Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 196 398
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Еха, Миленка!!! Супер е станало, а и ти си супер!!! Hug

# 451
Чудесна си!

# 452
Наистина има коренна промяна! Торбичките са останали в миналото, изглеждаш страхотно! Ох, кога ли и аз ще се престраша...

# 453
  • София
Наистина изглеждаш много добре.Изминали са горе-долу 3 седмици от операцията нали?😀

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 19:13 от leo 18

# 454
Благодаря момичета за подкрепата .Радвам се ,че се реших да се оперирам,виждам промените всеки ден и съм щастлива,че резултат ще има.Имайте впредвид,че все още тъканта се възстановява,белезите са твърди,сутрин има лек оток,при допир има лека болка,но визуално наистина разликата е голяма.След още десетина дни се надявам и с молив да се нарисувам:smiles:Дано съм полезна с историята си,която споделям с вас.

# 455
Наистина изглеждаш много добре.Изминали са горе-долу 3 седмици от операцията нали?😀
Да снимката е от днес 24 ти ден след операцията.

# 456
  • в 1001-та нощ
Страхотен резултат Simple Smile Поздравления Flowers Hibiscus

# 457
А къде си прави блефаропластиката?
Добре се е получило, макар че според мен първо трябваше да си коригираш веждите.

# 458
Добре се е получило, макар че според мен първо трябваше да си коригираш веждите.
Не съм привърженик на микроблейдинга и нарисуваните вежди с молив,това са си моите за които почти не полагам грижи и не съм във форума за показност и хвалби,просто искам да съм полезна на тези ,които имат нужда.Аз очаквам същото...Публикувай да видим твоите колко са хубави:smiles:

# 459
Не съм привърженик на микроблейдинга и нарисуваните вежди с молив,това са си моите за които почти не полагам грижи и не съм във форума за показност и хвалби,просто искам да съм полезна на тези ,които имат нужда.Аз очаквам същото...Публикувай да видим твоите колко са хубави:smiles:

Далеч съм от мисълта нещо да те засягам. Просто това е мое мнение, но за теб си остава правото да прецениш как се харесваш най-много. Simple Smile

# 460
# 461

А ти май е трябвало да се прегледаш при офталмолог преди да си правиш веждите Simple Smile

# 462
  • София

А ти май е трябвало да се прегледаш при офталмолог преди да си правиш веждите Simple Smile
Rolling Eyes newsm78
Кой какво харесва и на кого, май е малко по-друга тема. Peace
Или се обичате? Wink

# 463

А такива като теб трябва да си коригират ищаха да раздават непоискани съвети и мнения. Никой не те пита и не го интересува Ти какво мислиш. Аман от такива раздавачки на естетически съвети в този форум  ooooh!

Те вежди се оправят, но възпитание и тактичност не се  оправят с татуиране в козметичен салон.

Скрит текст:
Тя потребителката Стефани умира да си пуска веждичките, тези вежди от лятото ги гледаме из форума, ама явно в темата за перманентния грим им е писнало, та си търси други теми и повод да си се похвали момичето.

Темата е за блефаропластика, не за "веждички", и респект към Милена за полезната информация и споделяне  Hug
Резултатът е повече от страхотен! Браво и за смелостта, че си е пипкава и ювелирна тази операция.

# 464
  • София
Скрит текст:

А такива като теб трябва да си коригират ищаха да раздават непоискани съвети и мнения. Никой не те пита и не го интересува Ти какво мислиш. Аман от такива раздавачки на естетически съвети в този форум  ooooh!

Те вежди се оправят, но възпитание и тактичност не се  оправят с татуиране в козметичен салон.

Скрит текст:
Тя потребителката Стефани умира да си пуска веждичките, тези вежди от лятото ги гледаме из форума, ама явно в темата за перманентния грим им е писнало, та си търси други теми и повод да си се похвали момичето.

Темата е за блефаропластика, не за "веждички",
и респект към Милена за полезната информация и споделяне  Hug
Резултатът е повече от страхотен! Браво и за смелостта, че си е пипкава и ювелирна тази операция.

Респект и много големи човешки благодарности и от мен. Heart Eyes Hug

Честит празник! Hug

Общи условия

Активация на акаунт