Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 196 653
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Искам да допълня и нещо друго. За придобиване на специалност по каквито и да са болести трябват между 4-6, а в някои страни и 10 г  стаж. Като лекар-ординатор. Така че, тия "квалификации", дето ни ги размятат тук , нищо не значат. Те са някакви курсове по няколко месеца, в които наблюдават, но никой не ги допуска до работа.  Не може примерно един лекар със специалност вътрешни болести да стане хирург, без да работи като хирург ординатор, без да е минал периода на горе споменатите години. След това идва тясната специализация.
С това искам да кажа : момичета внимавайте! bouquet

# 241
Здравейте ,както писах по-рано съм с блефаропластика на горен и долен клепач при Михайлова.Минаха 2.5месеца.Белези има.Има различие в очите.Ходих във Вега за второ мнение  и Д-е Кръстев каза,че възстановителният период е 6месеца.Така че,трябва да имате предвид,че явно има хора с по-бавно възстановяване и вероятно по-агресивно  проведена интервенция.Ако на мен ми бяха казали,вероятно нямаше да отида.Ще има ефект,но толкова бавно се развива,че губя търпение😔

# 242
Здравейте!
Преди 20 дни правих блеферопластика на горни клепачи.Много доволна съм-леко и безболезнено беше,с бързо възстановяване.Може ли миналите през това да споделят с какво мажеха белега след това и колко време,изцяло ли изчезва той,слънцезащитен крем слагахте ли,кога започнахте да слагате грим и спирала и откога миете и очите с пяна за лице.... много въпроси имам Wink

# 243
  • София
Emine18, не губи кураж, мила! Hug
Докато се обърнеш, и месеците минали... bouquet

ireneirene, честито!!! bouquet
Аз още не съм правила блефаро, че имам други грижи.
Напоследък обаче един приятел си прави операция на лицето от липоми/доста големи/, та на него му казаха да се маже с обезсолена свинска мас. И още на 1-та седмица нямаше белези.
А аз бях изровила какви ли не скъпарски мазила и му предлагах. Embarassed
Не казвам, че и ти това трябва да направиш, но го имай предвид. Peace

ред. При кого я прави и колко ти струваше?

# 244
  • в 1001-та нощ
Здравейте ,както писах по-рано съм с блефаропластика на горен и долен клепач при Михайлова.Минаха 2.5месеца.Белези има.Има различие в очите.Ходих във Вега за второ мнение  и Д-е Кръстев каза,че възстановителният период е 6месеца.Така че,трябва да имате предвид,че явно има хора с по-бавно възстановяване и вероятно по-агресивно  проведена интервенция.Ако на мен ми бяха казали,вероятно нямаше да отида.Ще има ефект,но толкова бавно се развива,че губя търпение😔

Пак добре, че не си обезобразена, че такива мнения са писани ...

Колко ти струваше? Защо избра нея?

# 245
Препоръчаха ми я от две страни,но реално нещата са по-различни

# 246
  • в 1001-та нощ
Колко струваше корекцията при нея?

# 247
# 248
Здравейте!
Преди 20 дни правих блеферопластика на горни клепачи.Много доволна съм-леко и безболезнено беше,с бързо възстановяване.Може ли миналите през това да споделят с какво мажеха белега след това и колко време,изцяло ли изчезва той,слънцезащитен крем слагахте ли,кога започнахте да слагате грим и спирала и откога миете и очите с пяна за лице.... много въпроси имам Wink

На всички въпроси - след 10-тия ден Simple Smile Първите 2-3 седмици мажех с домашен крем от свинска мас и невен, след това с крема за лице, който си ползвам. Белегът не изчезва изцяло, за теб винаги ще е видим, защото си го знаеш, но за околните е напълно незабележим, просто се слива с гънката на клепача Simple Smile

# 249
Тази сума не трябва ли да е 420 лв? newsm78

# 250
  • в 1001-та нощ

Ужасно много пари  Sad Искрено се надявам да се радваш на желания от теб ефект, но честно казано - никак не съм оптимист. При Михайлова била ли си на контролен? Тя доволна ли е от резултата?

# 251
Здравейте!
Здравей, правих си горна блефаропластика в края на февруари. Започнах да се гримирам 10 дни след махането на конците. Белег все още имам, но само аз си го виждам. Ползвам козметика, която ползвах и преди операцията.

# 252
  • в 1001-та нощ
Charina, ти беше при Тепавичарова, нали? Как се чувстваш близо 2 месеца след операцията? Доволна ли си?

# 253
Благодаря, Алена, доволна съм. Разликата преди и след операцията е огромна. Много се харесвам. Но понеже имам способността да се вглеждам в детайлите, забелязвам малка разлика в клепачите, която само аз виждам.

# 254
Charina, не ти ли казаха да мажеш с нещо за заличаване на белези и със слънцезащитен крем върху белега ( сега в слънчевото време лесно може да се пигментира )?А тези чертички ,които не са върху самия клепач,а се виждат отстрани изчезнаха ли вече?

Общи условия

Активация на акаунт