по време на изпит са ме питали искам ли да ми махнат епикантуса на очите безплатно. Така че съм доста скептична към т.н. естетични хирурзи, особено към най-известните като Стоянов /бивш сърдечен хирург/, Георгиев, Бояджиев /дето почина, работеше в изгарянията на Пирогов и само защото придружавах приятека ми предложи да ми слага импланти на моите 164 см и 45 кг с доста голям бюст за тези кг и ръст/  и другите най-известни. Ако са били толкова добри в специалността си, защо да я сменят с друга? Ясно е, че е за пари. Ама както се казва от" всяко дърво свирка не става", та така и тези "известни" естетични хирурзи не може да са показател за прецизна работа. Като гледам какви са жените им, не ми се мисли какво могат да направят на пациентите си. Знаеш, ти си ми присърце, даде ми кураж за филъра, дет още не съм подновила hahaha, ама ако честно, не съм особено съгласна с това твое мнение. Peace Поради изброените по-горе неща. За това и ще го сложа в скрит текст, а за нещо друго, по другите "канали".  Wink    

Общи условия

Активация на акаунт