Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 193 808
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Привет, Милена и поздрави от мен за блефаропластиката. Проявявам ивнетерс към темата и мнение от първа ръка е много полезно за мен. Чувала съм обаче, че има и друг метод -неоперативна, за която също събирам отзиви. Като цяло ме притеснява  това сълзене и дискомфорта от оперативната, но знам ли ефекта сигурно при нея е по-голям? newsm78 Колко издържа ефекта? Разясниха ли ти?

Stefanie_m,с твоите вежди ''обра овациите'' тук. Добре са се получили, но може би в друга тема ще си по-полезна. Иначе съм съгласна с теб, че веждите са рамката на лицето, но и очите също си имат значение. Peace

# 466
Просто изказах мнение. Не съм имала за цел да омаловажа процедурата на Милена. Peace

# 467
Стефани, тъй като и на мен даде подобен съвет след пусната снимка, смятам, че би била по-полезна ако беше дала съвет как да си оправим веждите - да ги скъсим от външната страна, от вътрешната, потъмним и т.н. Blush

# 468
  • в 1001-та нощ
Момичета, има тема за оформяне и поддръжка на веждите - най-добре доскусията да е там Simple Smile

# 469
Стефани, тъй като и на мен даде подобен съвет след пусната снимка, смятам, че би била по-полезна ако беше дала съвет как да си оправим веждите - да ги скъсим от външната страна, от вътрешната, потъмним и т.н. Blush

Хах, "сладка тя", явно на всеки коментира веждите със "съвет" да  ги оправят.
И какъв съвет очакваш да ти даде като нейните са микроблейдинг  Laughing
Тя не е естетически експерт, а коментатор.

Извинявам се за спама, но не се сдържам на някои изцепки тук.

# 470
Е,момичета радвам се ,че удържах и не продължих коментара с веждичките...Neutral FaceИзвинете ме за непринудените снимки с неоформени вежди,без спирала,грим и пудра,а ако се вгледате май съм забравила и да си боядисам косата:smiles: Вижте до къде я докарах =днес бях на контролен преглед месец и 10 дни след операцията.Равносметката=леко изтръпване в областта на старите торбички,леки белези и най -притеснителното лек оток под едното око.Като,че ли е останала част от старата торбичка...Непосредствено след операцията липсваше ,появи се после ...Доц.Заякова каза,че вероятно до третия месец ще изчезне.Ако ли не познайте отново рязане,притеснена съм:scream:Дано ми се размине...Утре ще пусна актуална снимка.

# 471
Привет, Милена и поздрави от мен за блефаропластиката. Проявявам ивнетерс към темата и мнение от първа ръка е много полезно за мен. Чувала съм обаче, че има и друг метод -неоперативна, за която също събирам отзиви. Като цяло ме притеснява  това сълзене и дискомфорта от оперативната, но знам ли ефекта сигурно при нея е по-голям? newsm78 Колко издържа ефекта? Разясниха ли ти?

Stefanie_m,с твоите вежди ''обра овациите'' тук. Добре са се получили, но може би в друга тема ще си по-полезна. Иначе съм съгласна с теб, че веждите са рамката на лицето, но и очите също си имат значение. Peace

Зависи колко  утежнени са торбичките,възрастта и излишната кожа...Неоперативната е ефективна при леки изменения,по- сериозните са  за скалпел:smiles:Уплаших ли те ,само да те успокоя,по-голяма бъзла от мен едва ли има,все още се чудя как родих две деца:smiles:Операцията сама по себе си е сложна за хирурга,но не бих казала ,че е толкова травмираща за мен самата,въпреки сълзенето.Не е задължително да го има този дискомфорт с очите.Мои познати ,преминали през интервенцията бяха сини,като след боксов мач ,без никакво сълзене и замъглено виждане,а при мен никакви синини и много сълзи...индивидуално е.Ефекта е сигурен,мастните тъкани не се възстановяват,появяват се бръчки,но и това е неизбежно.Доц.Заякова каза,че никога повече няма да имам такива торбички...Поздрави !

# 472
  • в 1001-та нощ
Няма какво да се извиянваш - всички сме нормални хора и си имаме своите мигове на непринуденост и небрежност, поглнати от други грижи и т.н.
Толкова подробна нагледан информация - почти не е имало. Осмели се и една съфорумка, оперирана в Турция.

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 22:56 от a.l.e.n.a

# 473
Няма какво да се извиянваш - всички сме нормални хора и си имаме своите мигове на непринуденост и небрежност, пъглнати от други грижи и т.н.
Толкова подробна нагледан информация - почти не е имало. Осмели се и една съфорумка, оперирана в Турция.
Да ,АЛИ написах го ,като шега.. не съм имала притеснения относно снимките,та това е следоперативно състояние все пак.За мен е удоволствие да споделя всякаква информация ,свързана с моята блефаропластика.Благодаря на теб и другите доброжелателни момичета.

# 474

Зависи колко  утежнени са торбичките,възрастта и излишната кожа...Неоперативната е ефективна при леки изменения,по- сериозните са  за скалпел:smiles:Уплаших ли те ,само да те успокоя,по-голяма бъзла от мен едва ли има,все още се чудя как родих две деца:smiles:Операцията сама по себе си е сложна за хирурга,но не бих казала ,че е толкова травмираща за мен самата,въпреки сълзенето.Не е задължително да го има този дискомфорт с очите.Мои познати ,преминали през интервенцията бяха сини,като след боксов мач ,без никакво сълзене и замъглено виждане,а при мен никакви синини и много сълзи...индивидуално е.Ефекта е сигурен,мастните тъкани не се възстановяват,появяват се бръчки,но и това е неизбежно.Доц.Заякова каза,че никога повече няма да имам такива торбички...Поздрави !

Не са чак толкова големи, но все пак се чудех дали ефекта е един и същ и при двата вида блефаропластики. Дали ще си заслужава болката, ако и с неоперативна мога да постигна същия ефект?

# 475

Не са чак толкова големи, но все пак се чудех дали ефекта е един и същ и при двата вида блефаропластики. Дали ще си заслужава болката, ако и с неоперативна мога да постигна същия ефект?
Ако не е проблем публикувай снимка

# 476
  • в 1001-та нощ
Неоперативната е за отстраняване на излишна кожа. При мастни торбички - скалпел.

# 477
  • През девет планини в десета...
Неоперативната е за отстраняване на излишна кожа. При мастни торбички - скалпел.
А как се разбира дали са мастни или са изпълнени с течност /оток/?

# 478
А как се разбира дали са мастни или са изпълнени с течност /оток/?
Първо изследвания на бъбреците и ако всичко е наред и няма задържани течности консулт с пластичен хирург.

# 479
Момичета, похвалвам се с първа стъпка: записах си час за консултация за блефаропластика при д-р Янков във Варна! Не знам как ще издържа до средата на април, но нямаше по-ранен час!

Общи условия

Активация на акаунт