Има ли дами които са си правили БЛЕФАРОПЛАСТИКА

• 200 663
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за съпричастието.Оперира ме Мария Михайлова.Целият долен клепач е по-надолу.Надявам се да се оправи до 2седмици,но ако не стане,какво следва?

# 211
Здравей, Emine18!
За тази лекарка съм чела само кофти коментари, за съжаление. Тъй като съм от Пловдив, също се бях поинтересувала за нея по форуми, но навсякъде само лоши отзиви прочетох. Още преди години във форума на тялото имаше негативни впечатления за нея, за това тотално я отписах от списъка си. Дано при теб този проблем да се оправи, искрено ти го пожелавам  Hug
Ето нещо за нея:
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=37212

В същата тази тема на страница 2 също има мнение за нея - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370579.15

# 212
Благодаря

# 213
[quoteor=MayyaI link=topic=370579.msg34622551#msg34622551 date=1488290249]
eau, ти има-няма през година влизаш във форума. newsm78
Я, кажи, ако имаш инфо за Средкова?
[/quote]

нямам инфо за нея,
офталмологът оперира самите  очи, а пластичният- кожата около тях, според мен е по-добре пластичен да оперира, за Михайлова са единствените лоши отзиви, които съм чела, тя е офталмолог

# 214
  • София
  Hug

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 20:58 от MayyaI

# 215
  • София
Скрит текст:
[quoteor=MayyaI link=topic=370579.msg34622551#msg34622551 date=1488290249]
eau, ти има-няма през година влизаш във форума. newsm78
Я, кажи, ако имаш инфо за Средкова?

нямам инфо за нея,
офталмологът оперира самите  очи, а пластичният- кожата около тях, според мен е по-добре пластичен да оперира, за Михайлова са единствените лоши отзиви, които съм чела, тя е офталмолог
[/quote]

Мерси.

# 216
  • свищов
Здравейте,дами!И аз съм решила да си направя блефаропластика на горен клепач,но не съм избрала лекар.Чета в нета и търся.Намерих доктор Атанас Стефанов от Стара Загора,специалист УНГ ,който прави пластики УНГ и очи.Писах си с него и изненадващо ми каза ,че цената е 250 лева за двата клепача.Вижда ми се прекалено евтино.Някоя чувала ли е за  него?Друг хирург Живко Кънев -какво ще споделите за него?Цената при него е 450 евро.Благодаря

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 17:22 от sisolina6

# 217
Доктор Кънев го препоръчвам! Внимателен е, обяснява всичко, операцията мина безболезнено и се възстанових бързо (писала съм назад в темата). Планирам до месец-два да направя и долните при него Simple Smile
Успех, когото и да избереш!  bouquet

# 218
  • свищов
Благодаря!Да,изчетох всичко!Все още се страхувам да се подложа на операция.Сега се настройвам.  Simple Smile

# 219
Благодаря!Да,изчетох всичко!Все още се страхувам да се подложа на операция.Сега се настройвам.  Simple Smile

Сисолина, нормално е преди човек да вземе решение за някоя интервенция - особено ако е на лицето, да има известни страхове и да се колебае. Но според мен трябва да гледаме в перспектива на нещата и да рискуваме. Ако сме сигурни в избора на специалист, рискът е сведен до минимум. А и все пак който не рискува, не печели.  Grinning След това ще сме щастливи като получим това, което искаме и да харесаме. Но много добре проучи дали специалистът, който ще избереш е добър. Това е най-важното. Успех и после да се похвалиш.  Peace

# 220
  • Стара Загора
Здравейте,дами!И аз съм решила да си направя блефаропластика на горен клепач,но не съм избрала лекар.Чета в нета и търся.Намерих доктор Атанас Стефанов от Стара Загора,специалист УНГ ,който прави пластики УНГ и очи.Писах си с него и изненадващо ми каза ,че цената е 250 лева за двата клепача.Вижда ми се прекалено евтино.Някоя чувала ли е за  него?Друг хирург Живко Кънев -какво ще споделите за него?Цената при него е 450 евро.Благодаря
От д-р Атанас Стефанов не съм доволна. Е, аз имах възпаление на ушите, все пак не е кой знае какво, но отношението му беше доста нехайно и повърхностно. Преглед и манипулация и рецепта за 1 минута, и трите пъти, които се наложи да ходя беше като светкавица. Много несериозно ми се видя отношението и лечението не беше докрай. Въпреки, че ми каза ако проблема продължи пак да отида, но при него не видях смисъл да ходя повече.

# 221
  • свищов
Благодаря ви,момичета за отговорите!

# 222
sisolina6, аз също търся инфо за добър хирург за горни клепачи. Изчетох този форум, сега продължавам с този на tialoto. Засега съм набелязала Кънев, Милев, Динев и Стоянов. Не бих отишла при Михайлова и Средкова.

# 223
Avata, добре правиш, че проучваш. Много е важно да избереш добър специалист. Блефаропластиката обаче наистина много подмладява - свидетел съм на хора около мен, които си правиха и промяната е страхотна.  Peace Гледай освен специалистът да е добър и болницата да е модерна и с хубаво оборудване - и това е много важно.  Hug На колко години си?

# 224
stefanie_m, не целя подмладяване. На 31 съм, но наследствено клепачите особено външните ъгли са надолу. От години ми е комплекс. Доколкото прочетох след 10г може човек да повтори. Та сега ми се струва подходящ момент.

Общи условия

Активация на акаунт