Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 196 428
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
Търпение, Миленка Simple Smile Впечатляваща промяна!

# 436
Търпение, Миленка Simple Smile Впечатляваща промяна!
Благодаря,сърдечно !

# 437
Здравейте, имам въпрос (знам, че е строго индивидуално за всеки). Интересувам се от блефаропластиката, защото имам торбички под очите, но предполагам ми е малко рано все още. Мисълта ми е горе долу на каква възраст е добре да се правят такива интервенции? И освен за торбичките, има ли някакъв метод за тъмни кръгове? Извинявам се предварително за отклоняването от темата. Благодаря!

# 438
  • София
Milena, браво! bouquet Много се радвам. Супер е станало. Hug

Kaylinn, на мен ми предложиха операция когато бях на 22г. Имам клепач като на азиатците. Торбички нямам. За тъмни кръгове под очите някои слагат филъри, други правят апаратни процедури. В тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=1009767.msg36203057&utm_sourc … Mails#msg36203057
a.l.e.n.a е разказала подробно за апаратната си процедура
Погледни и писаното от  Milena 2 -3 поста преди твоя .Peace

# 439
Milena, браво! bouquet Много се радвам. Супер е станало. Hug

Kaylinn, на мен ми предложиха операция когато бях на 22г. Имам клепач като на азиатците. Торбички нямам. За тъмни кръгове под очите някои слагат филъри, други правят апаратни процедури. В тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=1009767.msg36203057&utm_sourc … Mails#msg36203057
a.l.e.n.a е разказала подробно за апаратната си процедура
Погледни и писаното от  Milena 2 -3 поста преди твоя .Peace

Благодаря! Flowers Hibiscus

# 440
Честито Милена, много добре се е получило, а от това, което съм чела, долен клепач е по-трудно.
Промени ли се формата на очите ти? Не мога да преценя по снимките.

# 441
Честито Милена, много добре се е получило, а от това, което съм чела, долен клепач е по-трудно.
Промени ли се формата на очите ти? Не мога да преценя по снимките.
Не промяна във формата няма,същите са ми очите:wink:

# 442
8 ми ден от операцията, белезите избледняват,появиха се леки отоци под клепача и усещам тъканта около шевовете ,като изтръпнала.В края на очите,можеби където е бил края на конеца има леки подутинки,твърда кожа.Да се надяваме,че всичко е в рамките на нормалното:dizzy_face:

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 16:26 от Milena Mihailova 579907

# 443
# 444
  • София
Милена как протича  възстановяването 😀

# 445
Милена как протича  възстановяването 😀Вече съм на работа.Изтръпването в областта на белезите намалява.Все още имам сълзене,което за мен е най -неприятната част от това изпитание...Ако до седмица не отшуми ще направя консулт с офталмолог.От днес започвам да мажа плътните белези с шуслеров крем номер едно,ефективен при плътни белези и чудесен за съединителната тъкан...дано да има резултат.

# 446
# 447
  • Plovdiv
Здравейте някой да си е правил блефаропластика в Пловдив ? Да е доволен и да препоръча някой Д-р ? Горните ми клепачи много се отпуснаха последните месеци ,особено единия ,вече ми е в миглите ,на моменти ми пречи !

# 448
# 449
     С всеки изминал ден все по добре.Сълзенето и замъгленото виждане почти изчезна.Даже имам и грим:smiley:

Общи условия

Активация на акаунт