Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява процедурата на блефаропластика?
Какви са мненията и съветите на жените, които са си направили блефаропластика?
Какви са цените за блефаропластика в България и в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява процедурата на блефаропластика?
-
Какви са мненията и съветите на жените, които са си направили блефаропластика?
-
Какви са цените за блефаропластика в България и в чужбина?
Цените за блефаропластика варират в зависимост от клиниката и местоположението. В България те могат да бъдат по-евтини, докато в чужбина, като Турция, те могат да струват над 800 евро за операция на горния клепач. Важно е да изберете квалифициран хирург и да проведете консултация за точна оценка на разходите.
-
Колко време отнема възстановяването след блефаропластика и неоперативна блефаропластика?
-
Какви са мненията за различни хирурзи, като д-р Ефремов, д-р Мете, д-р Динев, д-р Кънев, д-р Михаилова и др.?

. Пак ще го напиша : офталмолозите и то по време на изпит са ме питали искам ли да ми махнат епикантуса на очите безплатно. Така че съм доста скептична към т.н. естетични хирурзи, особено към най-известните като Стоянов /бивш сърдечен хирург/, Георгиев, Бояджиев /дето почина, работеше в изгарянията на Пирогов и само защото придружавах приятека ми предложи да ми слага импланти на моите 164 см и 45 кг с доста голям бюст за тези кг и ръст/ и другите най-известни. Ако са били толкова добри в специалността си, защо да я сменят с друга? Ясно е, че е за пари. Ама както се казва от" всяко дърво свирка не става", та така и тези "известни" естетични хирурзи не може да са показател за прецизна работа. Като гледам какви са жените им, не ми се мисли какво могат да направят на пациентите си. Знаеш, ти си ми присърце, даде ми кураж за филъра, дет още не съм подновила
, ама ако честно, не съм особено съгласна с това твое мнение.