Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 193 779
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • София
А аз вече първата стъпка я минах.На 20 март д-р Янков от Варна ще ми прави блефаропластика.След операцията ще кача снимки преди и след. 😀

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 21:41 от leo 18

# 481
Браво, leo 18! Горна или долна? Ще чакам и отзиви от операцията! Мен мъничко ме е страх Sad.

# 482
  • София
Браво, leo 18! Горна или долна? Ще чакам и отзиви от операцията! Мен мъничко ме е страх Sad.
Ще ми прави долна блефаропластика.О и мен малко ме е страх, нооооо трабва да си я направя.

# 483
Здравейте. Изчетох каквото намерих в интернет за неоперативната блефропластика, но аз поне не открих много. Прилагам мои снимки. Възможно ли е този тип манипулация да помогне на моите смъкнати краища и да повдигне горните клепачи? На 32г съм, очите не стига, че са с външен ръб по-ниско от вътрешния, ами винаги са ми били коплекс и заради горните клепачи. Предварително благодаря. Да допълня, притеснява ме и продължителността на крайния ефект. Чета, че е между 2 и 3г, което ми се струва много малко. За правилите оперативна: какъв период са ви казали за задържане на резултатите?

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 22:17 от Avata

# 484
  • в 1001-та нощ
Доста излишна кожа има при теб. А и предполагам би искала - wow ефект, не малко "подобряване". Струва ми се, че операция е по-подходяща - за драстичен ефект от раз. Неоперативният метод ще даде резултат, но може да се наложи да се повтори и потрети. Има и възстановителен период, прави се при оскъдно слънце. Във времето ще се проточи. И травмата не е за подценяване. Повърхностният слой се "стапя", както се нагрява косъм и се свива. Но при теб изглежда много материал и не съм убедена дали максимално постижимото без операция би те удовлетворило.

От машинките, които само правят точки - ефект няма да има - никакъв.

# 485
Неоперативното не е ли точно това с точките? Не държа на мигновен уау ефект, но ако ще трябва да го правя многократно и няма да държи дълго, операция наистина ми се струва по-оправдана инвестиция. И риск.

# 486
  • в 1001-та нощ
По-скоро не бива да се поставят под общ знаменател различните машини. Там където ходих аз - апаратът е по-мощен. С по-силна енергия се правят точки, а между тях се минава с по-слаба енергия и така се обработва цялата кожа. Ефектът се вижда веднага, усеща се стягането. Това, което правих аз - невярвам ефектът да е 2-3 години. Самата кожа е реновирана, бебешка, гладка. 2-3 години ефект мисля би имало, ако жената е в менопауза и не произвежда колаген и еластин, като преди.

Ако се правят само точки на отстояние (имаше такива клипчета) - не виждам как ще има някакъв забележим ефект.

# 487
Ще ми прави долна блефаропластика.О и мен малко ме е страх, нооооо трабва да си я направя.
leo 18, ще чакам  с нетърпение да споделиш и ти, след като мине операцията. И аз съм за долна и много ме вълнува този въпрос.  Hug
Milena Mihailova 579907, как си ти? Премина ли отока, от който се притесняваше в последствие, който описа като торбичка?

# 488
Каква е тази неоперативна блефаропластика, която споменавате. За първи път чувам.. къде се предлага и какъв е ефектът.  Rolling Eyes

# 489
  • в 1001-та нощ
На мен ми правиха с Plasma BT в Скин лайн - на долен и горен клепач. В линка има клипче - какво представлява и снимки преди/след http://skinline.bg/bg/neoperativna-blefaroplastika-plasma-bt/

От около година се интересувах - преди това мислех за операция на горния клепач - най-вече заради гримирането. След това случайно в нета видях, че има и неопаративен метод, но отзивите в темата не бяха добри. След като в Скин лайн взеха машината - разговарях с лекаря - защо тази машина, с какво е по-различна, гледах както клипчето, така и снимки и се реших и много се радвам, че го направих.

На горен клепач го направих много драстично, на долния само за освежаване. Сега ако мога да върна времето назад и долу бих го направиал драстично - реновира кожата. След това си с бебешка кожа. Но, карай - така било писано ... При мен възстановителният период беше около месец.

Неоперативният метод е само за излишна кожа. В случай, че има мастни торбички - не е решение.

# 490
Алена, не е ли много месец? Толкова дават и за оперативната..

# 491
a.l.e.n.a, пишеш, че ако си могла си щяла и на долен клепач драстично. Сега не би ли могла да повториш процедурата? И как определяте степента на въздействие, при теб явно е било много различно за долен и горен клепач.

# 492
  • в 1001-та нощ
Алена, не е ли много месец? Толкова дават и за оперативната..

Месец - за най-силната степен - кожата е наранена - иска се време да се възстанви и да си образува нов епидермис При слабото - стават леки корички, които за около седмица падат и няма травма, няма проблми. Обработената зона леко потъмнява - както примерно след раничка от пъпка. Но след това избледнява.

a.l.e.n.a, пишеш, че ако си могла си щяла и на долен клепач драстично. Сега не би ли могла да повториш процедурата? И как определяте степента на въздействие, при теб явно е било много различно за долен и горен клепач.

Ами мога - но ... 750 лв и месец възстановяване - в момента не са ми приоритет. Иначе - ако след време повторя горе - ще го направя и долу. Веднага се изгладиха фини бръчици, кожата се освежи, реновира.

# 493
През този един месец не си ходила на работа ли?  Rolling Eyes Това при мен няма как да се случи. А лекарят кой е, има ли достатъчно опит и може ли да му се има доверие, защото тази зона е доста деликатна.. Болка има ли?

# 494
  • в 1001-та нощ
Първата процедура - на горния клепач ми беше на 23.12.2017г - т.е. възползвах се от почивните дни по празниците, а после ходих със слънчеви очила. Виждам друга жена - тя си слага тониран продукт - коректор, ФДТ и маскира червенините.  

Общи условия

Активация на акаунт